עבור לתוכן

יש איזה כנס ערסים?

Featured Replies

פורסם

אבירם אתה ערס

:silly:

• תגובות 95
  • צפיות 6.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עזוב שטויות חלפניו

יצא לך לקשקש איתי קצת

אני ערס?

פורסם

וואלה לא, הבעיה שיש אנשים שחושבים שכל מי שמזרחי ערס...וגם עלי, הגעתי ליחידה בצבא שכולם שם היו ממוצא אשכנזי לרוב, ישירות חשבו אני מה זה ערס מת, עד שדיברתי...ואז לא האמינו שיש בי חצי מרוקאי.

יש סטיגמות היום מה לעשות, כמו שחושבים שכל ערס שומע רק מזרחית אבל זה לרוב נכון :P

פורסם

אז אני שומע גם רולינג סטונס וגנז אנד רוסס וגם תזרחית וגם סלין דיון ....

ואתה פלפל חלפניו ערסיי :lol:

פורסם

אני לא ערסססססססססססססס :jump: (קופץ מעצבים כן? יכלתי לחנוק אותך עם הגורמט)

פורסם

ההבדל הוא שהפריקים האלה לכאורה מתנהגים כמו בני אדם, עם ערסים פשוט אין מה לעשות, במקרה הטוב זה צעקות של "יש לי גב מה אתה מתחיל איתי יא צפוני" או משהו כזה, במקרה הרע זה נגמר עם סכין ודקירה. לא חסר מקרים שערסים דוקרים אנשים על זה שהם ביקשו סיגריה ולא נראת להם התשובה של "לא מעשן" או "אחי אין לי" או כל שטות אחרת.. מי שקבע שסירוס כימי בכפיה זה דבר לא הומני לא הכיר הרבה ערסים בחיים שלו כנראה..

רעיון שיווקי, לפתח פק"ל מצית וסיגריה לאזרח הפשוט... ;)

פורסם
link=topic=403832.msg3468530#msg3468530 date=1239689203]

מראה באיזה מצב רע המדינה שלנו

אם זה מה שאתה חושב שיהיה לך לבריאות

הוא הזמר הכי גדול שהיה בישראל וזמר נשמה

הוא לא משתנה ויש לו עקרונות הוא לא רודף אחרי התקשורת כמו כל זמר אחר פתטטי האחד מסתפר תמורת מיליון השני הולך לאח הגדול עם קריירה אבודה בשביל לתת לעצמה עוד סיכוי להתרומם

רק לזמרי דיכאון זה לא יקרה בחיים תמיד יאהבו אותם בכל מצב ותמיד הם ימלאו כל מועדון או מקום שהם מופיעים עד 0 מקום לעומת האחרים

דיכאון זה הכי אחי(ואין על זה ספק)

פורסם

אתה מוזמן להקשיב לדכאון. לבד. אני אישית לא שומע ולא אשמע את הבכי הזה בחיים...

לא יודע איך קבעת שרק זמרי דכאון ממלאים מקומות בילוי. אבל תשמע, הקהל שלהם מעיד על עצמו - כמה מקרי ירי היו בבארבי ?

וכמה באומן 17 ?

פורסם

הוא הזמר הכי גדול שהיה בישראל וזמר נשמה

וזה מה שעצוב...

פורסם

לא יודע איך קבעת שרק זמרי דכאון ממלאים מקומות בילוי. אבל תשמע, הקהל שלהם מעיד על עצמו - כמה מקרי ירי היו בבארבי ?

וכמה באומן 17 ?

מה שנכון, נכון.

פורסם

אתה מוזמן להקשיב לדכאון. לבד. אני אישית לא שומע ולא אשמע את הבכי הזה בחיים...

וכמה באומן 17 ?

ממתי מופיעים אמני מזרחית בבארבי?

כידוע לי יש שם בעיקר הופעות רוק ומטאל, לפעמים גם קצת מוסיקה ישראלית..

פורסם

אנשים זה כולה מוזיקה, על טעם ועל ריח אין להתווכח.

פורסם
  • מחבר

^^ אלא אם מדובר בערסים שדוחפים לך את ה"מוסיקה" שלהם לתוך האוזן נגד הרצון שלך...

פורסם

אני עכשיו חזרתי מטבריה וכן היו שם הרבה ערסים.

אבל יש את הערסים הפוזאיסטים שהם באמת מניאקים שבא לך להרוג ויש את אלה שהם סבבה וכיף איתם והם לא מעצבנים ומציקים.

יש לי כמה חברים ערסים והם סבבה אני לא מתחבר למוזיקה שלהם או לסגנון החיים אבל אנחנו מעבירים צחוקים וסטלות חופשי.

יש גם הרבה ''פריקים'' שמתחברים לערסים וזה הכי קורע מצחוק כי שני הצדדים סטלנים לגמרי.

בקיצור אם תנסו לחיות איתם ולהישתלב איתם קצת אולי תקבלו משמעות קצת אחרת על הביטוי ''ערס'' ואולי ערסים יקבלו משמעות אחרת על ''פריק'' וככה נוכל לחיות הכי טוב אחד עם השני :xyxthumbs:

פורסם

נראה לי שאיבדת את ההגדרה של ערס. ערסים זה אלה שבא לך להרוג. הפוזאיסטים.

הנחמדים שאפשר להתחבר אליהם, גם אם הם שומעים מזרחית, הם פשוט לא ערסים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים