פורסם 2009 באפריל 1416 שנים תראו מה קורה כשאני מנסה להגדיר את הסיסמא: 1. http://img22.imageshack.us/img22/4594/82401858.jpg 2. http://img6.imageshack.us/img6/6949/18617086.jpg למה הסיסמא נעלמת? תודה מראש
פורסם 2009 באפריל 1416 שנים מה הדגם של הנתב?לא חייב להופיע שם משהו בהכרח אחרי שאתה לוחץ save. תנסה אפילו לראות אם אפשר להתחבר אחרי זה.
פורסם 2009 באפריל 1416 שנים מחבר מה הדגם של הנתב?לא חייב להופיע שם משהו בהכרח אחרי שאתה לוחץ save. תנסה אפילו לראות אם אפשר להתחבר אחרי זה.הנתב הוא:Airlive Ovislink WL-1000URואחרי שאני עושה את זה אז האינטרנט לא מתחבר ובעמוד ה-Status ב-Domain Name Server רשום 0.0.0.0 (משמע, משהו לא תקין).
פורסם 2009 באפריל 1416 שנים המכשיר דורש reboot, כמו אדימקס, אחרי שינוי הגדרות לפי מה שאני רואה בחוברת שלו.
פורסם 2009 באפריל 1516 שנים מחבר המכשיר דורש reboot, כמו אדימקס, אחרי שינוי הגדרות לפי מה שאני רואה בחוברת שלו.עשיתי reboot, לא משנה שום דבר.עדיין אין אינטרנט.מה הלוג אומר ?מה להביא לך מהלוג? יש שם המון שורות...-----------------------------------------------------------------------------------------תגידו, אם אני יתקשר להוט ויבקש מהם לעשות לי את החיבור עם חייגן (עכשיו אני בלי חייגן), זה יעזור?
פורסם 2009 באפריל 1616 שנים מחבר אם אתה בחיבור ללא חייגן אז איך לעזאזל אתה רוצה ליצור תקשורת L2TP? אז אני צריך להתקשר ושידריכו אותי על הקו?
פורסם 2009 באפריל 1616 שנים ידריכו על מה? אתה בסה"כ עושה direct ip connection או משהו בסגנון ואחרי זה clone mac address.
פורסם 2009 באפריל 1616 שנים מחבר ידריכו על מה? אתה בסה"כ עושה direct ip connection או משהו בסגנון ואחרי זה clone mac address.לא הבנתי.אני לא מומחה בתחום הזה.אתה יכול להסביר בבקשה יותר ברור?
פורסם 2009 באפריל 1616 שנים זה אמור להיות Dynamic IP Address אבל אני לא רואה אפשרות של clone mac בממשק שלו.אם אתה לא מצליח להגדיר אותו בחיבור ללא חייגן תבקש להתשתי לעבור לL2TP.
פורסם 2009 באפריל 1616 שנים מחבר זה אמור להיות Dynamic IP Address אבל אני לא רואה אפשרות של clone mac בממשק שלו.אם אתה לא מצליח להגדיר אותו בחיבור ללא חייגן תבקש להתשתי לעבור לL2TP.עכשיו אני עם Dynamic IP Address.אחי אני הייתי ממליץ לך ליצור קשר עם הספקזה לא קשור לתשתית?זה מעבר לחייגן...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.