עבור לתוכן

איזה fallout הכי טוב מבין השלושה?

Featured Replies

פורסם

איזה fallout הכי טוב מבין השלושה?

תודה

:xyxthumbs:

פורסם

לחובבי משחקי התורות-fallout 1

לחובבי משחקי הRPG בזמן אמת-fallout 3

פורסם

לדעתי 2 היה ענק ויותר טוב מהראשון וגם הגרפיקה יותר מעודכנת

אבל ה 2 ו3 זה כבר משחקים שונים לגמריי

פורסם
  • מחבר

kk

תודה חברה :xyxthumbs:

דרך אגב איך fallout 3 ביחס לoblivion שנורא אהבתי ?

פורסם

fallout 2 > fallout 3 > fallout

פורסם
  • מחבר

old school gamer?

פורסם

ישנם 4 משחקי FALLOUT :P

פורסם

טקטיקס לא נחשב

פורסם

למה לא ?

זה שהוא ממותג כמשחק טקטיקה ולא RPG לא אומר כלום.

בפועל לפי מה שהבנתי הוא מאד דומה ל - FALLOUT 1,2 והוא גם קיבל ביקורות טובות.

פורסם
  • מחבר

לא יודע חברה fallout 3 פועל חרא ,על הגדרות הגבוהות ביותר וגם על הנמוכות ביותר :\ אותו FPS

של 5

x1800xt

3800x2

2gb ram

פורסם

http://www.gamespot.com/features/6201155/p-5.html

פה ה - X1950PRO ששווה בביצועים ל - X1800XT נותן תוצאות סבירות על מדיום ב - 1680X1050 (למרות שהמעבד הרבה יותר טוב משלך אבל ברזולוציה כזאת זה לא פקטור כזה גדול).

פורסם

לפי דעתי 3 מנצח . בתקופה שfallout1 ו2 פותחו לא היה את הטכנולוגיה שיש היום. אני אוהב משחקים בתורות אבל המעבר לתלת מימד הוסיף המון. המשחק fallout 3 פשוט עשה את המשחק איך שהוא היה צריך להיות. האווירה הפוסט אפוקליפטית מורגשת במשחק והרבה יותר קל להכנס אליה בFO3 מאשר במשחקים הישנים.

אני סיימתי רק את 1 , ב2 נגמר לי הסבלנות. ניסיתי את tactics אבל לא התלהבתי יותר מדי, אולי אני אחזור אליו כי אפשר לשחק אותו בתורות . מבחינת מכניקה בtactics יש הרבה אפשרויות שאין במקור כמו לשנות פוזיציה אבל המשחק עצמו לא משהו. אני אוהב יותר את JA2 ו silent storm . במשחקי silent storm (יש שלושה השלישי נקרא hammer and sickle ) יש מכניקה מאוד טובה (סביבה הריסה,שמיעה,ירי חודר דרך קירות/עצים , התגנבות, פגיעה באיזורי גוף שונים)למשחק בתורות חוץ מזה של AI לוקח המון זמן לזוז אבל מתרגלים.

פורסם
  • מחבר

http://www.gamespot.com/features/6201155/p-5.html

פה ה - X1950PRO ששווה בביצועים ל - X1800XT נוטתן תוצאות סבירות על מדיום ב - 1680X1050 (למרות שהמעבד הרבה יותר טוב משלך אבל ברזולוציה כזאת זה לא פקטור כזה גדול).

לא חשוב,זה היה BUG בwindows ^^

כל המשחקים שלי עבדו על 5 FPS..

פשוט עשיתי ריסט למחשב וזה תוקן .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים