עבור לתוכן

הXP קרס ומאז הכל נהרס.

Featured Replies

פורסם

אתמול, ארחי שבחצי שנה האחרונה הוא קרס הרבה, הוא קרס ולא פעל שוב. ניתקתי את הכונן וחיברתי למחשב של אחי ושם גיליתי שהכונן הפגוע, חצי ממנו בסדר חצי השני לא לגמרי. הוא לא נגיש דרך הווידנוז, אבל הכל קיים בתוכנות של שיחזור מחיצות. קיים אבל גם לא נגיש. לא ניתן לפתוח קבצים. רק לראות שהם שם. נכון לעכשיו אני ממש מיואש. מדובר כאן בקבצים ההכי חשובים לי. מה גם מצב הכונן השני לא מזהיר. ניסיתי להתקין באחד המחיצות הריקות שלו ווינדוז, 3 פעם, כל פעם אומר לי אותו הדבר, משהו בסגנון, WINDOWS COULD NOT START, DISK HARDWARE CONFIGURATION PROBLEM, GO RTFM

פורסם

אם המידע באמת חשוב יש מקומות שעושים שיחזור מקצועי

אם אתה לא מצליח לבד לא כדי לך להתעסק אם זה זה יכול לקלקל עוד יותר

אם זה לא כל כך חשוב יש שיטה מוזרה שבדיווחים ברשת לפעמים פועלת

לוקחים את הארד דיסק מכניסים לשקית אטומה ומכניסים למקפיא לכמה שעות

אחרי זה מחברים את הארד דיסק ומנסים לשלוף מידע לפני שהוא קורס

כמובן אם ידפק לך יותר אל תבוא אלי בטענות -לא שיטה שניסיתי וזה פרימיטיבי גם ככה

פורסם

לשים את הדיסק בשקית? ומה זה יעשה בידיוק?

אני חושב שאתה מתכוון ללהכניס אותו לשקית ולאחר מכן את השקית לשים במקפיא.

פורסם

כן לזה יתכוונתי

פורסם

אם התוכן חשוב לו אז הוא לוקח סיכון גדול כשהוא עושה את זה. אם זה לא יצלח והוא ירצה לאחר מכן לפנות לחברת שחזור אז הוא מקטין את הסיכוי שהם יצליחו לשחזר משהו.

פורסם

ברור בגלל זה העדיפות זה לתת לחברת שיחזור רצינית

אבל יש שאלה עד כמה באמת הקבצים חשובים לו

אם הם חשובים =מאות שקלים

או שהוא לא רוצה להוציא שקל על זה

פורסם
  • מחבר

החלקים המאוד עצובים:

רציתי להחליף את הכונן כבר 8 חודשים.

אני אומר לעצמי כל שבוע: "רועי, תגבה כבר!".

מה שאני מוכן לשלם זה בגלל אוסף של 12 ג'יגה של פורנו(נדיר מאין כמותו), וקובץ ה"פלייסס" של פיירפוקס. מן הסתם יש עוד כמד עניינים שימושיים על הכונן.

פורסם

אין פה שום מידע שמצדיק שיחזור באלפי שקלים.. אלא אם כן יש לך על ההארד-דיסק תיכננונים לסטארט-אפ שאין כמותו ואתה לא יודע על זה.

פורסם
  • מחבר

מצד אחד, אכן כן יש לי תכנונ סטארטאפ, מצד שני, כל הרעיונות שלי מגובים במקומות אחרים וגם המכשול בלהגיע למיליונים זה שאין לי צוות של מתכנתים. האם יש חברה שתיקח אחריות ותממן תיקון במסגרת האחריות, בהנחה שהכונן היה פגום כבר זמן מה?

פורסם

זה לא משנה כמה זמן הוא היה פגום, אם יש אחריות אז אתה מקבל כונן חדש- לא תיקון ולא נעליים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים