עבור לתוכן

הלוח לא מזהה 4GB למרות מערכת 64 ביט

Featured Replies

פורסם

התקנתי 64 ביט (XP) ועדיין כתוב שיש 3.2 גיגה ראם...

גם בפוסט וגם במערכת.

חשבתי על עדכון ביוס, אבל אין לי פלופי ואין לי דרך לעשות..

מה שגם עדכון הביוס של ABIT (לי יש IL9PRO ) מעצבן ומקבלים איתו קבצים מוזרים חוץ מהEXE...

מישהו יכול לעזור? יש משהו שאפשר לעשות בכדי לקבל את ה800 מגה שלי?

פורסם

איפוס הגדרות ביוס.

פורסם

לצערי הבעיה שלך יכולה לנבוע מאי-תמיכה של לוח האם במרחב כתובות מעבר לכמות הראם שמוצגת לך. הלוח יכול לתמוך רשמית ב-4GB, אבל בפועל לזהות הרבה פחות. אצלי יש את אותה בעיה וכמה שנלחמתי בה פשוט אין מה לעשות.

אבל תנסה...

פורסם
  • מחבר

לצערי הבעיה שלך יכולה לנבוע מאי-תמיכה של לוח האם במרחב כתובות מעבר לכמות הראם שמוצגת לך. הלוח יכול לתמוך רשמית ב-4GB, אבל בפועל לזהות הרבה פחות. אצלי יש את אותה בעיה וכמה שנלחמתי בה פשוט אין מה לעשות.

אבל תנסה...

כנראה זוהי הבעיה

ניסיתי לאפס, לא עזר

אני כנראה יחזור לXP32 הרגיל הישן והטוב כי ה64 מתחיל כבר לעצבן עם אי התמיכה

(משום מה, מאז שעברתי ל64 ביט גם בWIN7 וגם בXP הסימולטור לא כמו מה שהיה פעם ואני משתגע...)

פורסם

איך בנוי המערך זיכרונות שלך

2X2GB

או

4X1GB

פורסם

אני לא מאמין איך אף אחד לא ציין את זה עדיין...

מופעל אצלך memory remap בביוס?

פורסם
  • מחבר

המערך זכרונות שלי הוא 1G X 4

ואין לי Memory remap ???

פורסם
  • מחבר

אני לא מאמיןןןןןןןןןןןן :bash: :bash: :bash:

הסרתי את שני הזכרונות ופתאום הפריימים עלו ל30-35 בסימולטור במקום 10 שהיה לי מקודם...

האם זה הגיוני שזכרונות יכולים להאט ביצועים?

אני עכשיו עם 2 הזכרונות של האחד גיגה...כדאי להוסיף אחד ולנסות לראות אם הזכרונות תקולים או שיכול להיות

שהבעיה של הלוח אם שלא מזהה 4GB גורמת למשהו מוזר שמוריד ביצועים?

עריכה:

הזכרונות יש לציין קנוים מבאג (לא היתה לי ברירה :-X :-X) והם של קינגסטון...לא האמנתי שהזכרונות הם הבעיה כי אני מכיר את קינגסטון והם אחלה חברה..

(אולי זה קשור לזכרונות הקיימים? TwinMOS ועוד סטיק של קינגסטון משנה שעברה, גם מבאג...למרות שהם בסדר גמור כשהם לבד)

פורסם

יכול להיות שבגלל שפיזית מותקנים לך 4GB הסימולטור מנסה לשמור מידע בכתובת שהיא מעבר לטווח הכתובות, הכתיבה נכשלת ולכן הוא נאלץ לעשות כמה נסיונות. אני אנסה את זה לעצמי, אולי גם לי זה ישפר משהו...

פורסם
  • מחבר

אני אנסה גם להוסיף עוד מעט רק סטיק אחד, נראה מה יקרה, אולי זה בעיה של זכרונות או שהסימולטור כנראה התבלבל וניסה להשתמש במעבר ל3.2 ונתקל בקשיים או שפשוט הזכרון יעבוד טוב וזה בעיה של הלוח...:xyxthumbs:

עריכה:

הוספתי סטיק אחד שיהיה לי 3GB וגם לא משהו...

אפשר להחזיר את הזכרונות אחרי שנפתחו? אני לא מרוצה :-[

הלוח הזה גם כן...רגיל ל2GB מה לעשות...

העיקר שחזרתי ל40 פריימים בסימולטור, אני מאושר :cool2:

פורסם

על איזה סימולטור אתה מדבר?

פורסם

קודם כל על מנת לדעת אם המחשב שלך זיהה או לא 4GB כנס לביוס ותסתכל כמה יש.

הBIOS אין לו תלות במערכת ההפעלה.

גם אם תשים WINDOWS 3.11 , אם הביוס מזהה 4GB אז זה כבר שלב א.

אם הביוס לא מזהה את ה4,אז זה לא משנה שיש לך מערכת 64BIT

אם הביוס לא מזהה , תוכל לבדוק באתר של היצרן אם מוצהר שאפשר 4 גיגה , ואם כן תבדוק אם זה נובע מהזכרונות.

פורסם

ניתן לצרוב BIOS עדכני בעזרת DOK המפורמט בFAT32, אשר בעת הפרמוט בחרת Create an MS-DOS startup disk.

לאחר מכן מוסיפים את קובץ הEXE של תוכנת הצריבה לדוס ואת הקובץ אותו רוצים לצרוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים