פורסם 2009 באפריל 1416 שנים איך אני יכול לדעת אם הבעיה בכרטיס מסך או בלוח אם?ישנה נורה דולקת על לוח האם+הכוננים והמאווררים פועליםניקיתי את תושבת כרטיס המסך ( -PCI-E LEADTEK WINFAST 7600GS ?)המאוורר של כרטיס המסך פועלהחלפתי מסך+כבל אך לשוואאין לי כרטיס נוסףמה עושים?תודה
פורסם 2009 באפריל 1416 שנים הייתה לי את אותה הבעיה בדיוק ביום שישי - הכרטיס מסך הלך.אני שמתי לב שעל הכרטיס התנפחו/התפוצצו שני קבלים, תבדוק אולי גם אצלך זה ככה.החלפת כרטיס מסך פתרה לי את הבעיה.
פורסם 2009 באפריל 1416 שנים סיכוי טוב שזה זכרונות - תוציא אותם ותחזיראם עדיין לא עובד ויש לך כמה סטיקים תנסה קונפיגורציות שונות (תתחיל מסטיק אחד)אם אתה באובר-קלוק תוריד קצת את התדר
פורסם 2009 באפריל 1416 שנים מחבר תודה רבה לכם על עזרתכםהוצאת הזכרונות לא הועילה והקבלים נראים תקינים לחלוטיןתודה
פורסם 2009 באפריל 1416 שנים האם מחובר ללוח האם PC SPEAKER ? תעזר בחוברת של לוח האם בשביל לפענח את משמעות הציפצופים.
פורסם 2009 באפריל 1416 שנים תנתק הכל מלוח האם פרט ל: מעבד, ספק כוח ו- PC SPEAKERתדליק את המחשב ותעדכן אם נשמעים ציפצופים כלשהם.
פורסם 2009 באפריל 1516 שנים מחבר תודה רבה לכם על העזרהמתברר שזה זוג זכרונות (יש לי 4)נסיון לשים את הזכרונות הללנו במקום אחר לא צלחוהתופעה חזרההאם זה אומר שהם מקולקלים?ניסי לשים את התקינים באותו סלוט של המקולקלים והבעיה נשארהתודה
פורסם 2009 באפריל 1516 שנים נראה כי יש בעיה בסלוטים = לוח אם תקול.אבל תוודא שאתה מתקין את הזיכרונות במיקומים שנדרשים בחוברת של לוח האם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.