עבור לתוכן

מתלבט בין LA37A450 ל-LA37A550 של סמסונג תקציב 5K

Featured Replies

פורסם

רציתי לדעת על איזה מסך כדאי לי ללכת?

שימוש עיקרי הוא לסרטי HD ולמשחקים של HD בסוני.

אני מודע שלדגם 550 יש FHD אבל חוץ מהעובדה הזאת הייתי רוצה לדעת אם יש עוד חסרונות/יתרנות למסכים אחד על השני.

פורסם

ההבדל הוא HD READY מול FULL HD.

לשימושים שלך ה A550 תהיה עדיפה.

פורסם
  • מחבר

ההבדל הוא HD READY מול FULL HD.

כן אני יודע אבל רציתי לדעת אם יש אילושהם הבדלים מעבר לפרט הזה???

פורסם

ההבדל אכן רק ברזולוציה. בדגם ה650 יש כבר מעבד תמונה אחר.

לי יש את ה37a450 ואני מאד מרוצה. אם מרחק הצפייה הוא 2.5 מ' ומעלה הייתי עולה למסך 40-42" לפני שהייתי משקיע בFHD. הבדל משמעותי יותר בעיני

פורסם

אם שידורי SD הם שיקול בעיניך, אז קח בחשבון שבA450 רואים יותר טוב משמעותית (ולא רק בגלל הרזולוציה הנמוכה יותר). חוץ מזה, בגדלים כאלה, ההבדל בין 720P ל-1080P יראה רק ממרחק קטן מאוד.

בנוסף, הרוב המוחלט של משחקי הPS3 לא מרונדרים ב1080P והרבה מהם בכלל מרונדרים בפחות מ-720P, כך שגם פה אין יתרון אמיתי לFHD.

פורסם
  • מחבר

אם שידורי SD הם שיקול בעיניך, אז קח בחשבון שבA450 רואים יותר טוב משמעותית (ולא רק בגלל הרזולוציה הנמוכה יותר). חוץ מזה, בגדלים כאלה, ההבדל בין 720P ל-1080P יראה רק ממרחק קטן מאוד.

בנוסף, הרוב המוחלט של משחקי הPS3 לא מרונדרים ב1080P והרבה מהם בכלל מרונדרים בפחות מ-720P, כך שגם פה אין יתרון אמיתי לFHD.

ממש לא איכפת לי משידורי הSD (אך ורק בהנחה שמדובר על קילטת השידורים של הממירים, בהנחה שזה מחרבש את השידורים הסטנדרטים שבאים מהסרטים שבמחשב אז זאת באמת בעייה רצינית).

אולי כדאי לי לשקול לקנות את גירסת ה650 במקום? זה יכנס לי בכלל בתקציב?

מאיזושהיא סיבה לא רואים את הדגם A650 של 37 בזאפ...

פורסם

מה זה "השידורים הסטנדרטיים שבאים מהסרטים במחשב"?

אתה מתכוון סרטי DVD-RIP? אז כן, הרזולוציה שלהם נמוכה.

פורסם
  • מחבר

טוב בכל מקרה יותר חשובים לי האיכות של סרטי הHD

אבל רציתי לדעת יותר בקשר לגירסת ה650

האם היא בכלל נמכרת בארץ? אילו יתרונות של לה על גירסת ה550?

פורסם

היא נמכרת, מאד יקרה, ויש לה מעבד תמונה טוב יותר, ועיצוב יוקרתי.

קח בחשבון שלרוב בניגון סרטי HD לא משתמשים בכלל במעבד התמונה.

פורסם
  • מחבר

יש מצב שמישהו יאמר לי מה המחיר המשוער שלה בארץ?

אני רוצה לדעת אם זה חורג בהרבה מהתקציב שלי...

פורסם
  • מחבר

יש לי עוד שאלה אחת אחרונה (מצטער שלא ששחכתי לשאול קודם) האם גירסאת A550 תומכת בHDCP?

פשוט אני מתכוון להשתמש בכרטיס המסך GTX260 לשידור סרטי HD מידיי פעם אז רציתי לדעת מראש אם לא יהיו לי בעיות עם העניין הזה...

אגב, נראה לי שאני הולך כבר על ה550 כי אין טעם לחפש את ה650 שגם ככה חורג מהתקציב /=

פורסם

רציתי לדעת על איזה מסך כדאי לי ללכת?

שימוש עיקרי הוא לסרטי HD ולמשחקים של HD בסוני.

אני מודע שלדגם 550 יש FHD אבל חוץ מהעובדה הזאת הייתי רוצה לדעת אם יש עוד חסרונות/יתרנות למסכים אחד על השני.

מה המרחק צפייה שלך? כמו שנאמר מקודם אם הוא מעל 2.5 מטר (ואפילו מעל 2.2 מטר) עדיף לעלות ל-40' מאשר לקחת את ה-550.

בקשר ל-HDCP: לא צריכה להיות שום בעייה עם זה.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על התשובה בקשר לHDCP

בקשר למחק הצפייה, אם להיות מדוייק הוא בערך 3 מטר +- 10 ס"מ, בכל מקרה אני לא אוכל ללכת על גודל ה40 מדגםם ה650 מפני שזה בסביבות ה7.5K (ועוד במקום זול יחסית) וזה יותר מידיי חורג לי מהתקציב...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים