עבור לתוכן

\כבל מאריך לקולנוע ביתי

Featured Replies

פורסם

קניתי מערכת קולנוע ביתי של PIONEER HTZ170

עכשיו אני צריך כבל מאריך למערכת למה החוטים עוברים דרך הקיר ואמרו לי כדי שישמעו טוב כדאי לקנות כבל מאריך איכותי יש ב5 שקל למטר יש ב10 למטר ויש ב15 שקל למטר זה באמת נכון ? כאילו אם אני אקנה ב5 שקל לא ישמעו טוב ?

ואם אתם יכולים להמליץ לי על כבלים.ואני צריך 50 מטר כבל מאריך.

ויש לי עוד שאלה על HDMI מה זה ? זה עוזר לשיפור הסאונד?אני מחבר את המערכת לטלוויזיה

תודה

פורסם

קניתי מערכת קולנוע ביתי של PIONEER HTZ170

עכשיו אני צריך כבל מאריך למערכת למה החוטים עוברים דרך הקיר ואמרו לי כדי שישמעו טוב כדאי לקנות כבל מאריך איכותי יש ב5 שקל למטר יש ב10 למטר ויש ב15 שקל למטר זה באמת נכון ? נכון, יש מוזהבים, ציפוי מוזהב,עוביים שונים, סיכוכים שונים, כאילו אם אני אקנה ב5 שקל לא ישמעו טוב ? תלוי בך - ככל שתשקיע יותר ישמעו יותר טוב - תחליט מה התקציב המומלץ לך

ואם אתם יכולים להמליץ לי על כבלים.ואני צריך 50 מטר כבל מאריך. מה שהציעו לך בחנות אני מאמין שיהיה טוב - תוכל למצוא גם ב-ZAP.CO.IL

ויש לי עוד שאלה על HDMI מה זה ? זה עוזר לשיפור הסאונד?אני מחבר את המערכת לטלוויזיה - כל המידע כאן: http://en.wikipedia.org/wiki/HDMI

תודה - בבקשה

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה אחי אבל תשמע שניה

איך ישמעו יותר טוב עם החוטים של המערכת או עם כבל מאריך ?

ואם אני יקנה כבר ב5 שקל למטר לא ישמעו טוב ? כי הרמקולים איכותיים

פורסם

כמה השקעת בכל המערכת סראונד הביתית - DVD/TV/RECIEVER/SPEAKERS ?

פורסם
  • מחבר

כמה השקעת בכל המערכת סראונד הביתית - DVD/TV/RECIEVER/SPEAKERS ?

1400 שקל DVD+רסיבר ו5.1 רמקולים.

פורסם

הכבל שהוצע ב- 5 שקל - יהיה לך מצויין - לא תרגיש הבדל... הבדל ניכר במערכות הרבה הרבה יותר יקרות

פורסם
  • מחבר

הכבל שהוצע ב- 5 שקל - יהיה לך מצויין - לא תרגיש הבדל... הבדל ניכר במערכות הרבה הרבה יותר יקרות

אה יופי אחי תודה על העזרה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים