עבור לתוכן

המלצה לכונן קשיח של 500GB

Featured Replies

פורסם

אשמח להמלצות לכונן קשיח של 500GB. (טווח מחירים - 300-400 ש"ח)

השיקול העיקרי שלי הוא האמינות של הכונן, הנפח לא כל כך חשוב. (כנראה שאף פעם לא אמלא 500GB במחשב הייעודי, הלכתי על נפח כזה "לכל מקרה" מתוך תפיסה שקניית כונן קטן יותר תהיה בזבוז) לכן, אין לי עניין להשקיע כסף נוסף בקניית 1TB, ואפילו שקלתי קניית 320GB עד שראיתי ב-zap שהפרשי המחירים זעומים.

פורסם

500GB מסדרת 7200.12 של סיגייט- שקט, מהיר ובמחיר נח.

פורסם

500GB מסדרת AAKS של WD - שקט, מהיר ובמחיר נח.

פורסם

500GB מסדרת AAKS של WD - שקט, מהיר ובמחיר נח.

הST3500410AS/ST3500418AS מהירים מהWD5000AAKS ב50-60%.

אפשר להשיג אותו ב265 שקל בKSP.

כיום אין שום סיבה בעולם לקנות את הWD5000AAKS.

הWD6400AAKS הוא סיפור אחר מכיוון שהוא דור חדש יותר והביצועים שלו טובים (לא כמו הST3500410AS אבל לא רחוקים).

פורסם

תקשיב לי בחור, לא SEAGATE. לך על WD. יש לי נסיון עם SEAGATE ואני אומר לך לא.

קניתי מוצר של SEAGATE, הסתבר לי שהמוצר שלי "מהסדרה הפגומה" (לSEAGATE יש עשרות אלפי כוננים פגומים בכול העולם, סיפור), הלכתי להחליף את זה וSEAGATE מצאו איזה שבר פלסטיק קטן ואומרים שזה מבטל את האחריות (אני יכול להביא לך, וכבר הבאתי, מומחים למחשבים שפשוט יגידו לך שאין שום קשר בין הפלסטיק הזה לבין תפקוד הכונן), אז, למה לקנות דרכם? הם מנצלים את זה שאתה מישראל, שאתה לא יכול לתבוע אותם אלא אם אתה פותח תיק בארה"ב.. ומי יעשה את זה בשביל כונן ששווה 400 ש"ח?

עזוב את SEAGATE, לך על WD ותבדוק טוב את היבואן שממנו אתה קונה.. יש איזה יבואן שהשם שלו CDLOG , חבורה של דרעק.

פורסם

הכונן של SEAGATE שעליו אנחנו מדברים הוא מהדור ה12 של ההרדיסקים שלהם.

הם יצאו הרבה אחרי שהתחילו הבעיות עם חלק מהסדרות הקודמות והם לא סובלים מאותם בעיות.

אתה רוצה להחרים את SEAGATE לנצח בגלל שהיה להם כמה בעיות עם סדרות יצור מסוימות ?

אתה תצטרך להחרים את כל חברות ההרדיסקים בדיוק באותה מידה בגלל שכולם מפשלים מדי פעם וזה בדוק.

חבל להפסיד את ההרדיסק המהיר ביותר בשוק רק בגלל עיקרון מטופש.

והסיפור שהיה עם הפלסטיק יכול באותה מידה לקרות עם כל יצרן וכמעט כל חנות מחשבים.

אם הפלסטיק בצד שבור אז יש חשש שההרדיסק חטף מכה פיזית.

אני לא רוצה להיכנס לנושא כי זה לא המקום לדון בזה, אין לזה קשר לדיון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים