עבור לתוכן

בעיה אחריי repair

Featured Replies

פורסם

בהמשך לנושא שפתחתי אתמול, עשיתי repair מדיסק מקורי של ווינדוס, ועכשיו קודם כל המחשב פתח לי משתמש חדש, והעביר לי את המשתמש הישן עם כל הדברים וההגדרות של התוכנות למשתמש "מוסתר", כזה שמופיע רק במצב בטוח.

אני יכול לגשת לדברים דרך Documents And Settings, אבל מנסיון קודם וגם עכשיו שמתי לב שכמה תוכנות כבר התחילו לעשות בעיות בגלל הבלבול שנוצר על המשתמש החדש.

עוד בעיה שצצה פתאום, שהכי דחופה לי, זה שפתאום הכרטיס קול ורשת שלי לא מזוהיים ע"י המחשב בכלל, ואני לא מדבר על דרייברים, ניסיתי להתקין דרייברים ועולה לי הודעה שאין ההתקן מחובר למחשב.

אני בטוח שהורדתי דרייברים מתאימים, זה ממש לא בעיה.

מה שמוזר זה שהכרטיס מסך מזוהה כמו שצריך, וגם עידכון דרייברים עבר בהצלחה.

אני אודה לכל מי שינסה לעזור :)

תודה רבה מראש.

פורסם

אם היית ממשיך את הפוסט הקודם שלך היה יותר קל להבין איזה בעיה הייתה לך,מה ניסית ומה לא ניסית,עדיף תוסיף לפה לפחות לינק לפוסט שלך

פורסם

1. לגבי קבצים צריך לקחת בעלות

http://support.microsoft.com/kb/308421/he

2. אתה צריך עכשיו לתקין דריברים למה שלא עובד

ולהוריד מחדש את כל העדכונים לחלונות.

ככה זה REPAIR תמיד.

פורסם
  • מחבר

כן הבנתי,

אבר הבעיה היא שהוא לא מזהה את הכרטיס קול ורשת, הווינדוס פשוט לא מזהה אותם.

גם ההתקנה של הדרייברים לא מזהה אותם, בגלל זה פתחתי את האשכול :)

למרות שהמחשב מזהה לי התקני PCI לא ידועים, אבל מתי שאני מנסה לעדכן אותם גם ידנית(דרך המנהל התקנים) לא הולך, הוא אומר שזה לא מתאים.

דרך אגב,

הראוטר שלי הוא יד שניה, Edimax BR-6204Wg, ומצאתי דרייברים בקובץ exe שאני לא בטוח בתקינותו, אז אני אודה אם מישהו ימצא לי דרייברים אמינים לראוטר.

תודה רבה :xyxthumbs:

פורסם

אני מקווה שאתה לפחות יודע מה אתה עושה..........

אין ולא קיים ולא צריך דרייבר לראוטר.

ליתר אתה צריך להוריד דריברים מתאימים מאינטרנט ולהתקין.

פורסם
  • מחבר

העברתי הרבה מחשבים הרבה פירמוטים,

אז אני קצת מנוסה בכל הקטע של הדרייברים, אבל רק עכשיו פירמתטי עם הראוטר, ואני לא זוכר מה עשיתי עם שכן שלי(שמכר לי את הראוטר, אבל לצערי עבר דירה..)

ניסיתי להגדיר תשרשת בדרך הרגילה, אך עולה לי ההודעה שאין התקן רשת מזוהה, אז הוא לא יכול להגדיר תרשת.

אחר כך הבעיה נעלמה, אבל מתי שאני מנסה להגדיר חיבור, הצלחתי להגדיר, אבל משום מה אני לא רואה לא בחיבורים שלי ולא בsystem try את החיבור שהגדרתי.

אין לי מושג מה לעשות...

תודה שוב לך על העזרה :)

פורסם
  • מחבר

שלום לכם.

אני מצטער שאני קרציה, אבל זה משגע אותי, וכל מי ששאלתי אותו לא יודע מה לעשות לגביי זה יותר ממני...

אני אסביר שוב את המקרה, מה ההתחלה ועד הסוף:

לפניי כמה ימים עשיתי repair לווינדוס(בשיטה שפשוט לוחצים R, לא דרךר הCommand Port), אך אחריי הריפייר המחשב הפסיק לזהות לי את הכרטיס קול ואת כרטיס הרשת.

הכרטיסים מוצגים לי בEVEREST, אך כשאני מנסה להתקין לחומרה דרייברים(שאני יודע שמתאימים מפעמים קודמות שהייתי צריך אותם) ההתקנות אומרות לי שלא נמצאה חומרה מתאימה.

ניסיתי להחליף מקומות בין הכרטיסים(ע"י פתיחת המחשב והוצאתם והכנסתם לחריצים אחרים) אך גם זה לא עזר,

מבחינת המחשב הם פשוט לא שם.

תודה רבה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים