פורסם 2009 באפריל 916 שנים מדובר ב- DDR3 1800 PC3 14400שאני מביא מחו"ל ואני לא מצליח להבין מה טוב יותר במספרים 8-8-8-24או 8-8-8-27או8-8-8-21מה אומר המספר 24 או 27 ? בפועל , כיצד משפר את הביצועים 24 או 27 ?צריך הסבר
פורסם 2009 באפריל 916 שנים ההבדל בין השנייים זניחלא משהו שאתה יכול לאמוד בלי מבחנים סינטטייםהמספרים מייצגים את התזמון של הזכרון קרא ב - מוסבר טוב - http://www.amd.com/us-en/Processors/ComputingSolutions/0,,30_288_13265_13295^13335,00.htmlיותר חשבו שתשים לב מאיזה חברה הזכרונות ואת נותן השירות שלהם אם קיים בארץ (וייתן לך שירות עליהם)כל טוב,גבריאל
פורסם 2009 באפריל 916 שנים מחבר לצערי לא הבנתי כלום מתשובתך וגם הקישור שמסרת לא רלוונטי בכלל לשאלה כל היצרנים שלהם הם שייכים לחברות על בתחום .מחפש משהו שיודע להסביר איך ולמה ומה זה תורם בפועל ולמה ?הקישור שמסרת "שבור " ולכן לא נותן את הכתובת המדוייקתלמרות זאת הגעתי לקישור שרצית להראות לי .וההסבר הזה קראתי אותו בהסברים של האתר הנ"ל בעברית הוא לא מסביר כלום על מה זה נותן בפועל ההסבר הזה גם מתייחס ל- DDR1 ולא DDR3 !( ויתכן שכאן יש הבדלים )ההבדל במחירים בין הסוגים השונים כיום עם DDR3 הוא מעל מ-פי 2 במחיר וצריך להיות לזה סיבה מקצועית כאשר ההבדל בין הזכרונות הוא tRASאף אחד לא היה משלם 250 $ על tRAS שלא נותן כלום מול tRAS אחר שעולה 85 $ ב-DDR3
פורסם 2009 באפריל 916 שנים המספרים האלה נקראים תזמונים. הכוונה היא למחזורי השעון של הזיכרון, לא משהו שצריך לעניין אותך במיוחד.בעיקרון תזמונים (מספרים) כמה שיותר נמוכים הם לכאורה יותר טובים, אבל ההבדל בפועל נמוך, וכל עוד התזמונים בגדר "נורמלי" אין טעם להתייחס אליהם...במקרה שלך התזמונים טובים.
פורסם 2009 באפריל 916 שנים מחבר המספרים האלה נקראים תזמונים. הכוונה היא למחזורי השעון של הזיכרון, לא משהו שצריך לעניין אותך במיוחד.בעיקרון תזמונים (מספרים) כמה שיותר נמוכים הם לכאורה יותר טובים, אבל ההבדל בפועל נמוך, וכל עוד התזמונים בגדר "נורמלי" אין טעם להתייחס אליהם...במקרה שלך התזמונים טובים.אותי זה כן מעניין .ושוב זה שזה תזמונים של שעון ידוע אתה לא מחדש כלום .רשום גם בקישור מ- AMD את הפירוש ולא מובן למה לחזור על כך ? או להעתיק את זה בלי להבין על מה זה מדבר ?ושוב כל הקורא את המאמר גם באתר וגם בכל האתרים בעולם זה מתייחס אך ורק לזכרון DDR1 ולא ל- DDR3 יש לזכור שDDR1 דיבר על 200 או 400 MHZ 4 עד 6 מחזורים ולא כמו היום 28 או 30 עבור 1800 MHZ אני מחפש הסבר רציני ומוסבר או קישור לדבר רלוונטי הקשור ל- DDR3
פורסם 2009 באפריל 916 שנים אין הבדל בנושא התזמונים בין DDR1 DDR2 וDDR3אם כבר התזמונים עלו בכל שלב אבל גם המהירות מה שיצר לא פעם מצבים של ביצועים זהים בין הDDR השוניםבגדול כמו שאמרו, כמה שיותר נמוך יותר טוב אבל זה מתיחס בעיקר ל3 המספרים הראשונים האחרון די שוליואיך אני יודע את זה? ניסיון של ה7 שנים האחרונות שליהעדיפות תמיד תינתן לזכרון עם הצ'יפים העדיפים (מחפשים באינטרנט) ולחברה היותר טובה
פורסם 2009 באפריל 916 שנים מחבר אין הבדל בנושא התזמונים בין DDR1 DDR2 וDDR3אם כבר התזמונים עלו בכל שלב אבל גם המהירות מה שיצר לא פעם מצבים של ביצועים זהים בין הDDR השוניםבגדול כמו שאמרו, כמה שיותר נמוך יותר טוב אבל זה מתיחס בעיקר ל3 המספרים הראשונים האחרון די שוליואיך אני יודע את זה? ניסיון של ה7 שנים האחרונות שליהעדיפות תמיד תינתן לזכרון עם הצ'יפים העדיפים (מחפשים באינטרנט) ולחברה היותר טובהעם כל הכבוד לניסיון 7 שנים זה לא רציני ולא מקצועי .אדם שקורא לעצמו מקצועי צריך להוכיח זאת עם הוכחות כתובות , מוסברות !כי באם אין שום הוכחות והכל תאמין לי ... , או אני 30 שנה בענף או אני והמנכ"ל סחבקים ....נגיע בסוף להיות "ירקנים "אני מחפש שוב תשובה מוסברת ומקצועית ולא תאמין לי ... סבא שלי למד ביסודי עם המנכ"ל או המכולה של הירקות שלנו עמדה מטר מהמכולה של היבואן של הזכרונות ......סבתא שלי שירתה בבריגדות האדומות בקפריסין .......איך אני יסביר את זה .... מאוד לא רציני .ושוב לא לחזור שוב בעברית על מה שרשום באנגלית ,כי אני קצת יודע אנגלית http://www.amd.com/us-en/Processors/ComputingSolutions/0,,30_288_13265_13295%5E13335,00.html
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.