פורסם 2010 במאי 315 שנים חחחחח נראה לי אני אתחיל את המשחק מחדש רק כדי לחבק אותו הרגת אותי מצחוק!! סיימתי את המשחק. סוף מדהים !!!!!! חבל שנגמר.
פורסם 2010 במאי 415 שנים תגיד לי לא נמאס לך לעקוב אחרי לכל דיון ולהעיר לי שמה שאני כותב יושב לך טוב בעין?
פורסם 2010 במאי 615 שנים האמת שהמוזיקה של המשחק הקודם בקטע שלוחצים E לעשות syncronize על מגדל היתה יותר חזקהפה זה נשמע כמו חרא של ג'מוסאבל המוזיקה של המרדפים חזקה אני מכור אליה
פורסם 2010 במאי 615 שנים נתקעתי במשחק, אשמח לעזרה:בקטע שבו אני "מתעורר" מהאנימוס, ומשחק כאלטאיר(רודף אחרי מישהו). הוא נכנס למגדל כזה שאני אמור לטפס עליו, ואני לא מצליח.יש שם איזה מוט שיוצא מהמגדל שאמורים להתפס בו, והוא לא נתפס. האם זה באג?תודה!
פורסם 2010 במאי 615 שנים זה לא באג, תרוץ על הקיר, תלחץ על קפיצה שוב בזמן שאתה לוחץ חץ הצידה לכיוון המוט.
פורסם 2010 במאי 615 שנים נתקעתי במשחק, אשמח לעזרה:בקטע שבו אני "מתעורר" מהאנימוס, ומשחק כאלטאיר(רודף אחרי מישהו). הוא נכנס למגדל כזה שאני אמור לטפס עליו, ואני לא מצליח.יש שם איזה מוט שיוצא מהמגדל שאמורים להתפס בו, והוא לא נתפס. האם זה באג?תודה!חחחחח גם אני נתקעתי באותו דבר.... רשמתי על זה כמה עמודים לפני. די קשה להתלות על העמוד הזה... אחרי הרבה פעמים הצלחתי
פורסם 2010 במאי 715 שנים נתקעתי במשחק, אשמח לעזרה: בקטע שבו אני "מתעורר" מהאנימוס, ומשחק כאלטאיר(רודף אחרי מישהו). הוא נכנס למגדל כזה שאני אמור לטפס עליו, ואני לא מצליח. יש שם איזה מוט שיוצא מהמגדל שאמורים להתפס בו, והוא לא נתפס. האם זה באג? תודה! גם אני נתקעתי בזה : SHIFFT+SPACE נראה לי פותר את הבעיה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.