פורסם 2009 באפריל 616 שנים שלום לכם וערב טוב נתחיל ככה שאני גולש באינטרנט הכל טוב ויפה הוא עובד מהר אבל שאני נכנס לאתרים כמו youtube זה טוען די לאט יחסית למהירות של 1.5 מגהעכשיו יש אתר שנקרא MEGAVIDEO קיצר גם שם אינטרנט טוען לאט את הסרט אני לא יודע מה לעשות ניתקתי את אינטרנט וחברתי שוב שום דבר לא עוזריש לכם פתרונות אאולי ? תודה רבה לעונים
פורסם 2009 באפריל 1316 שנים גם לי זה קורה בימים האחרונים...יש מצב שאתה מחובר לאינטרנט זהב מקרה?אם מצאת פתרון אשמח אם תעזור לי..וחבר'ה אם מישהו יכול לעזור לי זה גם יהיה טוב(יש לי את אותה בעיה)
פורסם 2009 באפריל 1716 שנים גם לי זה קרה אתמול והיום, אחרי כמה הפסקות חשמל קצרות.דפי אינטרנט טענו לאט יותר מהרגיל, ואתרים כמו youtube הורידו סרטים לאט יותרגם הורדות היו יותר איטיות והיה ברור שמשהו לא טובאחרי שיחה עם התשתית, איפסו את המודם דרכם ועכשיו הכל חזר למהירות נורמלית, מיד מרגישים...כמובן שיכול להיות שזה משהו אחר אצלכם, אבל כדאי לנסות דברים פשוטים כמו ניתוק/חיבור של המודם/כבל, איפוס (לדבר עם התשתית) וכו
פורסם 2009 באפריל 1716 שנים MEGAVIDEO איטי כמעט בכל הספקיות בארץ,שעובדים דרך חיבור מחו"ל לMEGEVIDEO זה טסכנראה יש בעיה בכללי עם הגישה שלהם לארץבנוגע לYOUTUBE וכ'ו זה משהו אחר...שוב, כמו שאמרו, לאפס את המודם, להפעיל מחדש את המערכות וכ'ו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.