פורסם 2009 באפריל 1616 שנים לחברי הפורום שלוםיש לי תקלה במחשב ....המחשב עבד טוב במשך כמה שנים .אחרי שקניתי מחשב חדש והעברתי את המחשב הישן לסלון לשימוש לצפייה בסרטים הוא התחיל לעשות בעיות.והביא היא :כאשר מנסים להדליק אותו הוא נדלק לשני שניות מתחיל להעלות את הביוס ונכבה.מנסים כמה פעמים ורק אז הוא נדלק ועובד טוב.מכבים אותו ואז התקלה חוזרת.החלפתי ספק.ניתקתי את כל הכוננים שלא בשימוש.הוצאתי את כל הכרטיסים המיותרים להפעלה בסיסית.שום דבר לא עוזר התקלה חוזרת על עצמה.מקווה שלמישהו יש רעיון לפטרון התקלה....תודה
פורסם 2009 באפריל 1616 שנים שנה בבקשה כותרת לאינפורמטיבית.http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=350509.0
פורסם 2009 באפריל 1616 שנים מחבר יכול להיות שהדיסק הקשיח עושה בעיות או שתנסה לעשות לו פירמוט ניתקתי את הכונן הקשיח ועדיין עושה את התקלה.
פורסם 2009 באפריל 1616 שנים אצלי גם הייתה בעיה דומה רק שאצלי הוא לא נידלק בכלל, החלפתי לוח אםוהכל הסתדר.
פורסם 2009 באפריל 1616 שנים מחבר אצלי גם הייתה בעיה דומה רק שאצלי הוא לא נידלק בכלל, החלפתי לוח אםוהכל הסתדר.כן גם אני חושב...נתתי אותו עכשיו למעבדה שאני סומך.אעדכן אותכם בדיאגנוזה.תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.