עבור לתוכן

מסלול חיילים בסלולארי-זול יותר?

Featured Replies

פורסם

שלום

עוד מעט אני קונה פלאפון חדש ובקרוב אני מתגייס לצבא

ההורים אמרו שהם יקנו לי פלאפון חדש,אבל שאני אשאר גם עם הישן ואיתו אינ אלך לצבא,כי לא מומלץ ללכץ עם פלאפון יקר לצבא

השאלה שלי היא האם כשאני מעביר את הפלאפון הישן למסלול חיילים,מה זה נותן לי בעצם?על מה אני משלם פחות כסף?

צריך לשים בפלאפון הישן גם סים חדש ומספר חדש?

תודה רבה

חג שמח

פורסם

המסלולים האלה משתנים כל יומיים. לא יותר פשוט שתתקשר לפלאפון (או תיגש לדוכן שלהם) ותשאל אותם?

פורסם
  • מחבר

היי יואב

מה הכוונה המסלולים משתנים כל יומיים?אלה לא מסלולים קבועים,שאותם קובעת החברה והם נמצאים בחברה כל הזמן שהחברה קיימת?

פורסם

עדיף שיהיה לך פלאפון שמתאים לכול הרשתות ככה שלא תצטרך להתחייב למכשיר + קו

רק לרכוש מכשיר יד שניה שתומך בHSDPA 850 שנראה לך מספיק טוב או שאעזור לך במידה ותרצה :)

אלו רשימת הפלאפונים שמתאימים לכול הרשתות ותומכים בHSDPA,חלקם ניתן להשיג כיום וחלקם לא :)

http://www.gsmarena.com/results.php3?sName=&idMaker=0&chkHSDPA850=selected&idAvailability=0&nPriceLow=0&nPriceHigh=0&idCurrency=0&idFormFactor=0&idQwerty=0&HeightMax=0&WidthMax=0&ThicknessMax=0&WeightMax=0&idAntenna=0&idOS=0&idDisplay=0&idDisplayRes=0&fDisplaySize=0&idTouchscreen=0&idCamera=0&idCameraFlash=0&idVideoRecorder=0&idExpansionCard=0&idGPS=0&bWLAN=0&bEDGE=0&bGPRS=0&idBluetooth=0&bIR=0&bEmail=0&bWAP=0&bJava=0&idRadio=0&bMMS=0&idRingtones=0&bGames=0&sColor=&StandBy=0&TalkTime=0&sFreeText=

פורסם
  • מחבר

הבעייה שאני באורנג,אני לא ידוע אם אפשר לעבור למכשיר פתוח מה שנקרא סים פרי

פורסם

אני במסלול חיילים באורנג ואלה התנאים שאני קיבלתי :

עלות שיחה - 39 אגורות לדגה /19 אגורות בסוף שבוע

עלות "מסרון" - 17 אגורות / 9 אגורות בסוף שבוע

מכשיר Nokia 2600

וכל זה בלי להוסיף שקל מצידי (ואני מתגייס רק בעוד שנה, ככה שאתה רק צריך לפקסס להם צו גיוס ואתה מסודר :) )

פורסם
  • מחבר

bitchclap המסלול חיילים שקיבלת יותר זול למשל מהמסלול שבו ההורים\האחים שלך מנויים אליו?

פורסם

חן, מסלול החיילים של אורנג', הוא אחד המסלולים המשתלמים ביותר ללקוחות פרטיים.

בעבר היה מסלול של פלאפון שהיית קונה דקות מראש, ורק אם היית עובר באופן קבוע את ה500 דקות, הוא היה יחסית יותר משתלם מאורנג', אבל החבילה השתנתה.

בסלקום כידוע לי החבילה פחות טובה.

BitchSlap אם אני לא טועה, זה 22 אג' בסוף שבוע לדקת שיחה

ועלות במהלך השבוע של SMS היא 18 אג'.

פורסם

אני במסלול חיילים באורנג ואלה התנאים שאני קיבלתי :

עלות שיחה - 39 אגורות לדגה /19 אגורות בסוף שבוע

עלות "מסרון" - 17 אגורות / 9 אגורות בסוף שבוע

מכשיר Nokia 2600

וכל זה בלי להוסיף שקל מצידי (ואני מתגייס רק בעוד שנה, ככה שאתה רק צריך לפקסס להם צו גיוס ואתה מסודר :) )

וואו אחלה מסלול..

