פורסם 2009 באפריל 1016 שנים 1.תקציב: 100 פלוס מינוס2.דגם הראוטר הספציפי: של בזק RTA-1025W3.מה המחרחק מהראוטר: בערך 10 מטר עובר דרך קיר4.האם המחשב או הראוטר יהיו בממ"ד: לא5.לאיזה מחשב יחובר הכרטיס: (נייד,או נייח) נייד של לנובו N2006.מה הדרך שתרצה לחבר את הכרטיס: (usb,pci,ועוד ...) יש לי לנובו הכטיס אם אני לא טועה הוא ExpressCard 7.מה הציפיות שלך מהכרטיס: שיקלוט כמו שצריך מטווחים גדולים יותר מהכרטיס המובנה של אינטל שיש לי כבר במחשב.8.הערות נוספות-אם יש: עדיף מחברה מוכרת...הכרטיס אמור להראות בסגנון הזה:http://ecx.images-amazon.com/images/I/11Wg0v6t%2BBL._SL160_AA160_.jpgתודה(הטופס מפורום אחר אני מקווה שזה לא מפריע לכם)
פורסם 2009 באפריל 1016 שנים עם כרטיס קולטים יותר לא?אולי בכרטיס N קולטים יותר, אבל יש לך ראוטר אחד המעפנים בעולם RTA1025 שאפילו לא ממלא את השידור באיכות G שהוא "אמור" לשדר
פורסם 2009 באפריל 1016 שנים יש בעיה בהבנה שלך!הכרטים לא יקלוט ממרחק יותר רחוק אלא אם מי ששולח באמת ישלח למרחק יותר רחוק..כל מה שהכרטים יעשה הוא ישלח בחזרה נתונים ממרחק יותר יחוק..כלמר לא רק הכרטיס אמור לשלוח בחזרה לראוטר ממרחק גדול יותר גם הראוטר עצמו חייב לשלוח למרחק יותר רחוק..אז שניהם חייבים להיות תומכים בתקן N
פורסם 2009 באפריל 1016 שנים יש בעיה בהבנה שלך!הכרטים לא יקלוט ממרחק יותר רחוק אלא אם מי ששולח באמת ישלח למרחק יותר רחוק..כל מה שהכרטים יעשה הוא ישלח בחזרה נתונים ממרחק יותר יחוק..כלמר לא רק הכרטיס אמור לשלוח בחזרה לראוטר ממרחק גדול יותר גם הראוטר עצמו חייב לשלוח למרחק יותר רחוק..אז שניהם חייבים להיות תומכים בתקן Nלא מסכים,יש שיפור מסוים,כרטיס אלחוטי בתקן N כן קולט יותר טוב Gוראוטר N עם כרטיס אלחוטי G גם יותר יותר טוב מאשר G עם Gאבל בכל אופן, ההפרש הוא מזעריובמקרה של הראוטר שצוין, זניח
פורסם 2009 באפריל 1116 שנים מחבר מצד שני אם אני מתחבר לWIFI חינמי כשאני חוץ-הסיכוי שאני אקלוט יותר רשתות עם הכרטיס גבוה יותר לא?ככה אין השפעה לראוטר שיש לי בבית...בזק החארות האלה זה ראוטר מעפן?האמת שאני גולש איו סבבה מהבית לא יודע...יש לי ראוטר אחד של LEVELONE שקניתי אבל הוא היה צריך לעבוד במקביל למודם ועם הראוטר הזה דרך רק קופסה אחת על המחשב ולא 2...זה היה השיקול...מה אתם אומרים על הנקודה הראשונה שהעלתי?היא נכונה?
פורסם 2009 באפריל 1116 שנים כמעט תמיד הכרטיס המובנה בנייד יפעל יותר טוב מכרטיס "חיצוני". הסיבה היא שבדר"כ האנטנה האלחוטית יושב מאחורי המסך ויש מקום לאנטנה גדולה יותר.בכל מקרה, מהנסיון שלי בעבודה נומינלית (אין תקלה ברכיב כזה או אחר) אין הבדל דרמטי בין השימוש בכרטיס פנימי וכרטיס "חיצוני".
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.