עבור לתוכן

לא מצליח למצוא עבודה בתור ברמן - אשמח לקבל עצות

Featured Replies

פורסם

היי לכולם,

קצת רקע לפני הכל,

אני בוגר קורס ברמנים של זמן אמיתי, בינתיים נסיתי לחפש עבודה דרך החברה שהם עובדים איתה ,וורקוהוליק, אבל איך להגיד..כל קשר בין מציאת עבודה לבין האתר עצמו מקרי בהחלט.

נסיתי גם קצת באינטרנט בדרושים, ללא הצלחה.

מכשול נוסף הוא שאני עובד ביום יום בעבודה קבועה, ולהיות ברמן אני מחפש רק בסופי שבוע\ בערב (עדיף בסופי שבוע..). קשה למצוא מעסיק שיעסיק גם מישהו חדש בלי נסיון וגם רק בסופי שבוע..

אז רגע לפני שאני שוכח מה זה וודקה (סיימתי את הקורס לפני חודשיים..) תעזרו לי! בבקשה!

אני אשמח לשמוע על שיטות וטיפים למציאת עבודה, או אולי יש פה אנשים שעובדים כברמנים וצריך אצלם מישהו אז בכלל יהיה מעולה(:

תודה לכל מצילי החיים!

פורסם

היי לכולם,

קצת רקע לפני הכל,

אני בוגר קורס ברמנים של זמן אמיתי, בינתיים נסיתי לחפש עבודה דרך החברה שהם עובדים איתה ,וורקוהוליק, אבל איך להגיד..כל קשר בין מציאת עבודה לבין האתר עצמו מקרי בהחלט.

נסיתי גם קצת באינטרנט בדרושים, ללא הצלחה.

מכשול נוסף הוא שאני עובד ביום יום בעבודה קבועה, ולהיות ברמן אני מחפש רק בסופי שבוע\ בערב (עדיף בסופי שבוע..). קשה למצוא מעסיק שיעסיק גם מישהו חדש בלי נסיון וגם רק בסופי שבוע..

אז רגע לפני שאני שוכח מה זה וודקה (סיימתי את הקורס לפני חודשיים..) תעזרו לי! בבקשה!

אני אשמח לשמוע על שיטות וטיפים למציאת עבודה, או אולי יש פה אנשים שעובדים כברמנים וצריך אצלם מישהו אז בכלל יהיה מעולה(:

תודה לכל מצילי החיים!

אין מילת קסם שתגרום לך למצוא עבודה (אלה אם אתה מוכן לרדת לבוס שלך,אבל אני מניח שלא!).

תמשיך פשוט לחפש יותר טוב ויותר ביסודיות ,

תוכל ללכת לבארים ופאבים וכל מיני מקומות שמגישים בהם אלכוהול בתי מלון אפילו ולהציע את עצמך.

בהצלחה!

פורסם

ולהיות ברמן אני מחפש רק בסופי שבוע\ בערב (עדיף בסופי שבוע..). קשה למצוא מעסיק שיעסיק גם מישהו חדש בלי נסיון וגם רק בסופי שבוע..

נו, לפחות אתה מבין לבד למה אין לך שום סיכוי למצוא עבודה בתנאים האלה..

ועבודה בתור ברמן מחפשים בברים, לא בעיתון.

פורסם
  • מחבר

כן הבנתי את זה.. :)

מישהו מכיר אזורי חיפוש פוטנציאלים שיש בהם הרבה בארים\פאבים מרוכזים במקום אחד?

פורסם

המסגר?

פורסם

ריב"ל+יד חרוצים והסביבה, לילינבלום וכמו שאמרו- פלורנטין. יהודה מכבי והצפון הישן אם מתאים לך מבחינת המיקום.

במידה ולא מסתדר לך אתה יכול להציע לעבוד כמה סופי שבוע בחינם אפילו במקביל לברמן הבית ובלי התחייבות.

אתה תרוויח קצת נסיון שחסר לך ואולי יתרשמו ממך יסכימו להשאיר אותך בסוף התקופה.

בהצלחה.

פורסם

תקשיב גבר,

עבודה בסופי שבוע פוסלת לך כל אפשרות לקבלת ניסיון בדברים שבדרך כלל מתחילים איתם (בר אקטיבי, מסעדות, אולם אירועים) העבודה במקומות הללו זה ימי חול וסופי שבוע ככה שאני לא יודע איזה אחראי בר יעסיק אותך וגם משתי סיבות (בלי ניסיון - ופנוי רק בסופשים).

קח בחשבון שהשוק מוצף ברמנים ואני מדבר מניסיון.

גם העובדה שאין לך ניסיון תרתיעה את רוב המקומות, וגם העובדה שאתה פנוי רק בסופשים שזה עוד יותר בעייתי כי את הניסיון שלך לא תשיג כל כך מהר ומי שרוצה להעסיק ברמן רוצה אותו ב"שלוף" ולא רק לסופשים...

בקשר לחיפוש עבודה, ואני כבר אומר זה בעייה, בקורס אתה מקבל תמונה מאוד ברורה שאתה הולך להעיף שייקרים באוויר ולעשות 800 שקל טיפ לערב, אז לא, קשה מאוד להיכנס לבר,פאב,דאנס בר ללא ניסיון ובלי להכיר את האנשים הנכונים (WINK).

נצא מנקודת הנחה שאתה פנוי כל השבוע או רוב השבוע ואתה לא עובד במקום אחר, הייתי ממליץ לך להתחיל מאיזה מסעדה טובה שיש לה בר טוב שתוכל לצבור ניסיון, ששם בדרך כלל מתפשרים על ברמנים ללא ניסיון ונותנים להם צ'אנס. כי תאכלס לא ממש צריך ניסיון כדי לעבוד במסעדה, כל מסעדה והשטויות שלה ככה שקל לעצב את הברמן הטרי לפי העבודה של אותה מסעדה.

כמובן שאני לרגע לא אומר לך לא לחפש בר , בכל מקרה תעשה את זה תעבור מקום מקום ותשאל אם צריכים. כי יכול להיות שבאותו מקום בדיוק התפטר\פוטר ברמן והם מחפשים מישהו ולא איכפת להם להעסיק מישהו בלי ניסיון. אז הרווחת.

בהצלחה שיהיה לך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים