פורסם 2009 באפריל 816 שנים יש לי מחשב עם מעבד AMD 6000לוח אם GIGABYTEWINDOWS VISTA מעודכןכרטיס מסך ATI 3850 מותקנים הDRIVERS הכי חדישיםקיצר לא רלוונטי יותר מידי המפרט אבל בכל מקרה נתתי...התקלה היא שהמחשב מבצע ריסטרט ללא התראה וללא סיבה, זה קורה פעם בכמה ימים...המחשב כבר דלוק בערך שנה רצוף ומחובר לאל פסק ומעולם לא היה לו בעיה כזאתניסיתי להחליף את הכרטיס מסך מכיוון שזה קרה לי במשחקים כמה פעמים---אבל זה לא עזר..ניסיתי לחבר ישירות לתקע חשמל כי היה לי חשש שזה האל פסק---אבל לא היה קשר השאלה אם יש עוד משהו שאפשר לבדוק כדי לראות למה זה קורה? לפני שאני רץ וקונה מחשב חדש ...תודה מראש
פורסם 2009 באפריל 816 שנים מחבר כן כבר בדקתי..גם ישירות בBIOSמעבד לא עובר 48 ...לוח אם 22.5הארדיסקים גם בסדר..ופשוט נראה לי יותר מידי מוזר כל הסיפורכי זה רק פעם בכמה ימים וזה לא קשור למערכת הפעלה ולא תלותי בשימוש במחשב בהכרחגם כשהוא לא בשימוש
פורסם 2009 באפריל 816 שנים אם הטמפרטורות תקינות אז מאוד יכול להיות שישנה בעיה בספק המתח.מתח לא יציב ללוח האם (מתח נמוך בעיקר) הינו גורם עיקרי לתופעת RESTART.אתה יכול לבדוק המעבדה עם TESTER מיוחד את יציבות המתחים היוצאים מהספק או פשוט להחליפו.סביר להניח שזה יפתור את הבעיה.
פורסם 2009 באפריל 816 שנים היה לי בעיה דומה ונתברר לי שהבעיה היתה נעוצה בכבל ה SATA אצלי שמחבר בין הדיסק הקשיח ללוח האם.וגם יכול להיות אולי שנדפק לך הדיסק עצמו. יש תוכנה שבודקת את הדיסק אם הוא תקול או לא.
פורסם 2009 באפריל 816 שנים מחבר וואלה , ספק כוח!העבודה פשוט משגעת אותי, אני מפספס דברים מפגריםתודה אנשים, אני אחליף ספק כוח נראה מה קורה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.