עבור לתוכן

צריכת זיכרון מטורפת, נורמלי או לא?

Featured Replies

פורסם

יש לי ויסטה פרימיום 64bit, לרוב אני לא צורך יותר מ50% זיכרון, רק במשחקים אני מגיע לצריכה גבוהה של 70%.

אמרו לי פעם שכאשר אני מפעיל משחק הויסטה מפנה בזיכרון דברים שהם לא שימושים וככה יהיה לי יותר זיכרון, וול, זה לא קרה לי עד עכשיו אבל ניחא.

הבעיה שלי פה זה שהמחשב דלוק ברצף רק יומיים וכל השימושים שנעשו בו ביומיים האלה זה משחק אחד, פיירפוקס, מסנג'ר וצפיית פרקים של הירוס. הפעלתי פרק אחד שהוא באיכות HD (לראשונה!) ואז שמתי לב שהמחשב ניהיה איטי יותר ופתחתי את מנהל המשימות וראיתי אותו על כמעט 80% צריכת זיכרון שככה זה לא בד"כ, אמרתי שבטח זה הפרק ואחרי שסיימתי סגרתי אותו, עכשיו אני בא למחשב ורואה שחלק מהדברים זזים לאט וכמה זזים מהר, שוב בדקתי וצריכת הזיכרון שלי עכשיו תקועה על 70% קבוע בעוד שבקושי יש לי ישומים פתוחים, כי לרוב יש 60 ישומים פתוחים וצריכת זיכרות של 50%...

jjuxqw.jpg

זה דבר נורמלי או שהמחשב שלי לא סוגר דברים שאין בהם שימוש? במשחקים הוא לא מפנה לי את ה70% האלה.

ולפני שיגידו "יש לך 4 ג'יגה זיכרון, אתה לא צריך לדאוג" אז אני כן דואג כי אין סיבה הגיוני שהמחשב יתחיל לצרוך כמות זיכרון כזאת על שימושים בסיסים בלבד כמו מסן ופיירפוקס. וגם כן במשחקים אני מגיע לשימוש זיכרון של 100% שהדרישה של המשחק היא לא יותר מג'יגה או ג'יגה וחצי.

פורסם
  • מחבר

נאלצתי להפעיל את המחשב מחדש קודם לאחר התקנה שדרשה הפעלה מחדש, צריכת הזיכרון חזרה לנורמל, כלומר 50-20% לשימושים בסיסים ו70% למשחקים.

אבל לפני שעשיתי את ההפעלה מחדש הלכתי גם לתהליכים וראיתי את צריכת הזיכרון, האמת לא היה משהו חריג חוץ מExplorer.exe שצרך 70K זיכרון, וגם הFF שצרך גם 70K זיכרון. זהו, לא היה משהו שצרך יותר זיכרון.. בפעם הבאה שהצריכה תיהיה גבוהה יותר שוב אני אעשה סריקה מורחבת של האנטי וירוס נראה אם זה ימצא, הפעם עשיתי סריקה רגילה וזה לא מצא כלום.

פורסם

לא הגיוני. 70K ועוד 70K זה לא 3GB .

הנה אצלי 2GB ורק 43 אחוז תפוס עם 72 פרוססים שרצים.

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

אני יודע, בגלל זה גם לי זה לא הגיוני. אלה היו 2 הצריכות הכי גבוהות מבחינת מנהל המשימות. האנטי וירוס כותב שאין וירוסים או רוגלות, וצריכת הזיכרון חזרה להיות תקינה ככה שכרגע המחשב חזר לעבוד כמו קודם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים