פורסם 2009 באפריל 1316 שנים אני צריך לקנות כרטיס רשת אלחוטי למחשב נייח בתקן N ! אם אפשר לדעת מה אתם ממלצים על ה USB או על ה PCI ?מה יותר ממומלצ למחשב נייח ?
פורסם 2009 באפריל 1416 שנים תקן N עדיין לא הומצא - הוא עדיין בגדר טיוטא...ממליץ לך על DWA-140 של חברת D-Link.
פורסם 2009 באפריל 1416 שנים לא נראה לי...בכל אופן עוד לא נתקלתי בהשוואה ביניהם...אתה מוזמן לנסות לחפש הבדלים בגוגל או לחכות לתגובות נוספות מאנשים עם ניסיון בשני המוצרים...
פורסם 2009 באפריל 1416 שנים מחבר אני מה שהבנתי פה בפורום ותקנו אותי אם אני טועה אם קניתי ראוטר EDIMAX תקן N אז צריך לקנות כרטיס רשת של EDIMAX תקן N ?נכון ?למה ?
פורסם 2009 באפריל 1416 שנים מה הקשר בכלל בין הדברים? אתה יכול שיהיו לך נתב וכרטיס רשת של 2 חברות שונות וזה יעבוד לך מעולה! 100% אני עבדתי ככה 3 שנים ולא היו בעיות! ואם אתה מחפש משו טוב וזול אני יכול לעזור לך רק תשאיר לי מייל שלך P:
פורסם 2009 באפריל 1416 שנים אני מה שהבנתי פה בפורום ותקנו אותי אם אני טועה אם קניתי ראוטר EDIMAX תקן N אז צריך לקנות כרטיס רשת של EDIMAX תקן N ?נכון ?למה ?רק התקן צריך להיות זהה ולא החברה...התקנים תומכים אחורה NGBAלמה - וויקיפדיה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.