עבור לתוכן

מפרט Corei7 לגיימינג לטווח ארוך - תקציב 4.5K ללא ציוד היקפי - דעתכם ?

Featured Replies

פורסם

שלום כולם,

הרכבתי מפרט i7 עם ראייה לטווח הארוך (אני קונה מחשב בתקציב גבוה עכשיו ושיחזיק מספר רב של שנים עם ביצועים טובים).

המפרט הוא :

מעבד Intel Core i7 920

לוח אם GIGABYTE GA-EX58-UD3R

דיסק קשיח 500GB 16MB SATA II 7200 KS WD

כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon HD4870 256Bit 1GB

זכרונות 3x1GB OCZ Platinum XTC DDR3 1333MHz

רציתי לדעת מה דעתכם בעניין.

כמה הערות - לא, אני לא מתכוון להרכיב מפרט שהוא לא מבוסס i7. התקציב שלי הוא בסביבות ה4500 ש"ח. שוב, שמתי לב שאנשים לא אוהבים פה את המפרטים עם הi7 אז אני מציין שוב - אני לא ארד מרעיון של i7 :)

לא לOC.

לא חשוב קירור.

לא חשוב שקט ו/או עיצוב.

ללא ציוד היקפי.

משלם במזומן ומרכיב לבד.

הולך לעבוד עם מסך 19".

תודה לכל העוזרים.

בברכה, דני.

פורסם

תשמע,אין פה עוד הרבה להתגמש (בתוך התקציב שלך) ככה שלקחת את המינימום שבמינימום (כשמדובר במערכת I7).

לא ראיתי איזה מארז וספק כוח אתה מתכוון לשים אבל בתקציב שלך הייתי חושב על מפרט של כפול ליבה E8400 או מרובע ליבות מסדרת הQ.

אני יודע שאתה לא רוצה לשמוע על זה ואני מבין אותך לחלוטין (גם אני מתכנן על I7 בעוד כ3 חודשים) אבל התקציב שלך ממש גבולי.

פורסם
  • מחבר

אני מניח שכשאתה אומר מינימום אתה מדבר על לוח אם וזכרונות (כי דיסק קשיח זה לא עקרוני..)

מבחינת זכרונות אני לוקח את זה כרגע ובעתיד אני פשוט אחליף בסט של 6GB (כשהמחירים יפלו)

לגבי לוח, אני לא רואה שום יתרון משמעותי בלוחות עם תחמור של 500 ש"ח יותר, אם תסביר לי מה היתרון הגדול אולי אני אלך על הרחבת תקציבית :)

פורסם

אתה לא רוצה לרדת מהI7? תהנה

אבל אל תצפה שזה יהיה מחשב גיימינג ארוך טווח

פורסם
  • מחבר

ההיגיון מאחורי זה, מעבר לקנייה של מה שחדש, זה ש3 שנים מעכשיו - לא תיהיה לי בעיה להחליף כרטיס מסך/זכרונות למשהו חזק יותר וטוב יותר, כאשר המעבד שלי והלוח שלי עדיין סוחבים - אין שום סיבה שזה לא יהיה מחשב גיימינג לטווח הארוך, אבל אתה מוזמן להאיר את עייני.

פורסם

בהנחה שאתה לא הולך לבנות מערכת גיימינג מטורפת לחלוטין המעבד הוא הדבר האחרון שיגביל אותך

גם הזיכרון לא יגביל אותה במיוחד (3GB אולי אבל 4 ממש לא)

בסופו של דבר המשחקים נתקעים ע"י הכרטיס מסך בלבד והקפיצה בדרישות מתרחשת מאוד בסמוך ליציאה של סדרת כרטיסים חדשה

פורסם

אפשר לשאול מאיפה בנית את המפרט?

מוזר לי שכל זה ב4500 ש"ח כאשר לוח+מעבד זה 3000 ש"ח בערך , כרטיס מסך 1000+ וזכרונות שזה בערך 300-600 ש"ח HDD עוד 300+ ש"ח , זה מגיע כבר ליותר מ4500 ש"ח...

פורסם
  • מחבר

תבדוק ספציפית את המפרט הנ"ל - הלוח הוא ב1000 ש"ח. ככה שזה מוריד אותך ב500.. כ"מ יוצא לי דרך יבואן ב1100 בערך וHD בקצת פחות מ300 :)

כשאני מדבר על תמחור זה רק החלקים הנ"ל - לא כולל ספק,מארז וציוד היקפי

פורסם
  • מחבר

נערכה הכותרת + התוכן לבקשתך. :) אני מקווה שזה בסדר עכשיו.

פורסם

יש לך היום 4870 ב 820/850 ש"ח(foxpc/skypc), לא חבל להוציא 1100 ש"ח ? ועוד על 1024MB שעם המסך שלך לא ישנו לך כלום בינם לבין 512MB.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים