עבור לתוכן

יש איזה כנס ערסים?

Featured Replies

פורסם

לא אתה לא ערס...

:smile1:

אני?? אני יקרעעע אותךךךךךךךךך :silly:

מה קרה לך החלום שלי היה תמיד להחזיק מערכת כזו..רק מפחיד שידפקו לי תרכב בגלל זה...והרכב שווה 30 (כריזמה חח) ולא זה לא אוטו צבוע שחור מטאלי ואני לא שומע שרית חדד או פיני חדד בווליום !! אין לי שירים במזרחית ברכב חח..

ראית פעם ערס שהוא לא שומע מזרחית?

• תגובות 95
  • צפיות 6.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עזוב מערכת ב 5000 הם שומעים שירים שהורידו מהאימיול (טורנו יותר מידי מסובך) וכדי ל להיות פראיירים ולא לבזבז מקום הם שומעים שירים בפול ווליום על 32KB/S

פורסם

מבחינתי ערס הוא כזה שתמיד ינסה לאיים על אנשים, להידחף למקומות ולהיות צעקני וברוטלי. כמו הערבים הישראלים שמנסים להתערבב בנו ולצאת עם הבחורות שלנו

אני שומע מיזרחית (וגם דיכאון) ואני לא ערס.

נ.ב מה זה אימו?

EMO? בפשטות זה Emotional disturbed.

וד"א מה זה הבחורות שלנו? יש לך בעלות על הבחורות הישראליות?

פורסם
  • מחבר

שמע, בחורה כל כך פגומה שמוכנה ללכת עם ערבי שמבחינתו להשען לה על הצוואר ולקרוא לה בערך כמו שקוראים לכלב זה שיא הרומנטיקה- לא צריך...

פורסם

שמעו

אתם נראה לי עושים הבחנה לא נכונה

יש ערס ויש ערס

יש ערס ילדותי , אידיוט מה שלא יהיה, שישמע את כל הזבל שלו בקולי קולות, יצא על כל אחד באיזה פוזה של הו אההה

כולו פוזה וברבורים

ויש ערס, שכולה הוא אוהב לשמוע מזרחית בדיסקרטיות שלו, הוא למדן, הוא לא חסר שפה(כמו מרבית הערסים)

הוא פשוט אוהב להתלבש עם חולצות פולו ובלה בלה

אני מכיר הרבה כאלה, אחלה אנשים, ולצד זה, יש את הבררה

ותאמינו או לא, הערסים - עברייני הצעצוע, הדבר היחיד שניתן לעשות נגד זה, זה להראות להם שהם כאלה קטנים :bash:

עבריין אמיתי בחיים לא יצא על מישהו, ישתוק, לא יסחוב תצומת לב, אותם ערסים, שהיו מתים ליהיות עבריינים, רק עושים מעצמם בדיחה

בקיצור

תספידו כבר תבררה האלה

ושתבינו, יש גם בצד השני אותו דבר

יש פריקים נורמלים, שסך הכל אוהבים לשמוע הארדקור, דת', דוום(טוב נו פחות נורמלים) , והם ישארו נורמלים

אבל יש ממש ממש חולי נפש, אלה עם השטניזם, מזל שהם מעט

יצא לי לראות (לא ליהיות חס ושלום) מה זה מסיבות דם וכל הזבל הזה שמבחינתי צריך להעלים ודחוף

אוייי זה גועל נפש

או שבמסיבות של להקות כמו behemoth שהם , תסלחו לי, בהמות, שזורקים שם דם על אנשים

פשוט גואל

אלה בדיוק הבררה של הצד השני, ויסלחו לי אם הם קוראים את זה

פורסם

לא כל מי ששומע מזרחית הוא ערס, ולא כל מי ששומע מטאל הוא פריק.

יש לי חברים גם כאלה וגם כאלה, וגם ערסים שתאמת הם לא טפשים בכלל, מה שהם עשו בחיים זה משהו אחר.

