עבור לתוכן

כרטיס מסך עד 1000 ש"ח עזרה בבקשה ...

Featured Replies

פורסם

אני מחפש כרטיס מסך אחרי שהצלחתי לשרוף את הישן (inno3d 8600gt)

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=402121.10

זה אחרי ששידרגתי קירור מארז וזכרון. ניסיתי לקחת את הקירור הישן של המעבד ולהלביש אותו במקום הקירור של הכרטיס מסך, מה שנתן תוצאה של 20 מעלות פחות, אבל משום מה החלטתי שאני מנסה לחזק את האחיזה של הצלעות קירור וכנראה שאיכשהו משהו נשרף / קוצר . אני מכניס את הכרטיס בחזרה לתושבת המחשב לא נדלק , מוציא נדלק... מקווה שכלום לא קרה ללוח...

אז ככה דפדפתי בשלושה ארבעה דפים אחורה פלוס ביקורות וראיתי המלצות חמות על ה260gtx (שכן אני נוטה ל NVIDIA כל הכרטיסים שעברתי היו שלהם)

שימוש :

בתקופה הקרובה אני לא יהיה משתמש כבד קצת משחקים פוטושופ ועריכת וידיאו בקטנה... אבל אני בטוח יחבר את המחשב בקיץ לצפייה במסך גדול 32-37 אינץ' כנראה שלא FULLHD. בטח אני יתקין בנוסף ויסטה כדי להנות מהDX10.

אחרי כל הברברת שכתבתי אם למישהו היה סבלנות לסיים לקרוא, אני רוצה לקנות כרטיס מסך ופה לסיים את כל השידרוגים לתקופה ארוכה, המחשב מתוכנן לעבור OC כדי לשמש אותי בתוכנות של הלימודים, אז רצוי שגם הכרטיס מסך יתמודד עם ה OC.

חג שמח... :)

תודה מראש.

• תגובות 31
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הגעת למסקנה נכונה, GTX260 בגירסת 192SP או 216SP הכי משתלמת היום אם הינך סגור על GFORCE.

פורסם
  • מחבר

ניתן להעריך כמה זמן כרטיס כזה יהיה רלוונטי ?

את ה 8600GT כרטיס טוב ללא ספק אותו קניתי עם המחשב לפני שנה וחצי והיום גם אני ישפר את המערך שלי ל SLI אני לא יקבל תמורה להשקעה.

אז בצורה היפטוטית (או שלא ...) אם בעתיד נניח ויהיה משתלם שדרוג המחשב למערך SLI (כולל מה שנלווה לו.) תהיה תמורה להשקעה כזו ?

פורסם

ל - HDREADY במשחקים ממש אין צורך במשהו כמו GTX 260 בכלל.

9600GT יספיק.

פורסם
  • מחבר

סרטים ?

כמה זמן הכרטיס 9600 ימשוך ?

ספק הכח שיש לי מתאים לכרטיסים ברמה הנ"ל?

פורסם

מה איתם ?

אין הבדל בהם בין כרטיסים שונים מהדור האחרון.

אין לדעת, תלוי בדרישות שלך וכמה תהיה מוכן להתפשר בהמשך.

כנראה שכן (ה - 9600GT לא צורך המון) אבל הייתי מחליף אותו כשתהיה אפשרות.

פורסם
  • מחבר

איך ה9600 ב O.C ?

פורסם

טוב למדי.

פורסם
  • מחבר

קראתי עכשיו ב TOM'S HARDWARE שאמורים לצאת כרטיסים חדשים לNVIDIA

כדאי לחכות ?

פורסם

אם אתה צריך את הכרטיס עכשיו אין מה לחכות.

מה בדיוק קראת ? תקשר אליו.

פורסם

שים לינק לכתבה על הכרטיסים החדשים, בכל מקרה תמיד יצאו חדשים והם יקרים כשהם חדשים ובדרך כלל בלי הבדל ביצועיים דרמתי במיוחד.

בתקציב של 1000 ש"ח אתה יכול לקנות 260GTX בגרסאת ה216SP כרטיס נהדר ואוברקלוקר טוב.

מה המפרט שלך?

פורסם

קראת את הדיון בכלל ?

פורסם

למרות האהבה שלך לGEFORCE אני ממליץ לך לחכות טיפ טיפה, הולך לצאת HD4770 שיצרוך חשמל כמו 9600GT ויספק ביצועים קרוב לHD4850.

פורסם
  • מחבר

;D למי אני יתקשר ?

מישהו ביקש המלצה על כרטיס עד 200$ ובהמלצה על ה260 או ה 9800 הגיבו לו בעניין שבדי לחכות כי NVIDIA הוציאה (אולי עוד לא בארץ...) / מוציאה כרטיסים חדשים ?

אפשרי לקנות כרגע כרטיס זול ולחכות קצת , אם העניין נכון ?

-כרטיס מסך זה החלק הכי קשה במפרט המחשב !!! :kopfpatsch: - (אני ממש עובר תסכולים עכשיו...)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים