פורסם 2009 באפריל 1116 שנים מחבר נכון, סך הכל ג'מפר, בגלל זה התפלאתי שלא מצאתי את זה באף חנות באינטרנט בתור מוצר בודד.אני רוצה לקנות כמה כאלה ולא אחד לכן אני בספק אם יתנו לי בחינם...בינתיים הסתדרתי בלי כאלה באמצעות אופציית הCMOS בביוס
פורסם 2009 באפריל 1116 שנים לא מוכרים אותם כי... במה ימכרו? עשר אגורות??לך לחנות תגיד שאתה צריך כמה ג'מפרים, זרוק להם עשיריה בתור "מחווה של רצון טוב" ותהיה מסודר
פורסם 2009 באפריל 1216 שנים ואם אתה בשדרות עוד שבועיים פלוס.. אני יכול לתת לך כמה אז הנה צפון מרכז ודרום יש לך מאיפה לקחת רק תבחר
פורסם 2009 באפריל 1216 שנים תבקש מהחנות שאתה קונה שם.הם לא יבקשו על זה כסף.ואם הם מבקשים כסף הם רק מתלוצצים.ואם הם לא מתלוצצים אז אתה צריך להיות מאוד מאוכזב מהחנות ולומר להם את זה.ואם הם עדיין לא יביאו לך JUMPER אז תיפגע קשות ואל תקנה שם יותר.אם אתה תבקש יפה אז גם חנות שאתה לא קונה שם אף פעם תביא לך אחד בחינם.ג'ומפרים לא קונים ומוכרים, הם מצטברים בכמויות אצל כל אחד שמתעסק במחשבים והם עולים אולי אגורה לייצר.
פורסם 2009 באפריל 1216 שנים עוד נקודה חשובהעל כל לוח אםחייב להיות לפחות ג'אמפר אחד אם לא יותראם יש לך איזה לוח שאתה לא צריך , תוציא ממנו .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.