עבור לתוכן

phenom 9950 VS E8400??

Featured Replies

פורסם

אני לא מבין לאן אתה חותר.

נניח שהביצועים של ה E8400 מספקים ואין צורך ביותר מזה (וזה אכן המצב).

הבחור מתכנן OC, למה לא להמליץ על E5200?

• תגובות 42
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

דניס, גם לי לא נראה הגיוני. לפי התוצאה של ה-7750BE בלי אוברקלוק ניתן לייחס את התוצאות להשוואה הבאה:

http://www.bit-tech.net/hardware/cpus/2009/02/11/amd-phenom-820-810-720-710-am3-cpus/5

39FPS, כנראה ש-E5200 באוברקלוק נותן תוצאות של Core i7. נשמע מגוחך.

הבדיקה נעשתה עם GTX280, אני די בטוח שהE5200 היה צוואר בקבוק בלי OC, ואחרי OC הצוואר בקבוק השתחרר ובגלל זה יש שיפור כזה גדול.

אבל לך תדע, גם ביטטק עושים טעויות לפעמים..

פורסם

זה אכן מה שקרה, ה E5200 שלי ללא OC יוצר צוואר בקבוק רציני ל GTX 260, ואחרי שעשיתי לו OC קיבלתי תוספת ביצועים לא קטנה.

פורסם

לדעתי התשובה לשאלה phenom 9950 VS E8400 זה מה אתם מעדיפים INTEL או AMD...

אני הייתי הולך על E8400 כי אני לא ממש יודע למה AMD מסוגל

פורסם
  • מחבר

אם ה5200 בOC עצבני משתווה נגיד ל8400 סטוק... שהוא מספיק לכל המשחקים כיום... כמו שאנמר כבר... אז עדיף כבר לקנות 5200 ועוד שנה או שנתיים לשדרג למשהו גם תקציבי כזה עם OC... כי מבחינת מחיר זה יצא אותו מחיר אבל זה יתן ביצועים לטחחו ארוך ביחס למחיר... ה8400 עם OC לדוגמא יתן לי ביצועים עכשיו ולשנה הקרובה ואחריה כבר לא...

אני צודק או לא?!

מבינת המעבדים העתידיים התושבת שלהם תיהיה שונה לא?! ככה שאני אצתרך גם להחליף לוח אם לשדרוג?

פורסם

השאלה עצמה לא נכונה מלכתחילה. למה לשאול אם עדיף E5200 או E8400. מי אמר שבמחיר של 800 שקלים ה-E8400 הוא המשתלם ביותר? יש את ה-720BE וה-710 שזול מהם.. ה-720BE נמכר באותו מחיר כמו ה-E8400 ומציג ביצועים טובים יותר, בנוסף לעובדה שהוא אוברקלוקר טוב יותר.

פורסם

הקטע שקירור שיחזיק את E5200 לרמה של E8400 עולה 300-250 שקל (למשל TR 120 ULTRA EXTREME)

כל העניין משתווה כמעט למחיר של E8400 עם קירור סטוק, אז למה לשבור את הראש על OCZ

פורסם

לא נכון.

אין בעיה לקנות קירור בפחות מ - 100 ש"ח שיחזיק מצוין.

ואכן ה - 710/720 מעבדים משתלמים מאד, אבל לוחות 790GFX טובים בשבילם עולים די הרבה (במיוחד כאלה עם תמיכה ב - DDR3 שראיתי משפר ביצועים לעומת DDR2 בשילוב עם מעבדי הפנום 2, ההכי זול שראיתי עולה 660 ש"ח).

פורסם
  • מחבר

בעעע איזו שבירת ראש.... :bash: (ואללה יש לזה סמיילי)

עכשיו אני לגמרי מבולבל ולא יודע מה לקנות...

יש לי עוד שאלה אם כבר הזכרתם את עניין הלוחות... בהנחה שאני לוקח 5200 איזה לוח אני צריך לקחת כדי להגיע לOC מרשים במיוחד?

פורסם

[...]

ואכן ה - 710/720 מעבדים משתלמים מאד, אבל לוחות 790GFX טובים בשבילם עולים די הרבה (במיוחד כאלה עם תמיכה ב - DDR3 שראיתי משפר ביצועים לעומת DDR2 בשילוב עם מעבדי הפנום 2, ההכי זול שראיתי עולה 660 ש"ח).

פנום II לא מחייב לוחות יקרים. כמעט כל לוח AM2 או +AM2 יתאים. יש לוחות זולים בסביבות ה-300 ש"ח ויש באמצע המבוססים על AMD770 או 780G, ויש את היקרים שציינת, ששילובם עם 710/720 יהיה סתם ביזבוז.

פורסם

זה לא ממש בזבוז אם מתכננים OC מקסימלי...

בעעע איזו שבירת ראש.... :bash: (ואללה יש לזה סמיילי)

עכשיו אני לגמרי מבולבל ולא יודע מה לקנות...

יש לי עוד שאלה אם כבר הזכרתם את עניין הלוחות... בהנחה שאני לוקח 5200 איזה לוח אני צריך לקחת כדי להגיע לOC מרשים במיוחד?

לא צריך לוח מיוחד בשבילו בגלל המכפלה הגבוהה שלו.

לוח P43 הכי זול יהיה בחירה טובה, כמו זה למשל - http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=7007&CatCode=

שהוא גם מלוחות ה - P43 היותר טובים.

פורסם

זה לא ממש בזבוז אם מתכננים OC מקסימלי...

לא צריך לוח מיוחד בשבילו בגלל המכפלה הגבוהה שלו.

לוח P43 הכי זול יהיה בחירה טובה, כמו זה למשל - http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=7007&CatCode=

שהוא גם מלוחות ה - P43 היותר טובים.

הלוח מבית BS הוא בין הטובים שיש,חתיכת שם בC@

פורסם
  • מחבר

באמת לוח כל כך זול גם כך כף טוב??? אין היגיון הא...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים