עבור לתוכן

עזרה | בעיה עם המחשב במשחקים..

Featured Replies

פורסם

שלום ! אני מבקש עזרה כי זה כבר נמעס לי כול משחק חדש היום כמעט שאני מפעיל על המחשב שלי אחרי כמה זמן של משחק המחשב פשוט עושה לעצמו ריסטרט ..

כמו undercove

empire-total war

ועוד הרבה נוספים אז ככה לא מזמן החלפתי את המערכת קירור למשהו מצוין ומאוורים שקטים מאד ועם מאוור למעבד חדש וכול משחק כמעט חדש שאני שם המחשב עושה לי ריסטרט אז לא יודע מה הבעיה ובדקתי מלפני איזה חודש וראיתי שהטמרפטורות של הכל בסדר אז חשבתי ולא יודע מה הבעיה טוב זה המפרט שלי אולי זה יעזור לך לשאר בערך איפה הבעיה (מחשב די ישן!אבל משופץץ!)

המפרט: פנטיום 4 3.2ghz

לוח אם של msi ישן

1gb ddr1

ספק כוח 350w

טיס מסך : HD2600PRO 512MB

(והוא מריץ לי משחקים חדשים כבדים ממש טוב! כמו קריסיס על הגדרות בינוניות חלק אבל אחרי זמן מה של משחק זה פשוט עושה ריסטרט!!!)

פורסם

תבדוק שיש משחה טרמית על המעבד,מה הטמפ שלו במנוחה?

פורסם

אני משער שזאת בעיה במעבד,הקירורים פשוט לא יעזרו כאן המעבד חלש מידי וביגלל זה הוא לא מצליח להריץ תמשחקים ופשוט מאתחל תמערכת

פורסם
  • מחבר

זה לא בעיה אולי בזכיכרון!? כי יש לי רק 1gb? ומה זה משחה טרומטית?

ובאיזה תוכנה הכי טוב לבדוק טמרפטורות של המעבד ,המחשב..?

פורסם
  • מחבר

ואם אין לי אז ? וזה משמה הבעיה? לא בזיכרון ? כי יש לי גם ספק מאד איכותי של 350W והקירור שלי במחשב מעולה! ..?.?.???

איך אני בודק?

פורסם

זאת יכולה להיות בעיית ספק בעיתי,אך קודם תבדוק משחה,תפריד בין הגוף קירור למעבד ותבדוק אם יש משחה לבנה/כסופה כזאת,אם אין תקנה בחנות מחשבים ותמרח לפי ההוראות.

פורסם
  • מחבר

לפני שאני עושה בדיקה במעבד ורואה אם יש לי משחה טרמית הורדתי את התוכנ ה EVEREST ואיך דרכה אני מוצא את הטמפרטורה של המחשב לא מוצא!...

פורסם

אני לא זוכר אבל צריך להיות משהו כמו sensor או תלחץ על הלוח האם,שים לב כאשר אתה ממזער אותה,יופיעו הטמפ בשורת המשימות גם כן

פורסם
  • מחבר

מצאתי את הטמפרטורה של המחשב ככה: (הטמפרטורות האלה בלי מאמאץ של המחשב למשל אחרי משחק)

31c - motherboard

cpu- 38c

aux- 17

הטמרטורות האלה תקניות לא?

פורסם

הטמפ בסדר,אבל כאשר המחשב במאמץ הטמפרטורות שונות לגמרי,לכן רק כדי לפסול את זה,תבדוק שיש משחה טרמית.

דבר שני תבדוק זכרונות עם תוכנה בשם memtest86+

פורסם
  • מחבר

עשיתיי דבר כזה אחרי שניקתי את המחשב מאבק ובזה את כול החלקים הטמפרטורה ירדה אוטמטית בכמה 5 מעלות בכל אחד מהחלקים ! אני לא יודע איך מוצאים את המאוור ואני מפחד להרוס שמה משהו איך מוצאים את המאוור ראיתי בצדדים כאלה תופסנים אבל לא מצליח להגיע עליהם!

?..??

עריכה: לא הבנתי איך בודקים עם התוכנה הזאתי של הזיכרונות וגם שיחקתי עכשיו ב total war ושוב אחרי 10 דקות עשה לי ריסטרט!!

פורסם

ניקוי אבק בהחלט יכול לגרום לכך,צריך ללחוץ על התופסנים בכדי שהם יצאו נועל שלהם,אבל אם אתה פוחד ולא יודע אתה עלול עוד לשבור משהו,הייתי מציע אם כך לקחת מחבר ספק כוח ולבדוק,אצלי פעם הספק היה לא תקין והוא היה עושה כאלה דברים.

פורסם
  • מחבר

ואין מצב שזה יכול להיות הזיכרון כי זה קורה לי רק במשחקים כבדים! כמו קריסיס ו total war undercover

אבל בשמחקים פחות כבדים זה לא קורה לי למשל כמו whhel man pes2009 nba וכו.....

פורסם

משחקים כבדים מאמצים את המחשב,אצלי בפאר קרי הוא כול הזמן היה עושה ריסט בקטע מסוים,כי כניראה אז היה עומס והספק לא החזיק מעמד.

אני מציע תתחיל לשלול אפשרויות,קח ספק מחבר ותבדוק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים