פורסם 2010 במאי 715 שנים כל כך צודקמתי שקיבלתי את הפטיש שעולה 30 אלף והרגתי מישהו איתו בפעם הראשונה הייתי בסוג של OH SHIT!!!!!!!!!![br]פורסם בתאריך: 7.05.2010 בשעה 21:42:29אבל היה לי קטע היום שלקחתי חנית ממישהו והרגתי אותו ואז באתי לאחד משמנים שהיה לו גרזן ועשיתי לו counter ואז הוא שבר לי את החנית לשניים, באותו רגע הייתי בטוח שהלך עליי, אבל להפתעתי אציו תקע את אחד החלקים בראש של השמן, זה היה כל כך טובחבל שהמשחק כל כך קצראני מרגיש שהוא קצר כי מתי שאני לומד כבר את כל הטריקים ויש לי את כל היכולות זה כבר בשלב מאוד מאוחרדרך אגב בקשר למשימות צדדיות, כמו התנקשויות ומרוצים, יש מספר מוגבל שלהם שאפשר לעשות וככה "להשלים" את זה שעשיתי את כל המשימות באותה קטגוריה בDNA? כי למשימות יש שמות ואני בטוח שהמשחק לא יודע להמציא דמויות ושמות מעצמו
פורסם 2010 במאי 815 שנים אני חושב שהפעמים היחידות שממש נשכתי את השפתיים בכאב על האוייב היה כשלראשונה השגתי פטיש.. וואו זה נראה כואב.תקח פטיש, תתפוס אויב עם SHIFT באמצע קרב ותלחץ על כפתור הATTACKיהיה מראה מלבב של שיסוף גרון ע"י פטיש... רק אססינים יודעים לעשות את זה....
פורסם 2010 במאי 815 שנים עזרה די דחופה:בשלב של ונציה,ממש על ההתחלה יש כזה קטע שרצים אחרי בן אדם ואז עולים ועולים ועולים ומגיעים למגדל כזה שצריך לטפס עליו...הכל טוב ויפה עד שאני מגיע לאמצע המגדל,שכדי להמשיך לעלות למעלה צריך לטפס על מין עמוד עץ כזה וזה אני לא מצליח.כל קפיצה שאני עושה לא עוזרתאיך עושים את זה?
פורסם 2010 במאי 815 שנים אני מניח שזה המגדלים האלה שיש להם כמו חלון ריק באמצע שאפשר להיכנסאתה לא נכנס ממש פנימה אלא רק למצב שאתה עומד על עדן החלון, פונה 90 מעלות ימינה ועושה ריצה על הקיר וזה יגרום לך להיטפס על משהו, ואז אתה מטפס ימינה ואתה תוכל להמשיך למעלה
פורסם 2010 במאי 815 שנים עזרה די דחופה:בשלב של ונציה,ממש על ההתחלה יש כזה קטע שרצים אחרי בן אדם ואז עולים ועולים ועולים ומגיעים למגדל כזה שצריך לטפס עליו...הכל טוב ויפה עד שאני מגיע לאמצע המגדל,שכדי להמשיך לעלות למעלה צריך לטפס על מין עמוד עץ כזה וזה אני לא מצליח.כל קפיצה שאני עושה לא עוזרתאיך עושים את זה?תקרא בעמוד 41.
פורסם 2010 במאי 815 שנים חברה נתקעתי במשחק אני נמצא בונציה בתוך המערה (כדי למצוא את המטבעות לחליפה של אלתאיר)שבה אני רודף אחרי הבחור שסוגר עלי את הדלתות עד שהוא מגיע לדלת הראשית אבל אני לא מצליח לטפס מעליה יש איזה קרש שעליו אני עולה ומשם למוט אבל אז לכול מקום שאני קופץ הוא נופלתודה לעוזריםבסוף הצלחתי...משחק פשוט אדיר מי שאהב את הראשון חובה לקנות את השניוכול מי שאומר אחרת ממורמר ושילך לשחק גולף במקום
פורסם 2010 במאי 815 שנים אם אתה מדבר על הקטע שאתה צריך לפתוח את הדלת Great hall אז הינה סרטון שמסביר איך לפתוח את הדלת. דניאל.
פורסם 2010 במאי 815 שנים סיימתי את כל המשחק חוץ מכל המשימות הצדדיות וכל התיבות אוצר שלא יודע מי חשב עליהן בכלל, סתם טמטוםמרגיש שהמשחק היה קצר מדיי... לא יודע
פורסם 2010 במאי 815 שנים כן, רוץ לכיוון אחת הפינות של המגדל כשאתה עומד על המעקה הזה ואז הוא ירוץ קצת למעלה ויטפס על האבן, ואז תלחץ ימינה כדי לחזור שוב החוצה רק שפה אתה תהיה קצת יותר למעלה
פורסם 2010 במאי 915 שנים משחק אדיר אבל מנגנון הקפיצה יכול לטמטם לי את המוח לפעמים, אפילו בMW2 או BC2 אני לא מתעצבן ככה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.