פורסם 2009 באפריל 616 שנים היום קניתי עוד 4GB(2*2GB( למחשב (DDR2 , 800MHz - כמו ה2GB שכבר היה מותקן)אבל כשמחוברים כולם יחד (6GB) הדרייבר של הכרטיס מסך לא מוכן לטעון את עצמו (ניסית לעדכון להחליף.. הכל)כשאני מוריד ל5GB הכל עובד תקין...הווינדואז אומר ש"Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43)"מערכת הפעלה : windows server 2008 rc2 - הידוע גם כ win7 server 64bitמצורף סקרין שוט כשאני עובד עם 5GBניסיתי למצוא אם יש אפשרות להגביל את הSHARED MEMORY ולא מצאתי..נ.ב. איזה תוכנה מומלצת לבדיקת מידע על הזכרונות (שבאמת הם 800MHz, כי בBIOS כתוב 667- או לפחות ככה אני מבין את זה )תודה מראש!עריכה: זה היה אמור להיות בפורום "תמיכה טכנית לתקלות חומרה " ובטעות נשלח לכאן.., אשמח אם יועבר (אם בכלל זה המקום אז יותר טוב)
פורסם 2009 באפריל 616 שנים מחבר הלוח : M2N-Eהדרייבר האחרון מהאתר של ATI (8.561.0.0)זו בעיה מוכרת/ידועה?
פורסם 2009 באפריל 716 שנים אני ממש לא מכיר את הבעיה הזאת אז אני ממש לא יכול לעזור...עריכה- גם גוגל לא בדיוק מכיר את הבעיה שלך...מה שאתה יכול לנסות זה לעדכן לבטא 9.4 שיש ולראות אם זה עוזרhttp://forums.guru3d.com/showthread.php?t=292307זה אמור לעבוד על ווינדוס 7 עם הקבצים הערוכים אבל אני ממש לא יודע לגבי server
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.