גם חברים ששומעים מטאל (שדרך אגב זה אחד הדברים שהכי מעצבנים אותי) אבל מה הם אחלה.

בקיצור, לא כל הערסים ששומעים מזרחית (לא מדבר בפלאפון באוטובוס, זה באמת דפוק) ומתלבשים עם פוזה (העיקר שיהיה הסמל של לאקוסט על הנעל ופומה במכנסיים) בררה ולא כל האלה ששומעים מטאל יש להם נטיות אובדניות.

וחוץ מזה, גם אם אתה לא אוהב את הסגנון של מישהו, עדיין שווה לשמור על יחסים טובים ולנסות להתחבר, זה מביא רק דברים טובים.

פורסם

כל המדינה פקוקה.

מה זה קשור לערסים?

פורסם

תפסיקו עם החרא הזה שמזרחית זה תת רמה יש במזרחית מוזיקה איכותית מאוד אין שם רק את הדיכאן וכו' וכו' יש גם כל מיני זמרים איכתיים. ומה אם אני שומע מזרחית אני ערס ? מה זה השטויות האלו ?. מוזיקה זה טעם אישי וגם מה שגדלת עליו...

פורסם

ממש לא

אני שומע מזרחית בקטנה ברדיו וטלויזיה לפעמים

באירועים לא יכול להיות שמח ללא מזרחית

אני מדבר על מזרחית כבדהההההההה כמו תמיר גל ושאר הזומבים המתים האלו

"היא עזבעעעעעעעעעע אותייייייייייייהייייייייייייייי" ( בוכה באמצע השיר)

זה הגועל.

מזרחית כמו אייל גולן משה פרץ וכו' זה כבר כמעט לא מזרחית אפשר לשמוע שהמוזיקה קצת השתנתה שם..לא פלא שהם גם הופכים למוצלחים יותר בקרב המוצא האשכנזי*, שימו לב לזה בתל אביב קיסריה וכו'. פעם לא היה ככה עד לפני כמה שנים.

פורסם

וואוו חלפינו, כמה שטויות אתה מסוגל לכתוב בהודעה אחת :nixweiss:

פורסם

כגודל כמות ההודעות שלך.

פורסם

כגודל כמות ההודעות שלך.

:silly:

אתה בחור טוב תאמין לי. :cool2:

פורסם

:lol:

אגב למה כותב שטויות?...חלק מהמזרחית כמו שאמרתי אני שומע בקטנה...לא ברכב..רק אם זה אמא שלי באוטו..חח

לא כל ערס הוא מניאק, לא כל מניאק הוא ערס..ובטח לא כל אחד ששומע מזרחית הוא ערס...אבל רובם...כן...חח

פורסם

בנות ערסיות זה הכי גרוע... צולפות בלשונן המושחזת בלי עכבות כלשהן כלפי סביבתן, מתמזמזות זו עם רעותה במקומות ציבוריים - ובקולניות, "מתעסקות" עם בנים בקולניות ובגסות ובזלזול (ראיתי צמד-חמד כאלו פונות כך לאיזה גולנצ'יק - שהיה בדרכו הביתה באוטובוס), ובכלל מטרידות את סביבתן - ללא אכפתיות מזערית ביותר באשר לתוצאות מעשיהן או הבחנה בכך שכולם מבקשים להתרחק מהן ככל יכלתם (וכמובן ללא השקעה של 1mg חשיבה לגבי הסיבה לכך).

ורק תאמר להן משהו לגבי התנהגותן הנלוזה, תכף ומיד הן עוברות להטריד אותך - ובצורה מרוכזת, ולך תנער אותן מעליך, ואיכשהו תראה לסביבתך (במקומות ציבוריים - הכוונה) שדווקא הן אלו עושות-הצרות - ולא אתה.

פורסם

אחותי ערסית, שאלוהים ישמור. אני לא מאחל לאף אדם מכה כזאת.

במצבים כאלה חבל מאוד שאני לא ערבי (ואני ימני קיצוני) אז ממזמן היה מתחולל פה רצח על פגיעה בכבוד המשפחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים