עבור לתוכן

מחשב חדש שנתקע ..בדיקת רכיבים

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אחי קצת סיבכת אותי חחחח בלשונית graphics הוא לא מראה טמפרטורה

אני לא רוצה להוריד את ההגדרות במשחק לנמוכות בשביל מה קניתי מחשב חזק ?! כדי לשחק ברמה נמוכה ?

ומה זה aa+af את זה לא הבנתי

• תגובות 44
  • צפיות 4.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אבל ככה תוכל לבדוק האם זה בגלל ההגדרות הגבוהות או שיש בעיה במערכת,תבדוק בהגדרות במשחק שאין Anisotropic Filtering וAnti-Alias ,זה אופציות להחלקת קצוות ושהמשחק יראה יותר טוב,קודם כול תבדוק בדרייברים של הכרטיס מסך שהם מבוטלים וגם בהגדרות במשחק.

פורסם

לדעתי המתח של רכיבי הזיכרון קצת גבוה.

איזה זיכרון מותקן במערכת ? (נתוני ה-Manufacturer, וה-Part Number - מתוכנת CPUz, כרטסת SPD)

וככלל, ממליץ להריץ בדיקת זיכרון על כל מחשב חדש (או לאחר שדרוג רכיב שלו זיקה לתת-מערכת הזיכרון) : נסה את +Memtest86 (כדי להשתמש במהדורה זו, יש לצרוב את קובץ ה-ISO לתקליטור, כ-CD/Disc Image, ולא כקובץ רגיל).

פורסם
  • מחבר

לדעתי המתח של רכיבי הזיכרון קצת גבוה.

איזה זיכרון מותקן במערכת ? (נתוני ה-Manufacturer, וה-Part Number - מתוכנת CPUz, כרטסת SPD)

וככלל, ממליץ להריץ בדיקת זיכרון על כל מחשב חדש (או לאחר שדרוג רכיב שלו זיקה לתת-מערכת הזיכרון) : נסה את +Memtest86 (כדי להשתמש במהדורה זו, יש לצרוב את קובץ ה-ISO לתקליטור, כ-CD/Disc Image, ולא כקובץ רגיל).

אז ככה עשיתי בדיקה דרך תוכנת ה- memtest בערך כחציי שעה וכלום הוא לא הראה שגיאה אחת !

אמרת שלדעתך המתח של הזיכרון קצת גבוה איך אפשר לבדוק ולתקן את הנושא הזה?

פורסם

"חצי שעה" לא אומר כלום, רצוי לתת לתוכנה לסיים לפחות 2-3 סבבי-בדיקה.

ו :

פורסם
  • מחבר

היא סיימה איזה 5 סיבובי בדיקות ...

זיכרון : transcend ddr3 2048 mb 1333mhz שני יחידות זיכרון.

הוא זיכרון חלש לא ? אולי זאת הבעיה ?

פורסם

בהנחה שה-Part Number הנו JM1333KLU-2G (נא בדוק בתוכנת ה-CPUz), ולפי מפרט'>www.transcend.jp/support/dlcenter/jetram/product/Pdf/JM1333KLU-2G_2830_s.pdf+Transcend+jm1333klu-2g&cd=17&hl=en&ct=clnk&client=firefox-a]מפרט המוצר באתר היצרן, נראה שמתח ההפעלה הרגיל של הרכיב צריך להיות 1.5V (ועד 1.575V בלבד).

אם זהו אכן ה-Part Number, ממליץ מאד לבדוק את הגדרות ה-BIOS, ולשנות/להגדיר-ידנית שם במידת הצורך, ולראות אם הבעיה נפתרה.

פורסם
  • מחבר

בדקתי עם התוכנה של ה- cpuz

והpart number הוא :

jm1333klu-2g

וסליחה על הבורות איך אני משנה בביוס את המתח ?

פורסם

למה אתה מסתבך ?

כתבת שזה מחשב חדש - יש אחריות.

תחזור איתו לחנות, תפעיל COD, תראה להם שתוך 3 דקות המחשב נתקע ותן להם לשבור את הראש.

פורסם

איך אני משנה בביוס את המתח ?

תחילה הורד את חוברת הלוח-הראשי מכאן.,

ועליך להציב 1.5V כערך משתנה ה-"DRAM Voltage" ( עמ' 39-40, ו-45 בחוברת - באיזור ה-"Mother Board Voltage Control :: DRAM" בתת-התפריט .M.I.T ).

פורסם

היה לי בדיוק את אותה הבעייה כמו לך באותו המשחק (בין היתר) עשיתי את כל הבדיקות שבעולם והגעתי למסקנה שהכרטיס מסך תקול

הלכתי לחנות החליפו לי והבעייה הסתדרה (זה כנראה פאק בכרטיס מסך) היה לי HD 4850

פורסם
  • מחבר

הבעיה שהבאתי אותו לחנות והם לא יודעים מה הבעיה הם אומרים שהם לא מוצאים שום דבר חריג...

איך אני עושה בדיקה לכרטיס מסך ? יש איזה תוכנה שעושה בדיקה לעומק לכרטיס ?

פורסם

האם ניסית לקבוע ידנית את המתח לזיכרון, כפי שהצעתי ?

פורסם
  • מחבר

כן שיניתי ידני.

וכלום המצב נשאר כפי שהוא... זה ממש מעצבן כי זה קורה גם פעם בכמה זמן גם בגלישה באינטרנט זה מטריף אותי

פורסם

ניסית לעבוד עם יחידת זיכרון אחת?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים