פורסם 2002 בפברואר 1923 שנים מה דעתכם על יגואר? אחלה של חברה ויש להם אחלה מכוניות.. לא הייתי מתנגד לאחת כזאת:http://www.us.jaguar.com/pressrelease/default.asp;D ;D :-* ;D ;D :-* ;D ;D:-* ;D ;D :-* ;D ;D
פורסם 2002 בפברואר 1923 שנים הלו?! מישהו שם?! בדקת את התמונות שהבאתי בכתובת?! המכונית הכי יפה שראיתי בחיים שלי ואתה מדבר איתי על המכונית "המרובעת" הזאת? ;D היגואר שלי יותר יפה... מכונית ח-י-י!
פורסם 2002 בפברואר 1923 שנים מחבר מרובעת ??חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחהיית מת!
פורסם 2002 בפברואר 1923 שנים שתצא מהצבא.. נקנה לך עומרי כמתנת שיחרור איזו אחת כזאתי.. כמובן לא מהכסף האישי שלנו.. סתם נשבור חשבון בשוויץ, אחד מיני רבים שיש לאתר
פורסם 2002 בפברואר 1923 שנים מרובעת ??חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחהיית מת!יודע מה? פתח סקר : איזה מכונית יותר יפה היגואר שלי או ה"מרובעת" שלך (אתה יכול לצרף תמונה כדי שיראו את שתיהם?)... בסדר?!
פורסם 2002 בפברואר 1923 שנים ווואו שמעתם את המנוע של הפורשה GT2???מדהיייייים!!!!!!!!! אני מרגיש בתוך האוטו עם ה-Klipsch שלי.. ;Dאח שלי כבר מתחיל לצרוח עלי להנמיך.. אבל לא איכפת לי מה אתם אומרים, אין, אבל פשוט אין על Porsche Carrera GT, זאת תהיה המכונית!!!מחיר משוער 3 מיליון ש"ח כמדומני.תבדקו את הסרט באתר של פורשה, או יותר יפה, את התמונות, למרות שהבוסט שהיא מקבלת בסרט בהחלט מרשים.ו-Enc0der, אם כבר ב.מ.וו, אני מעדיף את המראה הספורטיבי, ה-M Roadster!!!מכונית מדהימה בלי ספק.אוייש מתי מתי..
פורסם 2002 בפברואר 1923 שנים מה אתה מדבר בכלל מכונית אחת היפות (זאת שאנקונדר שם) אני עדיין אוהב את ה z3 היותר ישנהואולי אם מדברים על יופי של מכוניות (לפחות בארץ) למה אף אחד לא מזכיר את audi TT
פורסם 2002 בפברואר 1923 שנים לBMW יש סטייל - היגואר נראית כמו משהו שיצא מסרט מדע בדיוני סוג ד'.למרות שלא הייתי מתנגד לקבל אף אחת מהמכוניות האלה...
פורסם 2002 בפברואר 1923 שנים עזוב אותך.. זה קלאסי לאספנים.. אני מביא לך פה מכונית שתוכל להרביץ איתה מרחקים עצומים במהירות עצומה.. (אם לא יתפוס אותך שוטר עד אז... ;D)
פורסם 2002 בפברואר 1923 שנים ידעתי היה צריך לפתוח פורום מכוניות ומהר !ואם כבר עסקנו ב-0-100 נסו פולקסווגן W12...ואגב אין על TVR !!! הקבוצה האנגלית המדהימה הזאת !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.