עבור לתוכן

הורדה איטית במחשב ספציפי ברשת

Featured Replies

פורסם

אני מחובר לADSL במהירות 2.5Mbs,

במחשב הנייח - מחובר דרך כבל רשת למודם אני מוריד במהירות איטית, מקסימום 150kbs בבדיקת המהירות גם של בזק בינ"ל וגם של בזק (1@1).

עשיתי בדיקה גם עם המחשב הנייד שמחובר דרך הרשת האלחוטית ושם המהירות היא כמו שצריך כלומר 350kbs כך שהבעיה אינה בקו.

אני מנסה לפתור את התקלה במחשב הנייח אך ללא הצלחה, סרקתי וירוסים עם Avira ועם Nod32 Online Scan ולא מצא כלום. במחשב גם מותקן Zone Alarm Firewall (ניסיתי לנתק אותו גם בזמן ההורדה ולא השתנה משהו) מותקן גם Windows Defender ו Ad Aware שגם לא מצאו משהו חריג במחשב.

ביצעתי איפוס להגדרות של האקספלורר וגם ללא שינוי.

חשדתי שאולי הבעיה היא בכרטיס רשת, אז התחברתי דרך מתאם רשת אלחוטי - עדיין ללא שינוי.

אין לי אפשרות להחזיר את המערכת דרך System Restore למועד מוקדם יותר והייתי רוצה להימנע בשלב הזה מהתקנה מחדש של המערכת.

מה עוד יכול לגרום לתקלה הזו?

תודה.

פורסם

אני הייתי מאפס את הZONE ALARM,

ופותח לגלישה רק את הIE ואז עושה בדיקת מהירות

אם עדיין איטי, זה באמת כבר משהו יותר עמוק..

פורסם
  • מחבר

לאחר אינסוף בדיקות, לא מצאתי את התקלה, ביצעתי Ghost למחשב להתקנה חדשה.

כמובן שהתקלה נפתרה.

התקנתי את כל העידכונים לWindows וההורדה עדיין מצויינת.

התקנתי את ה Avira Antivirus Premium וגיליתי את מקור התקלה! הוא זה שמאט את ההורדה! כיביתי את ה Web Guard והפלא ופלא ההורדה חזרה פלאים.

חיפשתי בפורומים שלהם אבל אין שם תשובה מספקת (מאשימים רכיבים של סימנטק וכו'), כתבתי גם הודעה משלי ומחכה לתשובה.

עוד מישהו פה נתקל במקרה בתקלה הזו?

פורסם
  • מחבר

קיבלתי תשובה, מסתבר שזו לא באמת תקלה - רכיב ה Web Guard שומר ב Cache את ההורדות ולכן מהירות ההורדה שמוצגת היא לא המהירות האמיתית,

ובאמת שמתי לב שכאשר אני מוריד אז ההורדה איטית עד החצי ואז בבום היא מסתיימת וזה מסביר את המצב.

למתעניינים קישור לתקלה בפורום של Avira:

http://forum.avira.com/wbb/index.php?page=Thread&threadID=87981

פורסם

לאחר אינסוף בדיקות, לא מצאתי את התקלה, ביצעתי Ghost למחשב להתקנה חדשה.

כמובן שהתקלה נפתרה.

התקנתי את כל העידכונים לWindows וההורדה עדיין מצויינת.

התקנתי את ה Avira Antivirus Premium וגיליתי את מקור התקלה! הוא זה שמאט את ההורדה! כיביתי את ה Web Guard והפלא ופלא ההורדה חזרה פלאים.

חיפשתי בפורומים שלהם אבל אין שם תשובה מספקת (מאשימים רכיבים של סימנטק וכו'), כתבתי גם הודעה משלי ומחכה לתשובה.

עוד מישהו פה נתקל במקרה בתקלה הזו?

כן!

פוקס שאני נכנס לפורום פעם ראשונה

יש לי גם 2.5MBS

מחשב נייח 1 מוריד כמו גדול 340KB ככה

והמחשב שאני עליו עכשיו שהוא דווקא חדש והרבה הרבה יותר טוב מהשני תקוע לי על איזה 70KBs

יש לי את המחשב כבר חודש בערך ולא דחוף לי כל כך כי האימיול וכל זה שם והאינטרנט פה לא כולל הורדות עובד ממוצע

אז לא כל כך הבנתי, איך אני פותר את זה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים