עבור לתוכן

סקר על משחקים

Featured Replies

פורסם

אני פותח את הסקר הזה....

השאלה היא:כשאתם משחקים ויש קטע כזה,ואז אתם כזה חושבים חושבים חושבים חושבים קיצר מלא זמן ולא מגיעים לפיתרון,אתם הולכים להסתכל במדריך עזרה מצולם כזה באינטרנט?

אני מתחיל ממני כמובן:אם אני ממש תקוע אני פותח את המדריך ומסתכל רק בקטע הספציפי שאני צריך ואז סוגר את המדריך וממשיך לשחק

פורסם

תלוי באיזה משחק תלוי באיזה תקופה

שיש לי הרבה משחקים והמשחק לא באמת מעניין אותי או שיש לי הרבה משחקים שאני רוצה לעבור אז הרבה במשחקים שבאמת צריך את זה (הרוב לא צריך)

אבל שיש לי זמן אז כימאת לא

פורסם
  • מחבר

יש אנשים שמוגדרים כגיימרים שעושים את זה גם?

גם אני בדכ לא משתמש בזה,אבל לפעמים כן,מה לעשות קורה שנתקעים וצריך עזרה

פורסם

בעיקר במשחקים שמעצבנים אותי או שאני לא אוהב אז אני מעדיף לא להתקע יותר מדי

פורסם

שמנסים כמה פעמיים בסוף מצליחים -בכל אופן אצלי -לא נעזר בכלום. מקסימום מקסימום שואל חבר ששיחק במשחק גם.

פורסם
  • מחבר

רציני?ובסוף אתה מצליח כאילו בלי להיעזר בכלום?

פורסם

במשחקים של התקופה האחרונה לא זכור לי שנתקעתי וממש לא הצלחתי לעבור.

אבל בתכלס סתם משחקים יוצאים כרגע [חוץ מאחד שתים פה ושם] לקראת סוף שנה יוצאים המשחקים ה....

פורסם

אני בדרך כלל נכנס לפורומים של המשחק וקורא שם מדי פעם דברים מעניינים.

יש משחקים שממש דורשים את זה, ויש משחקים שזה מיותר לגמרי.

פורסם

פעם אחרונה שהשתמשתי בWalktrough זה כשהייתי בכיתה ד-ה ושיחקתי בCity of the Lost Children וזה כי זה היה קווסט עם דיבוב ולא הספקתי לקלוט את כל האנגלית...

משחקים שאתה בוהה במסך וחושב מה אתה אמור לעשות שייכים לעידן הNES, כאשר הדרך היחידה לעשות משחק קשה יותר וארוך יותר הייתה להפוך אותו למאייש יותר...

היום אם אין לך מה לעשות כנראה אתה אידיוט מוחלט או שאתה משחק בpuzzle game גרוע במיוחד שהרעיון של היוצרים שלו לחידה זה להסתיר מפסק מאחורי עציץ בחדר חשוך בשביל שתעביר את הסמן של העכבר על כל פיקסל שחור במסך עד שתקבל אייקון של אינטרקציה....

פורסם

אם זה חידה אני פותר אותה לבד, לא משנה כמה זמן אני אבזבז. אם נתקעתי בגלל שהמשחק מעוצב גרוע אז אני מסתכל ב-walkthrough.

פורסם

בעיקר במשחקים שמעצבנים אותי או שאני לא אוהב אז אני מעדיף לא להתקע יותר מדי

פורסם

אני משתמש ב-WALKTRHOGUH די הרבה אבל בעיקר בגלל שאפשר ללמוד יותר על המשחק יש הרבה משחקים שהם לא מסבירים טוב איך לשחק אז תמיד אפשר לקרוא ב-WALKTHROUGH בשביל פירוט מלא.

פעם האחרונה שהשתמשתי ב-WALKTRHOUGH זה היה ב-BLACK AND WHITE שלא הבנתי איך משחקים :bash:

פורסם

למשל THE LAST REMNANT שהתחלתי לשחק לפני כמה ימים.

לא מבינים שמה כלום על איך דברים עובדים ולמה הם יתפתחו ומה כדאי לעשות ומה בכלל הסיבות לזה.

שיחקתי בזה יום שלם עד שהבנתי שעשיתי טעויות (בדיעבד) קריטית בפיתוח הדמויות ובגלל זה אני מתקשה לנצח בקרבות מול אויבים חזקים.

אז נכנסתי לWIKI וחפרתי עד שהתרצתי, ועדיין אני מדי פעם בודק שם לגבי איפה אפשר להשיג משהו שאני צריך או לגבי דמות שאני מעוניין לדעת איך כדאי לפתח, ועוד כל מיני דברים...

דרך אגב, משחק חמוד.

אין לו עדיין דיון רישמי (או לא רישמי) בפורום.

פורסם
  • מחבר

דובי זובי אתן לך דוגמא עדכנית:יש את המשחק החדש DRAK SECTOR,ולא יצא כל כך הרבה פעמים,אבל היו כמה קטעים במשחק,שכן נתקעתי ולא ידעתי בכלל מה לעשות וחיפשתי ולא מצאתי,ורק אחרי שבאמת חפישתי המון זמן ואת כל האפשרויות פניתי לעזרה באינטרנט

זה ממש קורה פעם ב..רוב הקטעים לא קשים מידי

פורסם

לפותח הדיון,

תערוך את הכותרת ליותר אינפורמטיבית

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים