עבור לתוכן

Assassin's Creed 2 - תמונות ראשונות ופרטים.

Featured Replies

פורסם

לדעתי השיפור כל כך משמעותי עד כדיי כך שהראשון נראה כמו משחק שסטים יתנו חינם לקראת השני.

• תגובות 488
  • צפיות 57k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

כמו שכבר רשמו פה, המשחק הראשון נראה כמו דמו למשחק השני.

ואכן יש שיפור משמעותי, ומי אמר שאין חופשיות?

אתה יכול לרכב על סוס לאן שבא לך, פשוט יש קיצור דרך שזה החצים האלו.

פורסם

עבר המון זמן מאז ששיחקתי בראשון, אבל אני זוכר שיותר נהניתי לשחק בו והוא יותר הכניס אותך למשחק מאשר המשחק הזה.

בין אם זה העלילה או מה שמסביב.

שלא תבין אותי לא נכון, המשחק הזה בנזונה, ממש כיף לשחק בו.. אבל הוא היה יכול להיות בליגה אחרת

פורסם

חבל שזה משחק כל כך קונסולתי שאנחנו משחקים אותו בDX9

רק תדמיינו לכם כמה לא שפוי יראה AC עם טסלציה לסביבה ולבניינים, וואו.

פורסם

אני חושב שייקח זמן עד שתיהיה טסלצייה ממש לכל אובייקט, למשל בDIRT2 יש בכמה דגלים וזהו, וגם אז זה מכביד,

טסלצייה לכל המבנים אומר מצגת תמונות, וזה עוד בלי לדבר על זה שגם ככה המנוע של המשחק על הפנים..

פורסם

אממ אני אשמח לעזרה קטנה!!!

הגעתי לאיזשהו שלב שפתאום חזרתי לשחקן הראשי (עם הבריטי הזה ו ה 2 בנות), אחרי זה היה מן פלאשבק כזה והגעתי לעיר כזאת עם מלא שומרים ואין לי מושג מה לעשות...

פורסם

נראה לי התבלבלת בת'ארד.

פורסם

חחחח לא התבלבלתי..

לא משנה, הסתדרתי כבר.. :) אם לא הבנת על מה אני מדבר, דיזמונד חלם איזשהו חלום שצריך לרוץ אחרי מריה ולטפס על איזשהו מגדל...

חפיף הסתדתי =]

פורסם

אה לא הבנתי, פשוט לא זכור לי על בריטי, אולי התכוונת למונגול ההוא, זה שאחראי על הDB

פורסם

הוא רושם לך שהוא התכוון לדזמנוד.

לא שיש לי מושג למה הוא חשב שהוא בריטי, לאף אחת מהדמויות כולל אותו אין מבטא בריטי. הם אמריקאים.

פורסם

הבריטי, שון, הבנות הן לוסי והשניה... אין פה שום דבר שגוי.

פורסם

למה הורידו את הרכיבה חופשית בין עיר לעיר?!!

תגיד לי, השתגעת? הרכיבה הייתה החלק הכי מעצבן בראשון! כל פעם שהייתי חייב לרכב הייתי מתבאס! ואני לא היחיד!

אני מזועזע, אני אלך לצפות בקצת פורנו ילדים.

פורסם

והדבר הכי טוב שעכשיו גם אפשר לבחור את המיקום בעיר אליו משתגרים, עוזר מאוד.

עכשיו נשאר לחכות שנתיים נוספות למשחק הבא :\

פורסם

סיימתי עכשיו את המשחק בפה פעור. יפיפה, עלילה ממכרת, פס הקול היפה ביותר למשחק מחשב ששמעתי עד היום למרות שהקרבות קצת מתחילים להימאס בסוף הוא משאיר טעם של עוד. מוריד את הכובע בפני UBISOFT אולי אני אקנה את המשחק רק כדי להביע את הערכתי :yelclap:

לא יכול לחכות ל AC3

פורסם

מזה

HIGH PROFILE BUTTON 1

ARMED HAND BUTTON 0

פשוט בקונטרולס אני לא מבין את זה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים