עבור לתוכן

מחפש משחק שמתמקד לשם שינוי במלחמת העולם הראשונה

Featured Replies

פורסם

...והכוונה היא לא בהכרח לFPS אפילו.

בשנים האחרונות יש די והותר משחקים המתמקדים בWW2 מכל זוית אפשרית - FPS (מספיק להזכיר את MEDAL OF HONOR וCOD על גרסאותיהם), אסטרטגיה (COH), טיסה (יותר מדי... גם סימולטורים וגם ארקיידים כמו BLAZING ANGELS) ואני בטוח שפספסתי כמה.

לעומת זאת לא נתקלתי במשחקים המתמקדים בWW1, מבלי להחשיב משחקי אסטרטגיה המכסים את כל ההסטוריה האנושית בערך ולכן גם את התקופה הזו. מישהו מכיר משחקים מהשנים האחרונות המתרחשים בתקופה הזו? כרגע לא משנה לי אפילו איזה ז'אנר. האם יש דבר כזה בנמצא, או שאני צריך לחכות שסדרת TOTAL WAR תגיע למאה ה20?

פורסם

אין משחקים על WW1 מסיבה אחת פשוטה- העלילה שם מ-ש-ע-מ-מ-ת... כל המלחמה היא בחפירות... אם צבא אחד מחליט להסתער אז או שהוא ניכתש לחתיכות או שהוא כותש לחתיכות, מה גם שאז קבע המספר (אחד הקרטריונים החשובים לנצחון אז) וכיום אין מנוע חוץ מTOTAL WAR שיכול להראות כמות כזאת של יחידות.

פורסם

כל (מעט) המשחקים שיצאו על התקופה הם גרועים.

יש אחד שהוא לא גרוע אלא בינוני+ ואפשר לשחק בו, אבל הוא לא מדוייק היסטורית אלא יותר ממשיך את הרעיון בצורה של הסטוריה אלטרנטיבית.

הוא FPS שנקרא IRON STORM (יצא בסוף 2002).

http://www.gamespot.com/pc/action/ironstorm/index.html?tag=result;title;0

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה, דניס. לא נראה כמו משחק מי יודע מה :P

מישהו מכיר עוד משחקים?

פורסם

CS באזטק עם 2 קמפרים משני צדדי הגשר מתאר את מלחמת העולם הראשונה טוב מאוד...

פורסם
  • מחבר

נראה נחמד. לא זאת הייתה הכוונה, אבל בכל זאת אולי שווה לבדוק. הקטע עם התיל מאוד מזכיר לי את Deathwatch - סרט אימה שמתרחש (כמה מפתיע) בחפירות של WW1, ודווקא אהבתי אותו.

ועדיין, מישהו מכיר משהו קצת יותר... אותנטי?

פורסם

נראה נחמד. לא זאת הייתה הכוונה, אבל בכל זאת אולי שווה לבדוק. הקטע עם התיל מאוד מזכיר לי את Deathwatch - סרט אימה שמתרחש (כמה מפתיע) בחפירות של WW1, ודווקא אהבתי אותו.

ועדיין, מישהו מכיר משהו קצת יותר... אותנטי?

יש מוד לHL1/Source אבל אני לא יודע אם זה עדיין חיי

מסתבר שיש עוד אחד: http://www.ww1-source.net/ לא מצאתי לינק לקודם והוא היה הרבה יותר מושקע... השם שלו זה שם של איזה קרב מפורסם במלחמה לא זוכר את השם...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים