עבור לתוכן

הוספת זיכרון למחשב

Featured Replies

פורסם

היום הוספתי עוד 512 זיכרון למחשב ויש לי ג'יגה זיכרון עכשיו שפועל בדואל

איפה אני אראה את השיפור והאם זה היה שווה את זה ?

פורסם

u will תראה את השיפור in עבודה בישומים כבדים like פוטושופ אנערף...

בעבודה רציפה בווינדוס u will not תראה שום שיפור

;D

פורסם
  • מחבר

U R טועה יש שיפור מעולה בווינדוס למשל אחרי שאני יוצא ממשחק הווינדוס פועל מצויין כאילו לא נכנסתי בכלל למשחק ופעם כשיצאתי ממשחק ההרד דיסק היה חושב מלא

יהיה שיפור במשחקים?

פורסם

יפה עשית בטח תהנה

אם לא XP שתדע למצוא דרך להשתמש בזה אז בטח איזשהו משחק שיהיה כבד אצל אחרים וקליל אצלך

פורסם
  • מחבר

שמעתי שדום 3 מומלץ ג'יגה אז אני די מסודר וגם הזכרונות פועלים בדואל וזה ממש עוזר

פורסם

חבובים, יש לי ג'יגה אצל האח! לפני זה היה לו 512, אין שום שיפור אבל שום שיפור בווינדוס, נשבע לכם... המשחקים יוצאים ב512 מגה חלק!

גם במשחקים אין שיפור, הם לא משתמשים בכמות זכרון הזאת

המשחקים שלו משתמשים ב394 זכרון

הוונדוס משתמש לו בפחות מחצי

ביצועים בפוטושופ השתפרו.. זה הדבר היחידי שהוא משתמש בו

פורסם

שמעתי שדום 3 מומלץ ג'יגה אז אני די מסודר וגם הזכרונות פועלים בדואל וזה ממש עוזר

השיפור שאתה רואה בWIN הוא לא בגלל הDUAL אלא בגלל שהוספת יותר נפח זיכרון.

כשזה קורה אז המחשב פשוט צריך להשתמש פחות בHD ואז הוא חושב פחות.

פורסם
  • מחבר

חבובים, יש לי ג'יגה אצל האח! לפני זה היה לו 512, אין שום שיפור אבל שום שיפור בווינדוס, נשבע לכם... המשחקים יוצאים ב512 מגה חלק!

גם במשחקים אין שיפור, הם לא משתמשים בכמות זכרון הזאת

המשחקים שלו משתמשים ב394 זכרון

הוונדוס משתמש לו בפחות מחצי

ביצועים בפוטושופ השתפרו.. זה הדבר היחידי שהוא משתמש בו

במשחקים באמת אין שיפר אבל כשאתה יוצא ממשחק כבד כמו פוסטל 2 או אנריל 2 הווינדוס נהיה איטי וההרד דיסק חושב בלי סוף.

וכשיש לך ג'יגה זיכרון המחשב רגוע וכשאתה יוצא ממשחקים הווינדוס מהיר וההרד דיסק לא חושב בכלל

פורסם

באופן כללי, אתה אמור לראות שיפור במערכת הפעלה.

הדיול זה סיפור אחר, אצלי למשל אני לא יודע בכלל מה הסיפור שלו...לא מרגיש שום שינוי אם אני מפעיל או מבטל אותו.

אולי זה בעיה בלוח...

פורסם
  • מחבר

אם מחשב כמו שלך זה כבר לא משנה דואל או לא ;)

יש לי אותו לוח כמו שלך ואין שום בעיה בדואל

פורסם

Muad'Dib כדאי שתבדוק שלא יהיה לך בעיות וינדוס לא בדיוק נועד לעבוד אם ג'יגה ויותר זכרון אם יהיה לך בעיות לך לאתר הבית של מיקרוסופט וחפש התקנים לזה (נכון ל xp ) מג'גה ומעלה הוא עלול לחשוב שהמחשב הוא שרת ולהתחיל לעשות בעיות ( מה לעשות הוינדוס האחרון יצא כש 99% מהמשתמשים היה 512 מגה ומטה)

פורסם

Muad'Dib כדאי שתבדוק שלא יהיה לך בעיות וינדוס לא בדיוק נועד לעבוד אם ג'יגה ויותר זכרון אם יהיה לך בעיות לך לאתר הבית של מיקרוסופט וחפש התקנים לזה (נכון ל xp ) מג'גה ומעלה הוא עלול לחשוב שהמחשב הוא שרת ולהתחיל לעשות בעיות ( מה לעשות הוינדוס האחרון יצא כש 99% מהמשתמשים היה 512 מגה ומטה)

איזה שטויות אתה מדבר?

חלונות יכולה לעבוד היום עם כמות ענקית של זכרון, תקרא את המאמרים הטכניים (אם כבר אתה שולח אותו לאתר של מיקרוסופט)

פורסם

איזה שטויות אתה מדבר?

חלונות יכולה לעבוד היום עם כמות ענקית של זכרון, תקרא את המאמרים הטכניים (אם כבר אתה שולח אותו לאתר של מיקרוסופט)

תעשה לי טובה כמה מכם יש יותר מ 1 ג'יגה זיכרון ??? בקושי 10 משתמשים ביתיים בכול הארץ בכול מקרה תבדוק את הקישור הזה

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=4cbc68d2-09e1-4511-af14-03f357180135&displaylang=he

יש שם גם קישור למאמר

נ.ב. אני לא רשמתי שזה לא תומך רשמתי שיש בעיות

פורסם

תעשה לי טובה כמה מכם יש יותר מ 1 ג'יגה זיכרון ??? בקושי 10 משתמשים ביתיים בכול הארץ בכול מקרה תבדוק את הקישור הזה

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=4cbc68d2-09e1-4511-af14-03f357180135&displaylang=he

יש שם גם קישור למאמר

נ.ב. אני לא רשמתי שזה לא תומך רשמתי שיש בעיות

זה בכלל לא נכון שיש בעיות עם יותר מ1GB זיכרון. כולה איזה חוסר תאימות עם השנת חורף, דבר שאף אחד לא משתמש בו.

זאת אחחת הבעיות המינוריות שיש ובהשוואה לבעיות האחרות שיש בXP, לא צריך לספור אותה בכלל

פורסם

זה שהיא שולית יותר זה לא אומר שזה לא בעיה עדיף אחד פחות מאשר לא להתיחס לאחד ולאחר כן רק בגלל אם זה שולי או לא

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים