עבור לתוכן

מפרט למחשב עבור משחקים - תקציב 5500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שהתקציב עומד על 5000-5500 ש"ח ולא פחות מזה. ואם זה התקציב והוא לא מעוניין לחסוך, אז למה לא לקחת רכיב פה רכיב שם שהם יותר יקרים?

הרכבתי מפרט שמשלב כמה מפרטים פה....ואני עדיין מבולבל מאוד לגבי המארז- איזה מארז כדאי? לא יקר מדי, שלא יחרוג מהתקציב, שיהיה יחסית שקט אבל שיקרר ברמה מספקת?

אגב, לגבי הQ9550, הצעתי לו לקחת כפול ליבה, את הE8400 שיש לי [והוא מעולה], הוא מתעקש על הQ9550. החלטה שלו. לא שלי.

מה זאת אומרת לא מעוניין לחסוך ? לא תקבל שום הבדל בביצועים בין המפרט שאני הצעתי לבין שלך, חוץ מ ב OC שאז אכן כדאי לקחת קירור חזק יותר.

CM690 מארז מצויין.

• תגובות 33
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
באשר למסך, אני הייתי משאיר אותו מפני שאני מכיר את T220P (מנסיון...) והוא לא בדיוק טוב... הרזולוציה שלו מוגזמת ביחס לגודל שלו ולא תורמת אלא ההיפך. הביצועים יורדים (הרזולוציה גדלה) והחדות גדלה בכמות שלא ניתנת כמעט להבחנה.

אלו שחושבים שאפשר להקטין אותה ל-1680... תדעו שזה אפשרי (מן הסתם...) אבל רואים מטושטש! זו תופעה שממש לא ברורה לי אבל היא קיימת! שוב, מניסיון. בקיצור, תשאיר את ה-T220.

מניסיון שלי עם T220P ובעלים חוקיים שלו אני לא מבין למה אתה כל כך שלילי לגביו ... הוא מסך מצויין ... הביצועים יורדים ? ממש לא זה סתם שטויות ... זה אחד המסכי TN האיכותיים שיש וגם האח הגדול שלו T240 ...

הרזולוציה שלו לא רגילה למסך 22 אבל שתתרגל זה מאד יעזור לך במלא דברים כמו מולטיטסק וסרטי HD שרואים וגם משחקים על 1900X1200 זאת חוויה אחרת לגמרי ... אני מאד מרוצה מהמסך הזה ושמח על כל שקל ששלמתי עליו ...

אבל אני מציע בכל מה שקשור לציוד הקפי כמו מסך \ מקלדת \ עכבר וכ'ו לך לחנות הכי קרובה אליך וקח כמה דגמים ותראה אותם בחנות ... אולי תראה משו שיותר מתאים לך אבל לקנות משו בלי להסתכל בעניים על מה מדובר זה טעות ...

פורסם

מניסיון שלי עם T220P ובעלים חוקיים שלו אני לא מבין למה אתה כל כך שלילי לגביו ... הוא מסך מצויין ... הביצועים יורדים ? ממש לא זה סתם שטויות ... זה אחד המסכי TN האיכותיים שיש וגם האח הגדול שלו T240 ...

הרזולוציה שלו לא רגילה למסך 22 אבל שתתרגל זה מאד יעזור לך במלא דברים כמו מולטיטסק וסרטי HD שרואים וגם משחקים על 1900X1200 זאת חוויה אחרת לגמרי ... אני מאד מרוצה מהמסך הזה ושמח על כל שקל ששלמתי עליו ...

אבל אני מציע בכל מה שקשור לציוד הקפי כמו מסך \ מקלדת \ עכבר וכ'ו לך לחנות הכי קרובה אליך וקח כמה דגמים ותראה אותם בחנות ... אולי תראה משו שיותר מתאים לך אבל לקנות משו בלי להסתכל בעניים על מה מדובר זה טעות ...

הכוונה היא שבגלל הרזולוציה יהיה לך פחות FPS.... הבדל החדות (שזה ה"היתרון" היחיד שלו) כמעט לא מורגש בהשוואה למסך 22" 1680....

ובגלל זה, יש לך פחות FPS עם מעט יותר חדות שכמעט לא ניתנת להבחנה.

אני לא אומר שהוא מסך גרוע.... הוא אפילו טוב. ואני יכול להגיע לך שהייתי ממליץ עליו אם לא היו מריחות (דיי מסיביות יש לציין) אם שמים על 1680...

פורסם
  • מחבר

חבר'ה, רדו מהמסך, הוא לא מעוניין וזה לא אופצייה בכלל...

יש לו מסך 19 אינצ' מרובע וזהו.

העניין החשוב הוא - איזה מארז לקחת? לקחת את הANTEC 300 הזה? שווה משהו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים