פורסם 2009 באפריל 916 שנים אהלן חבר'ה..אני מחפש לקנות כנון ניידלשם העברת קבצים מהבית למכללה ובכללאני מתעסק עם קבצים גדולים עריכות ומולטימדיה..גודל של 250-500 ג'יגהחשוב לי שהכונן לא יהיה גדול וכבד (לא 3.5")עדיף שיהיה מהיר ומחבר'ה אמינה בעלת אחריות טובהחשוב שישיה בו יציאת של USB כי שכל המחשבים יקבלו אותו.. אך אם זאת אצלי יש יציאת FIREWIRE וגם ESATAכך שגם אלא יהיו טובות בנוסף לUSBתקציב הוא 500 ש"ח לכנון.. אם אפשרות חריגה במעט
פורסם 2009 באפריל 1216 שנים גם eSATA וגם USB2.0 בנפח 250GBhttp://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=20868באותו מחיר אפשר לקנות 500GB בגודל 3.5 אינץ'.. כמובן גם עם USB2.0 וגם eSATAרק USB2.0 בנפח 500GBhttp://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=22856באותו מחיר אפשר לקנות 1TB בגודל 3.5 אינץ'.. כמובן גם עם USB2.0 וגם eSATA
פורסם 2009 באפריל 2216 שנים מחבר ממ לא הכי נראה לי מעוניין לשמוע עוד הצעות.. לכונני 2.5"..עלה קצת התקציב אז אני חושב ש500 ג'יגה יכול להיות נחמד...לכמו שאמרתי חשבו מאוד שיהיה USB מהיר.. ראיתי שיש כאלה עם 2 חיבורי USB ואז זה עובד יותר מהיר.. עד כמה זה משפיע??חשוב.. שהכונן לא יצרום חיבור חשמל חיצוני!!!
פורסם 2009 באפריל 2216 שנים 2.5 אינץ' = לא צורך חיבור חשמל חיצוני (שנאי)אין דבר כזה 2 חיבורי USB, יש חיבור אחד USB בגרסה 2.0 (ולא, זה לא חדש)- זה איטי וזה מה יש.ומה לא הכי נראה לך? ביקשת כונן וקיבלת, הכונן השני מתאים לדרישות שלך. אם אתה לא אוהב אז תפרט למה.
פורסם 2009 באפריל 2316 שנים מחבר אחרי שחיפשתי כל מיני כונניםנראה לי שאני באמת אלך על 500 GB של WDאני צריך לקנות 2 כאלה..אם מישהו מכיר חנות שתעשה לי הנחה ל2 כוננים אני אשמח..מה גם... עד עמה מהיר הכונן הזה לעומת אחרים?? אשמח לקצת ביקורות..ולגבי 2 חיבורי USB.. אני ראיתי בעיניים שלי כונן שבכבל שלו יש 2 חיבורי USBשאפשק לחבר את שניהם וככה הוא אמור לפעול מהר יותר... מאשר לחבר רק 1.. אבל גם אפשר..לא זוכר של איזו חברה או איזה דגם...אם מישהו יודע אשמח שיעדכן אותי..
פורסם 2009 באפריל 2316 שנים "מה גם... עד עמה מהיר הכונן הזה לעומת אחרים?? אשמח לקצת ביקורות.."הוא לא מהיר וגם האחרים לא מהירים, כולם מוגבלים לתקן USB 2.0 ולכן שאר הפרמטרים לא ממש משנים את התמונה."ולגבי 2 חיבורי USB.. אני ראיתי בעיניים שלי כונן שבכבל שלו יש 2 חיבורי USB"אני לא אמרתי שאין כונן עם 2 חיבורי USB 2.0, הכוונה הייתה שחיבור של שני הכבלים וקבלה של מהירות גבוהה יותר- זה לא הגיוני ולא קיים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.