פורסם 2009 באפריל 1016 שנים שלום ,יש לי שני מחשבים שמחוברים אלחוטית לנתב מסוג סימנס של בזק.הראשון כבר מחובר ומתחבר אוטומטית(!) כלומר שהסיסמה מאוחסנת בתוך המחשב.במחשב השני מבקש סיסמה כאשר אני מנסה להתחבר ושכחתי את הסיסמה! , מה אפשר לעשות? יש לציין שאין לי כל גישה לנתב.מה שיש לי כרגע זה שני מחשבים , אחד מחובר ואחד מבקש סיסמה.האם יש תוכנה שמגלה את הסיסמאות שהוטמעו במחשב שלי? איך אפשר לעלות על סיסמת הרשת האלחוטית כשהמחשב מחובר אליה בעצם באופן אוטומטי.מדובר בוינדוז ויסטהתודה
פורסם 2009 באפריל 1016 שנים תתחבר עם הכבל רשת. אף אחד לא יגיד לך איך לפרוץ את הסיסמה (למרות שזה מאוד פשוט אם יש לך נגישות למחשב שכבר מחובר אליה ומריץWINDOWS).
פורסם 2009 באפריל 1016 שנים האמת אני לא רואה מה הבעיה בזהאם המחשב שלו ויש לו גישה פיזית אליו, הוא יכול בקלות לשחזר ממנו את הססמא,יש אינספור תוכנות בשביל העניין, זה לא "האקינג" לצורך העניין - זה שחזור ססמא ממחשב שפיזית נגיש אליך.הנה תוכנה אחת למשל:http://www.nirsoft.net/utils/wireless_key.htmlבכל מקרה, גם בלי תוכנה-אם אתה לא יודע מה הססמא פשוט תאפס אותה בממשק הנתב, ותתחבר עם הססמא החדשה שהגדרת מ-2 המחשבים שלך.רק עכשיו ראיתי שציינת שאין לך שום גישה לנתב- אם זה בגלל שהוא נשלט\נתמך ע"י בזק או הספקית שלך - אז פשוט מרימים טלפון ומבקשים איפוס לססמא האלחוטית.אם זה מסיבה אחרת כלשהי (טכנית) אתה יכול לשאול בפורום ולקבל תשובות.(אין סיבות אחרות שלא תוכל לגשת לנתב)
פורסם 2009 באפריל 1016 שנים זה מה שאמרתי לו בקצרה - אם הוא יכול להתחבר פיזית אין בעיה. אם לא העניין כבר נשמע קצת חשוד.
פורסם 2009 באפריל 1016 שנים שלום ,יש לי שני מחשבים שמחוברים אלחוטית לנתב מסוג סימנס של בזק.הראשון כבר מחובר ומתחבר אוטומטית(!) כלומר שהסיסמה מאוחסנת בתוך המחשב.במחשב השני מבקש סיסמה כאשר אני מנסה להתחבר ושכחתי את הסיסמה! , מה אפשר לעשות? יש לציין שאין לי כל גישה לנתב.מה שיש לי כרגע זה שני מחשבים , אחד מחובר ואחד מבקש סיסמה.האם יש תוכנה שמגלה את הסיסמאות שהוטמעו במחשב שלי? איך אפשר לעלות על סיסמת הרשת האלחוטית כשהמחשב מחובר אליה בעצם באופן אוטומטי.מדובר בוינדוז ויסטהתודהאתה נכנס ל10.0.0.138 מקיש שם משתמש וסיסמא שהם Admin בDEFAULT ואז אתה הולך לWIRELESS ואז BASIC SECURITY ויהיה רשום לך שם את הקודאם אתה לא מצליח לגשת לנתב תאפס אותו ותתקשר לתשתית שיסבירו לך איך להגדיר מחדש
פורסם 2009 באפריל 1016 שנים מחבר האמת אני לא רואה מה הבעיה בזהאם המחשב שלו ויש לו גישה פיזית אליו, הוא יכול בקלות לשחזר ממנו את הססמא,יש אינספור תוכנות בשביל העניין, זה לא "האקינג" לצורך העניין - זה שחזור ססמא ממחשב שפיזית נגיש אליך.הנה תוכנה אחת למשל:http://www.nirsoft.net/utils/wireless_key.htmlבכל מקרה, גם בלי תוכנה-אם אתה לא יודע מה הססמא פשוט תאפס אותה בממשק הנתב, ותתחבר עם הססמא החדשה שהגדרת מ-2 המחשבים שלך.רק עכשיו ראיתי שציינת שאין לך שום גישה לנתב- אם זה בגלל שהוא נשלט\נתמך ע"י בזק או הספקית שלך - אז פשוט מרימים טלפון ומבקשים איפוס לססמא האלחוטית.אם זה מסיבה אחרת כלשהי (טכנית) אתה יכול לשאול בפורום ולקבל תשובות.(אין סיבות אחרות שלא תוכל לגשת לנתב)התוכנה מצויינת אבל היא נותנת לי את הסיהמה ב HEX , איך אני ממיר את זה לאותיות ע"מ שאדע מה הסיסמה?תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.