פורסם 2010 במאי 1215 שנים http://assassinscreed.uk.ubi.com/brotherhood מתחיל להיות קצת אקשן בהווה נראה מצויין, נשקים חדשים can't wait בתיאור שהוא אמר המשחק נראה קטלני, לבחור איזה סגנון הריגות :) חזק!! חוץ מזה המשחק ימשיך את הסיפור של אצי'ו.
פורסם 2010 במאי 1215 שנים שמעו אני לא אוהב אירופאים ואת אירופה וכל התרבויות שלהם אבל בגלל המשחק הזה בא לי כל הזמן לדבר באילטקיתאני כל כך אוהב שהוא אומר ezio auditore di firenze
פורסם 2010 במאי 1315 שנים הגעתי למבוך השני בעיר ונציה שנקרא visitazione's secret והתחלתי אותו, הרגתי את האוייבים והכל היה בסדר ואז הגעתי לקטע עם הידית והזמן והתחלתי לטפס ואז יש שם קטע שצריך לטפס על המתלה הזה ורשום שצריך לקפוץ על הקיר ולכוון את הכיוון בעזרת החיצים. התחלתי לרוץ ולחצתי D כאילו כיוון ימין ואני פשוט לא מצליח זה לא קופץ לי. מה עושים?
פורסם 2010 במאי 1515 שנים היי,נתקעתי בשלב מסויים במשחק (בערך באמצע) שאני צריך לתפוס את ראש המנזר (Catch the abbot) וזיהיתי אותו באמצעות לחיצה ארוכה על E וזה הפך אותו לזה ורדפתי אחריו אבל אני לא יודע מה לעשות? איך אני תופס אותו?תודה.
פורסם 2010 במאי 1515 שנים אתה דופק ספרינט ומתי שאתה קרוב אליו מאוד תלחץ על הEMPTY HAND (שיפט) ואז זה יגרום לך לקפוץ עליו
פורסם 2010 במאי 1615 שנים הגעתי למבוך השני בעיר ונציה שנקרא visitazione's secret והתחלתי אותו, הרגתי את האוייבים והכל היה בסדר ואז הגעתי לקטע עם הידית והזמן והתחלתי לטפס ואז יש שם קטע שצריך לטפס על המתלה הזה ורשום שצריך לקפוץ על הקיר ולכוון את הכיוון בעזרת החיצים. התחלתי לרוץ ולחצתי D כאילו כיוון ימין ואני פשוט לא מצליח זה לא קופץ לי. מה עושים? קודם כל ברור לך שזה על הזמן - תשתדל לעשות את זה מהר: תעמוד עם הפנים לקיר ותרוץ אליו עם הפנים ע"י לחיצה על שיפט וקדימה, כשהוא מטפס על הקיר תלחץ לצד שאתה רוצה לקפוץ עליו וקפיצה וזה אמור לקפוץ לאן שאתה צריך. אגב אין דבר יותר אורגזמי מלעשות קאונטר לשמן עם גרזן, לקחת לו את הגרזן לתקוע לו אותו בראש ולתת לו דחיפה קטנה עם אצבע
פורסם 2010 במאי 1615 שנים שמעו אני לא אוהב אירופאים ואת אירופה וכל התרבויות שלהם אבל בגלל המשחק הזה בא לי כל הזמן לדבר באילטקית אני כל כך אוהב שהוא אומר ezio auditore di firenze אני אוהב שהוא אומר requiesta di pace. מזכיר את אנדר טייקר בגרסה איטלקית ...
פורסם 2010 במאי 1815 שנים הגדרת הmulti-sampeling בדיוק עושה זאת.לגבי דברים כמו AF, בשביל זה יש את ההגדרות האחרות במשחק.
פורסם 2010 במאי 2015 שנים מה עושים מתי שיש כמות גדולה של שומרים אני רק תופס בשיפט זורק והורג מי שהפלתי אבל בכל זאת קשה זאת שיטה איזה שיטה נגד כמות גדולה?
פורסם 2010 במאי 2015 שנים גם כאן, כמו במשחק הקודם בסדרה, יש קרבות מול קבוצות גדולות של אויבים.השיטה? לא השתנתה:תנסה למקם את עצמך לא במרכז הקבוצה, אלא בקצה ותמשיך לנוע כדי לא להיחשף למכה.והכי חשוב זה לדעת להשתמש ב-Counter.תנצל את זה שכשהאויב תוקף אותך הוא פגיע ותתקוף בחזרה בקטלניות.קצת תרגול ובסוף תצליח לתזמן בצורה טובה את התקיפה חזרה ותראה שהקרבות האלה לא באמת קשים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.