עבור לתוכן

בעיית ריסטרט, עם לוח אם foxonn

Featured Replies

פורסם

שלום כולם

הובא לידיי מחשב עם לוח אם של foxonn דגם 45G7AD-8EKRS2H

עם כרטיס מסך מובנה.

המחשב נוטה לעשות ריסטרט פעם בכמה זמן, ללא תלות בצריכת משאבים (גם אם הוא בזמן מנוחה זה קורה)

ניסינו להחליף זכרון - אותה בעיה. להחליף ספק - אותה בעיה.

אין כל מסך כחול המתריע לפני (אגב - מישהו מוכן להזכיר לי איך לעשות enable למסך הכחול בהנחה וההגדרה אומרת לו לא להיות מוצג?)

צריכת חשמל כמו כן הועברה לnever בכל קטגוריה.

הטמפ' תקינה לחלוטין (כ30 מעלות) בכל חומרה.

ניסינו באמת את כל האופציות הלגיטימיות הראשונות לבדיקה, ולכן אני מתייעצת איתכם מה עוד ניתן לעשות.

יש עניין מוזר בכך שבחיבור של הספק בלוח אם ישנם 8 פינים (בעוד ולספקים הסטדנרטים ואלה שיש למחשב + לחלופי יש 4 פינים)

האם זו יכולה להיות הסיבה?

מה עוד הייתם עושים?

אודה מאד לתשובה מהירה!

:)

פורסם

אם אתה מצליח להיכנס ל-OS אז ביטול ה-BSOD הוא ככה:

קליק ימני על המחשב שלי>>מאפיינים>>מתקדם>>הפעלה ושיחזור>>תוציא את סימן ה-V מאיתחול אוטומטי ותאשר.

לגבי מציאת התקלה נתק את הכל ותחליף זיכרון ורצוי סטיק בודד ותראה מה קורה. בשלב הזה חשוב מאוד שלא יהיה מחובר כלום למחשב!

לחבר רק לוח, מעבד וזיכרון (עכבר ומקלדת כמובן בתנאי שתקינים).

פורסם
  • מחבר

בוקר טוב!

קודם כל - אני בת.

שנית - תודה על העזרה!

אך ניסינו כבר מה שאמרת לגבי הזיכרון (כמו שכתבתי בהתחלה) ולכן צריך פיתרון נוסף למה שכבר ביצענו.

כאמור, השאלה הכי חשובה כאן בינתיים, היא האם עצם העובדה שיש מקום לספק עם 8 פינים, עלולה לגרום לבעיה הזו, בהנחה והספק המחובר למחשב הוא בעל 4 פינים?

שוב תודה

ויום טוב

פורסם

לא, אין בעיה.

פורסם

שלום..

היום לרוב הספקים אם לא לכולם יש חיבור של 4 פינים שמיועד לחיבור בלוח האם שהולך ישירות למעבד. ועוד חיבור של 4 פינים בלוח האם שלפעמים נצרך בשל תוספת מתח למערכי כרטיסי מסך כמו SLI או CROSSFIRE. לכן מומלץ שתבדקי את המערכת עם מינימום חומרה או לחילופין שתשיגי מתאם מMOLEX ל4 פינים שבלוח האם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים