עבור לתוכן

בעיה בHD עושה לי תשגיאה DISK BOOT FAILURRE מה עושים?

Featured Replies

פורסם

שבת שלום.

קודם כל אם הHD לא יעבוד אני בכל מקרה יממש אחריות רק פשוט שבHD יש שמה את כל עולמי ובגלל זה אני צריך את מה שיש שמה נתחיל

עד לפני כמה ימים החלפתי ספק למחשב הכל טוב ויפה הרכבתי גם תHD אחרי זה עושה לי תדבר

''DISK BOOT FAILURRE INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER''

איזה טכנאי שיש לי בעיר אמר לי זהו הלך לך הHD תממש אחריות

עכשיו אני שואל אם יש משהו לעשות במצב כזה?

ניסיתי לחבר לHD כבל SATA ומתח אחר אבל גם זה לא עזר בביוס לא רואים אותו שמה בכלל מוגדר

מה גם שאני מנסה לפרמט זה גם לא מזהה לי את הHD מן הסתם

יש איזה משהו שאני יכול לעשות בשביל שזה יפתר?

תודה אם מישהו יעזור

פורסם

http://geeksaresexy.blogspot.com/2006/01/freeze-your-hard-drive-to-recover-data.html

לא ניסיתי את זה אישית, אבל מסתבר שזה עובד.

לא יצא לי לקרוא לעומק את ההסבר (אני יגיע לזה אח"כ), אבל כנראה שזה גורם לכיווץ פיזי של משהו בתוך ה-HD.

בכל אופן, כנראה שה"תיקון" הוא זמני, יכול להיות דקה, יכול להיות 10, אז תגבה זריז את כל מה שאתה צריך במידה וזה יעבוד.

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

לא ממש מובן

אפשר איזה הסבר בעברית משמה?

שתתרגם לי קצת למה האנגלית לא חזקה וגם מה שמדובר שמה לא כזה מובן

פורסם

פשוט מאוד.

קח את ה-HD, תעטוף אותו, ודחוף אותו למקפיא למשהו כמו שעה (בלינק שהבאתי לך, הוא קיבל תוצאה טובה יותר כשהו הכניס אותו ל-24 שעות).

פורסם
  • מחבר

זה לא מסוכן? :kopfpatsch:

בכל מקרה יש איזה דרך אחרת?

פורסם

כנראה שלא ::)

שוב, אני לא מדבר מנסיון (אבל אין ספק שהזדמנות ראשונה שיש לי אני ינסה את זה ;D ), אבל עושה רושם שזה עובד. כל עוד אתה שומר על ה-HD מבודד בתוך שקית ניילון אטומה:

88611246_9b558bf8ed.jpg

בכל אופן, HD שלא מזוהה שמחברים אותו, ואין שום אפשרות להפעיל אותו (משמע: HD מת), אין שום דרך לשחזר ממנו את המידע.

האופציה ה"מקובלת" היחידה, היא שליחת ה-HD לחברה שמתמחה בשיחזור - פרצודורה מאוד יקרה.

פורסם

השגיאה הזאת לא אומרת בהכרח שהדיסק מקולקל. יכול להיות שבסך הכל מערכת הקבצים נפגעה או שוירוס כלשהו הרס את מערכת ההפעלה.

אתה בטוח שלא רואים את הכונן בביוס? לא מזוהה שם כלום אפילו לא איזה ג'יבריש כלשהו? אתה בטוח שהכונן מקבל חשמל? הוא עושה קולות כלשהם? את מה בדיוק אתה מנסה לפרמט אם אתה אומר שהדיסק לא מזוהה בביוס?

אם הוא מזוהה בביוס, פשוט חבר אותו במחשב אחר ובדוק אם הוא מזוהה תחת Disk Management (תחת Manage כשלוחצים לחצן ימני על My Computer), אם כן, אפשר לשחזר ממנו מידע עם תוכנות שחזור. אני ממליץ על התוכנה File Scavenger.

פורסם
  • מחבר

השגיאה הזאת לא אומרת בהכרח שהדיסק מקולקל. יכול להיות שבסך הכל מערכת הקבצים נפגעה או שוירוס כלשהו הרס את מערכת ההפעלה.

אתה בטוח שלא רואים את הכונן בביוס? לא מזוהה שם כלום אפילו לא איזה ג'יבריש כלשהו? אתה בטוח שהכונן מקבל חשמל? הוא עושה קולות כלשהם? את מה בדיוק אתה מנסה לפרמט אם אתה אומר שהדיסק לא מזוהה בביוס?

אם הוא מזוהה בביוס, פשוט חבר אותו במחשב אחר ובדוק אם הוא מזוהה תחת Disk Management (תחת Manage כשלוחצים לחצן ימני על My Computer), אם כן, אפשר לשחזר ממנו מידע עם תוכנות שחזור. אני ממליץ על התוכנה File Scavenger.

פשוט זה עושה לי את זה בהתחלה של המסך מה שאמרתי^

ההביוס הכונן לא מזוהה

ניסיתי לחבר לו כבל SATA וSATA שנותן לו תכח גם לא עזר

יכול להיות באמת שזה תקלה מהמערכת הפעלה שנפגעה וקולות כל שהם הוא לא עושה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים