עבור לתוכן

הארד דיסק SATA לא מוצג.

Featured Replies

פורסם

אהלן חבר'ה.

יש לי הארד דיסק IDE שאיתו הכל בסדר והוא מהווה את כונן C, הארד דיסק הזה עבר פירמוט.

עכשיו כשחיברתי את הכונן SATA כשהמחשב עולה אני רואה שהוא מופיע והוא עולה, הכוונה בכמה שניות של העלייה של המחשב הוא קורא את ה-SATA זה במסך השחור בהתחלה, אבל כשאני נכנס למחשב שלי הוא לא מופיע שמה, מופיע רק הכונן עם החיבור IDE.

איך אני אוכל לראות את הכונן של ה-SATA במחשב שלי?

תודה לעוזרים.

חג שמח.

פורסם

נסה לעשות קליק ימני על המחשב שלי - קליק שמאלי על ניהול ובחירה באופציה ניהול דיסקים.

האם אתה רואה אותו שם?

פורסם

תנסה להתקין דרייבר בביוס,כאשר אתה נכנס לביוס,יש לך אופציה בהתחלה ללחוץ על F6,את הדרייבר לכונן SATA אפשר למצוא בדיסק שקיבלת עם הלוח האם,אם לא תבדוק באתר היצרן.

פורסם
  • מחבר

נסה לעשות קליק ימני על המחשב שלי - קליק שמאלי על ניהול ובחירה באופציה ניהול דיסקים.

האם אתה רואה אותו שם?

ניסיתי כבר והוא לא מופיע שמה.

ניסיתי גם דרך המנהל התקנים לעשות בדיקה של חומרה חדשה ולא עזר.

תנסה להתקין דרייבר בביוס,כאשר אתה נכנס לביוס,יש לך אופציה בהתחלה ללחוץ על F6,את הדרייבר לכונן SATA אפשר למצוא בדיסק שקיבלת עם הלוח האם,אם לא תבדוק באתר היצרן.

אני אמור לדעת את הדגם של הלוח אם, להוריד את הדרייבר של הסאטא ולצרוב אותו?

פורסם

היתה לי בעיה דומה בעבר. היה לי דיסק עם חיבור IDE שהיה תקול, והחלפתי אותו בדיסק עם חיבור SATA והמחשב שלי בכלל לא זיהה אותו, וגם כתב לי הודעת שגיאה בכול פעם שניסתי להתקין לו את הדרייבר של הSATA. בסוף הבעיה היתה בזה שהחיבור SATA לא היה מוגדר בביוס ובגלל זה המחשב לא זיהה לי אותו.

ברגע ששיניתי שם את ההגדרה המתאימה כל הבעיה נפתרה לי.

פורסם

כן אתה צריך לדעת את הדגם,יש את תוכנת sandra שיכולה לפרט לך איזה לוח אם,האופציה השניה היא באמת לבדוק בביוס שSATA מופעל.

פורסם
  • מחבר

עידכון קטן, התקנתי את הדרייבר RAID של ה-SATA ועכשיו זה מופיע, אבל מופיעה לי השגיאה הבאה:

D:\ is not accessible.

The request could not be performed because of an I/O device error.

פורסם

קליק ימיני על מחשב שלי ואז כנס ל Manage לאחר מכן Storage ואז disk management ,תלחץ על הדיסק קליל ימיני ואז initialize disk.

תעדכן

פורסם
  • מחבר

זה לא מוחק קבצים כלשהם נכון? כי יש לי שמה קבצים.

פורסם

זה מוחק, למעשה זה מפרמט לך את הדיסק אך לאחר מיכן המחשב אמור לזהות אותו.

פורסם
  • מחבר

זה לא טוב לי. אין דרך אחרת?

פורסם

מיכאן אני כבר לא יודע איך לעזור לך.

אולי כדאי לך לנסות להתקין את הדיסק אצל חבר שכבר עובד עם חיבור של SATA לצרוב אצלו את כל מה שחשוב לך להעביר אותו שוב פעם אליך ולבצע את מה ש yuraxp בתקווה שזה אכן יעלים לך את השגיאה שאתה מקבל.

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

אהלן זוהר,

ביצעתי לפני כשעתיים את מה שכתבת פה, במחשב אחר עם חיבור SATA, אך המחשב לא רץ טוב עם החיבור הזה אחרי הטעינה של המסך ווינדוס מופיע מסך שחור ומשמה אי אפשר להמשיך.

אני מניח שאי אפשר לגבות את הקבצים, תתקן אותי אם אני טועה.

פורסם

תראה זה מאוד קשה לעזור שלא רואים את הדברים בעיניים.

כמו שכתבתי בהתחלתו של האשכל היה לי האר דיסק עם חיבור של IDE הוצאתי אותו וחיברתי האר דיסק חדש לגמרי רק עם חיבור של SATA.

למעשה זאת הפעם הראשונה מיזה שלוש וחצי שנים שאני משתמש בחיבור מיסוג זה.

כשבעתי להתקין את מעכת ההפעלה קיבלתי הודעה שהמחשב לא מזהה האר דיסק.

כתבתי כאן את הבעיה שלי בפורום ובין שאר הדברים שאמרו לי כאן היה שה SATA לא מוגדר אצלי הביוס ושאני צריך להגדיר את החיבור הזה אך אף אחד לא יכל להגיד לי איכן בדיוק עלי לשנות הגדרה זאת.

בעזרת חבר שרשם את הבעיה שלי בפורום אחר כולל את דגם לוח האם שלי מישהו מצא באתר של לוח האם שלי את ההגדרות של הביוס וידע בדיוק להגיד לי בדיוק מה עלי לשנות בביוס.

לאחר שעשיתי כדבריו המחשב זיהה באופן מידי את האר דיסק החדש שלי.

היות והבעיה שתיארתה כאן דומה מאוד לבעיה שהיתה לי המלצתי לך לבדוק בביוס שלך האם הSATA מוגדר לו כאנייבל או דיסבייל.

עכשיו עם אתה עושה קליק שמאלי על המחשב שלי ולא רואה את הדיסק שלך, אבל מיצד שני אתה רואה אותו במנהל הדיסקים אז זה אומר שצריך לבצע כנרא איתחול בכדי שהמחשב יזהה אותו באופן סופי ומוחלט.

אני צריך ממך שתעלה צילום של המסך של ניהול הדיסקים. קליק ימני על המחשב שלי, בחירה בניהול, בחלון שיפתח לבחור בניהול דיסקים ולצלם!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים