פורסם 2009 באפריל 1316 שנים שלום רב,שמתי לב לאחרונה שבמחשב הנ"ל הסאונד לא פועל בצורה חלקה אלא מקוטע למדי.מדובר בקבצי סאונד/אינטרנט וכדו'.כמו כן הבעיה נשמעת גם אם אני מחבר אוזניות.עדכנתי לדרייבר העדכני האחרון של כ.הקול - SIGMATEL STAC9200.האם למישהו יש רעיון מה עוד ניתן לבדוק?תודה.
פורסם 2009 באפריל 1316 שנים אמנם אלו כרטיסים שונים אבל גם לי הייתה אותה בעיה על E6400 ולגיסי היה את זה על D430שנינו הסרנו את הדרייבר של כרטיס הקול (נשארנו עם דרייבר ג'נרי של וינדוס) והכל הסתדר
פורסם 2009 באפריל 1316 שנים מחבר הסרתי את הדרייבר,אבל הוא שב ומתקין את אותו דרייבר אוטו',מה ניתן לעשות?
פורסם 2009 באפריל 1316 שנים חוץ מההסרה של ההתקן במנהל ההתקנים תעשה גם הסרה של הדרייבר בהסרה והוספה של תוכנות ורק אז תעשה ריסט(קודם הסקת התקן, אח"כ דרייבר ואח"כ ריסט)
פורסם 2009 באפריל 1416 שנים מחבר הסרתי את הדרייבר של SIGMATEL דרך מנהל ההתקנים והסרת תוכניות.איך אני מתקין את הדרייבר הג'נרי של וינדוס?האם זה מה שמכונה UAA HD BUS ?
פורסם 2009 באפריל 1416 שנים מחבר ניטרלתי כל תוכנית "כבדה" כביכול שרצה ברקע כגון אנטיוירוס/דפדפן וכדו'.ביטלתי את האצת החומרה לסאונד.הסרתי והתקנתי מחדש.כל אלו לא עזרו,הסאונד עדיין נקטע ומעוות ולא ניתן לשמוע כך בצורה נורמלית.אני אצטרך אולי לבדוק יותר לעומק את הכיוון של הדרייבר הג'נרי של וינדוס - אשמח לפירוט נוסף בעניין של שלבי הפעולה.תודה.
פורסם 2009 באפריל 1416 שנים בדקת איפו שאמרתי ?תריץ DPCLAT והיא תגיד לך בכתוב ובאדום אם CPU עסוקהוא עסוק ![attachment deleted by admin]
פורסם 2009 באפריל 1416 שנים מחבר צרפתי תמונת מסך.כפי שנראה יש איזשהיא בעיה ועפ"י התוכנה אני צריך לבדוק מנהל התקן אחרי השני ולנטרל.[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 באפריל 1416 שנים כזה אדום עוד אפפעם לא ראיתי !כן, עכשיו צריך לחפור ולמצוא מי זה אוכל CPU, אחד אחד.אבל בגלל הוא כל כך עסוק אולי זה יהיה קל יותר.יותר קשה למצוא אם זה כמו התמונה שלי..........[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 באפריל 1416 שנים מחבר יש דרך פשוטה יותר לעשות זאת מאשר לעבור במנהל התקנים אחד אחד?לפי מנהל המשימות,סגרתי את כל התהליכים שניתן שרצו ברקע עם נגיסה משמעותית בזכרון.
פורסם 2009 באפריל 2816 שנים מחבר מצטער על העדכון המאוחר,אבל עבדתי על בעיה זו עד עכשיו.המחשב עבר אין ספור פרמוטים תוך כדי שאני נצמד לתוכנה של איוון ומנטר כל הזמן בעזרתה,לא הצלחתי לשים את היד על הבעייה,אבל אני חושב שהגעתי לפתרונה.שמתי לב שברגע שאני מנטרל את ההתקן של הDVD נהייה קצת סדר במערכת וניתן להאזין בצורה תקינה לאודיו(הקפיצה האדומה המזערית יחסית כנראה נובעת מהDOK שמחובר)ניתן לראות זאת בקבצים שצרפתי לפני הנטרול ואחריו.תודה לאיוון שהפנה אותי לתוכנה זו וחסך לי הרבה עוגמת נפש(לזמן זה..)היות שמדובר במחשב מהעבודה.[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.