פורסם 2009 באפריל 1216 שנים שלום, יש לי רשת אלחוטית בבית וכמובן מקודדת אם קוד די ארוך. גם שיניתי קוד כניסה לנתב.בזמן האחרון בכל זאת קורה שהקליטה יורדת משמעותית לפרקי זמן של כמה שעות או גם כשיש קליטה האינטרנטלא סוחב פטאום, אני לא יודע עם זה קשור אבל אמרו לי שאולי יש משהוא שפורץ לי לרשת וגונב רוחב פס.אחרי בדיקה ראיתי שיש המון תוכנות שמסוגלות לפרוץ רשתות אלחוט וגם יש לי שיטוף קבצים ומדפסת בין המחשבים.השיטוף בין המחשבים מאפשר רק קריאה והגדרתי כך שלא יאפשר שינוי כלשהוא בקבצים אבל עדיין יש לי מידע במחשב שלא מיועד לכולם. העים יש דרך לבדוק אם פורצים לי לרשת? והעים יש דרך להיתגונן מזה?2 מחשבים מחוברים לרשת, הראשי עודב עם VISTA 64BIT והנייד עם WINDOWS 7 BUILD 7077 שגם הוא 64BIT.תודה מראש.
פורסם 2009 באפריל 1316 שנים ירידה בביצועי רשת זה לא אומר אוטומאטית שמישהו עומד עם לום ופורץ לך לרשת. איזה הצפנה הגדרת לרשת ועד כמה המפתח מורכב?
פורסם 2009 באפריל 1316 שנים מחבר wpa2 personalaesהקוד הוא רק אותיות קטנות באנגלית אבל יותר מ8 כאלה.יש תוכנה שיחולה לתת לי LOG של המחשבים שהיתחברו לי לרשת?עריכה, נתב של לינקסיס
פורסם 2009 באפריל 1316 שנים אתה יכול לראות בנתב עצמו מי התחבר וגם לראות לפי טבלת הARP שלו כמה כתובות פיסיות יצא לו "לשרת".
פורסם 2009 באפריל 1316 שנים מחבר מקורית, לא יגעתי שיש FIRMWARE צד ג' לנתבים.יש משהוא בנתב שלי שכדי לי לפרוץ? עם לא אז למה בכלל יש קשוחה צד ג'?
פורסם 2009 באפריל 1316 שנים ל wrt54gl יש אפשרויות ממש מרשימות עם קושחות צד ג' כגון tomato/ddwrt/open wrt וכד'. תריץ חיפוש בפורום פה לגבי העניין.End IP Address For the range of IP Addresses used bydevices on your local, Ethernet network, the end of thatrange is shown here.DHCP Clients Table Clicking this button will open ascreen to show you which PCs are utilizing the Router as aDHCP server. You can delete PCs from that list, and severtheir connections, by checking a Delete box and clickingthe Delete button.עמ' 22 בחוברת שלו.
פורסם 2009 באפריל 1416 שנים על פי התאור שלך, נראה שיש בסביבה הקרובה אליך עוד נתב שפועל באותו ערוץ. כנס למאפייני הנתב ושנה את ערוץ העבודה שלו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.