קיבלתי בסלקום על עלות שיחה 49 אג' לדקה ראשונה 29 לדקה שנייה והלאה

וSMSים ב-19 אגורות

דמי מנוי במסלול רק טיפה יקר- 20 שקלים בחודש

פורסם
  • מחבר

זה משתלם גם אם אני לא מדבר הרבה?

פורסם

זה משתלם גם אם אני לא מדבר הרבה?

המסלול חיילים של אורנג' היום הוא אחד המשתלמים ביותר גם אם אתה לא מדבר הרבה, רק כמה דברים

1- אתה מקבל מכשיר בסיס חינם

2- אתה מחוייב לשלם חבילת גלישה של 24.9ש"ח בחודש ל18 חודשים אם אני לא טועה

3- במהלך 42 חודשים מזמן כניסה למסלול אורנג' לא יכולים לייקר לך את התעריפים של השיחה\SMS

4- המחיר של החבילה הוא 8.5~ ש"ח בחודש, שאתה מקבל אותם חזרה בזיכוי על הקו ללא תלות בסכום שימוש במכשיר.

5- דקת שיחה זה 39 אגורות בחיוב של שניה SMS(מסרון) זה 16-19 אגורות, כש בסופש זה 22 אג' לדקה שיחה ו 9 אג' SMS.

6- זה הכל נכון למסלול חיילים שאחותי הצתרפה אליו לפני חודשיים שלוש, מאמין שלא השתנה מאז.

7- בלי קשר למסלול , לצבא כשאתה מתגייס לא כדיי ללכת עם מכשיר חדיש ומשוכלל, כי אתה לא יודע עם מי אתה תיהיה ומי יפתח לך עיניים על המכשיר וירים לך אותו( תופש לכל ציוד\ג'אגטים שווי ערך), וחבל.

פורסם
  • מחבר

ואפשר לעשות את זה ככה שאני אקנה נוקיה 5800 שלא יהיה במסלול חיילים,ואת הפלאפון שיש לי עכשיו אני אשמיש למסלול חיילים לקראת הגיוס?זאת אומרת אני אעביר את הסים מהפלאפון הישן לנוקיה,ובצבא אני אעביר את הסים מהנוקיה לפלאפון הישן ואלך איתו לצבא

כאילו יש אפשרות להקפיא את השימוש בפלאפון הישן עד הגיוס,ואז להפוך אותו למסלול חיילים?

פורסם

הרשימה של הפלאפונים שהבאתי לך מתאימה לרשת פלאפון זה אומר שאם תמצא מכשיר שאתה אוהב קנה אותו SIMFREE ככה שתוכל לשים

אותו בכול רשת ללא בעיה.

פורסם

ואפשר לעשות את זה ככה שאני אקנה נוקיה 5800 שלא יהיה במסלול חיילים,ואת הפלאפון שיש לי עכשיו אני אשמיש למסלול חיילים לקראת הגיוס?זאת אומרת אני אעביר את הסים מהפלאפון הישן לנוקיה,ובצבא אני אעביר את הסים מהנוקיה לפלאפון הישן ואלך איתו לצבא

כאילו יש אפשרות להקפיא את השימוש בפלאפון הישן עד הגיוס,ואז להפוך אותו למסלול חיילים?

אם שני המכשירים (החדש והישן) יהיו דור 3 אז אין בעיה, לפעמים למכשירי דור 2 יש בעיה עם סים של דור 3 (אבל רק לפעמים) ואז אתה יכול לקנות את ה5800 איך שתרצה,ולהחליף בין הסימים.

Guardian Angel אתה קורא את הדיון בכלל?

זה שהוא כותב פלאפון הוא מתכוון למכשיר סלולרי ולא לחברת פלאפון, פותח הדיון בכלל נמצא ברשת אורנג' כרגע, וגם מסלול החיילים שם כרגע כנראה הטוב ביותר לשנים הקרובות.

אז אין לו טעם לקנות מכשיר שיכלול את תדר GSM 850.

פורסם
  • מחבר

אז זהו שהעלית כאן בעייה,כי הפלאפון הישן שלי הוא דור 2

כמה עולה סים חדש אם אני צריך לקנות וגם מספר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים