פורסם 2009 באפריל 716 שנים שלום לכולםיש לי עכבר לייזר (לא גלגלת) של מיקרוסופטלפני כמה ימים שמתי לב שכמעט כל לחיצה שמאלית אחת על העכבר הוא מקיש שתייםמה הכוונה אני פותח חלון מקיש על העכבר פעם אחת ולפעמים לא תמיד נתפחים שני חלונות כאילו לחצתי פעמייםחשבתי שזה וירוס או תקלה בווידוספירמטתי את כל הווידוס והתופעה לא נעלמהאפילו שיניתי יציאה USB מאחורי המחשבאני חייב לציין העכבר עבד בסדר גמור הלייזר תמיד עבד רק כפתור שמאל החליט להשתגע פתאום יש מצב שזה עכבר לא תקין וצריך להחליפותודה
פורסם 2009 באפריל 716 שנים לפי מה שאתה אומר, המקש הלך לעולמו או שאפשר להגיד שהוא גוסס, תקנה עכבר מייקרוסופט חדש או עכבר גיימניג. לפי מה שאתה מעדיף
פורסם 2009 באפריל 816 שנים היה לי בידיוק אותו דבר..חחחלפני איזה שנה או יותר הייתה לי בעיה עם עכבר של לוג'יטק, אומנם לא הייתה אחריות של מעתק אבל...הלכתי לחנות בירושלים בתלפיות וקניתי את המיקרוסויט'ש והחלפתי בהלחמה לבד, אחרת הייתי זורק את העכבר.
פורסם 2009 באפריל 816 שנים מחבר תודה לעוניםלפי מה שהבנתי כאשר אני לוחץ פעם אחת ולפעמים נלחצים שני קליקים ולפעמים קליק אחד זה אומר עכבר לא תקין נכון?מה שאני צריך לעשות זה לקנות עכבר חדש צודק?
פורסם 2009 באפריל 916 שנים אכן כן - אבל אם בא לך תפתח אותו ותנסה קצת לנקות מגעים (ספרי לחץ אויר וספרי CONTACT )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.