עבור לתוכן

לחבר שני HD4870 מה החוקים ?

Featured Replies

פורסם

שאלה אליך digitalseeker, אתה חושב שכיום למי שיש HD3870 ובמקרה יש לו גם ספק שתומך ובמקרה גם לוח תומך, ימהר להוסיף אחד נוסף?

אני מקווה שהבנת את הנקודה שלי

פורסם

CF אף פעם לא יהיה משתלם.

לפותח הת'רד, למסך 22 אינצ' אתה באמת לא צריך CF

הרי בסופו של דבר גם ככה תהיה מוגבל על ידי המסך(60הרץ)

הכרטיס שלך היחיד יתמודד עם כל משחק כבד היום בהגדרות מקסימליות.

פורסם

אני אתן לך דוגמא הפוכה.

לי יש 285 - אחלה כרטיס - כמובן חבל שהוא לא 295.

לאח שלי יש 8800 GTS/GTX/GT (לא זוכר איזה GT).

הוא חושב לשדרג , המחשב שלו עף אבל במשחקים מתחיל לקרטע.

הוא יכול לקנות עוד 8800 ב500 ש"ח לכל היותר בEBAY ולהגיע לביצועים ע"פ בנצ'מרקים כמו שלי לערך.

אז מה כדאי לו ? לקנות ב2000 ש"ח 285 או ב500 ש"ח SLI ?

לכן זה לא נכון להגיד שSLI/CF לא משתלם - הוא משתלם רק בתנאים מסויימים !

לגבי ה3870 אני לא מתמצא בATI לתת דעה.

פורסם

קודם כל לקנות 285GTX ב-2000 שקל זה ממש לא משתלם, הרי כרטיסי מסך שעולים חצי מזה

מספקים ביצועים זהים(שווה ערך להגבלת המסך) בהגדרות מקסימליות.

אחיך יכול למכור את ה8800, להוסיף עוד כמה גרושים ולקנות כרטיס חדש.

ואל תשכח של-CF צריך לוח תומך וספק.

פורסם

שיקול שלך הוא לקנות בעוד כמה גרושים כרטיס מסך חדש - בניחושי בטח עם 512 MB.

לי יש 285 והוא לא נותן את הסחורה , CRYSIS שבעיני צריך להיות המינימום - לא עובד על מקסימום כמו שצריך.

אם הSLI בכמה גרושים שווה ערך ל285 שלי בביצועים , אז מה הוא כדאי לו לקנות בכמה גרושים הללו ולהגיע לאותם ביצועים ?

לגבי זה שSLI/CF צריכים לוח תומך וספק - כמו שציינתי ואני אדגיש - SLI/CF משתלם רק בתנאים מאוד מאוד מאוד מסויימים

שאגב תנאים אלו הופכים לסטדנרט עם הX58 שתומך בשניהם , שגם ברוב הלוחות אם תומך ב3 כרטיסים - רק דמיין את האוברקיל של 3 כרטיסי 285 (ודמיין גם שכל אחד עולה 400 ש"ח בשנה הבאה)

פורסם

שיקול שלך הוא לקנות בעוד כמה גרושים כרטיס מסך חדש - בניחושי בטח עם 512 MB.

לי יש 285 והוא לא נותן את הסחורה , CRYSIS שבעיני צריך להיות המינימום - לא עובד על מקסימום כמו שצריך.

אם הSLI בכמה גרושים שווה ערך ל285 שלי בביצועים , אז מה הוא כדאי לו לקנות בכמה גרושים הללו ולהגיע לאותם ביצועים ?

ההשוואה שלך לא נכונה, המטרה היא לא להגיע לביצועים של 285GTX, אלא לשלם כמה שפחות ולקבל כמה שיותר(ביצועים).

פורסם

דבר בשם עצמך.

זה לא הדיון וזה נהפך לספאם של ממש. פותח הת'רד קיבל את התשובות שהוא צריך ובנימה אופטימית זאת:

:locked:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים