עבור לתוכן

התעייצות בקניית DOK בסביבות ה- 100 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום!

אני צריך DOK בסביבת ה- 100 ש"ח (כנראה 8 GB) .

השאלה היא על איזו חברה הכי כדי ללכת ?

SUNDISK או KINGSTON יש הבדל במהירות שלהם בגדלים של 8 GB ???

כנראה שאני יקנה מ- KSP

כרגע הקינגסטון יותר זול מהסנדיסק באיזה 10 ש"ח

והשאלה היא, להוסיף עוד 10 ש"ח בשביל לקנות את הסנדיסק או שאין הבדל בין ה DOKS וללכת על הקינגסטון ?

ממש תודה לעוזרים .

:)

פורסם

אני יודע שזה נראה הרבה, אבל לדעתי כדי לך להוסיף 40 ש"ח כדי לקנות את Sandisk 8GB Cruzer Contour.

יש לו מהירות גבוהה, הוא אמין, יפה ואיכותי.

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=589656

אח שלי קנה את הדגם של ה16GB, והוא נהנה מכל רגע איתו :)

פורסם

אני קניתי את הכי זול שיש, ואני מאד מרוצה ממנו. (Kingston DataTraveler 16GB)

מבחינתי, אני רק רוצה שהוא יעשה את העבודה, (קרי, יעביר הרבה מידע ממקום למקום מהר (לא דרך האינטרנט)) ולא אכפת לי איך הוא נראה. (ובנוגע לאמינות, לא היו לי בעיות מעולם עם DOKים, למרות שאני משתמש בהם לא מעט. נראה לי שצריך לעבוד איתם המון כדי להתחיל לראות שגיאות)

פורסם
  • מחבר

אני יודע שזה נראה הרבה, אבל לדעתי כדי לך להוסיף 40 ש"ח כדי לקנות את Sandisk 8GB Cruzer Contour.

יש לו מהירות גבוהה, הוא אמין, יפה ואיכותי.

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=589656

אח שלי קנה את הדגם של ה16GB, והוא נהנה מכל רגע איתו :)

מה מיוחד בו (Sandisk 8GB Cruzer Contour) שאין בגרסא הרגילה של הסנדיסק ?

אם כבר להוסיף 40 ש"ח אז אולי לקנות 16 GB ?

פורסם

מה מיוחד בו (Sandisk 8GB Cruzer Contour) שאין בגרסא הרגילה של הסנדיסק ?

אם כבר להוסיף 40 ש"ח אז אולי לקנות 16 GB ?

מה שמיוחד בו זה שמהירויות הכתיבה והקריאה בו משופרות:

בCRUZER MICRO שעולה 80 ש"ח מהירות הכתיבה היא 7MB והקריאה היא 14MB,

גם הTITANIUM בעל מהירויות דומות, אך הCONTOUR בעל מהירות כתיבה של 18MB ומהירות קריאה של 25MB!!!

מה גם הוא בעל עיצוב חדש ומתקדם, ומעולה למי שצריך READY BOOST במשל המבירות הגבוהה שלו.

פורסם
  • מחבר

מה שמיוחד בו זה שמהירויות הכתיבה והקריאה בו משופרות:

בCRUZER MICRO שעולה 80 ש"ח מהירות הכתיבה היא 7MB והקריאה היא 14MB,

גם הTITANIUM בעל מהירויות דומות, אך הCONTOUR בעל מהירות כתיבה של 18MB ומהירות קריאה של 25MB!!!

מה גם הוא בעל עיצוב חדש ומתקדם, ומעולה למי שצריך READY BOOST במשל המבירות הגבוהה שלו.

מהי תכונת ה- U3? קראתי שיש לו את זה .

ומה אתה ממליץ לי, עדיף ללכת על ה- 16 (http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6815)GB או לקחת 8 GB איכותי (CONTOUR).

פורסם

לי יש את הCONTOUR 16GB, ואני מרוצה מכל רגע.

במיוחד כשאני מעתיק קבצים גדולים.

אתה צריך להחליט מה עדיף לך, אם אתה מעתיק הרבה קבצים, ו/או קבצים גדולים, או שסתם בשביל כמה קבצי DOK פעם בהרבה זמן...

yuvalm2 - תכניס את הDOK שלך לדיון הרישמי של הDOKים, זה יעזור לאנשים לבחור בעתיד

פורסם

אני קניתי את הכי זול שיש, ואני מאד מרוצה ממנו. (Kingston DataTraveler 16GB)

מבחינתי, אני רק רוצה שהוא יעשה את העבודה, (קרי, יעביר הרבה מידע ממקום למקום מהר (לא דרך האינטרנט)) ולא אכפת לי איך הוא נראה. (ובנוגע לאמינות, לא היו לי בעיות מעולם עם DOKים, למרות שאני משתמש בהם לא מעט. נראה לי שצריך לעבוד איתם המון כדי להתחיל לראות שגיאות)

אני קניתי את הכי זול שיש, והוא עושה לי שגיאות על ימין ועל שמאל. פשוט לא שמיש (חברה אלמונית).

פורסם
  • מחבר

אוקיי ממש תודה עזרתם לי המון.

רק יש לי שאלה מה זה U3 לDOKים של SANDISK ?

פורסם

דבר ראשון החברה נקראת SANDISK, ולא בכל הוריאציות שקראת לה.

דבר שני, הU3 היא תוכנה ששימושית לחלק מהאנשים ולחלק לא, היא נותנת לך אופציה להתקין עליה תוכנות ייעודיות (קבצי U3P) ומאפשרת לך להפעיל אותם בכל מחשב שתרצה, בלי שתצטרך להתקין על המחשב.

(יש גם תוכנה שמאפשרת לך להפוך כל תוכנה שאתה רוצה לU3P).

לדוגמא אתה רוצה את הFF שלך איתך בכל מחשב, אז אתה מתקין אותו על הDOK, ולוקח אותו איתך, מחבר למחשב, מפעיל את הU3, ומפעיל את הFF, אין זכר לזה במחשב אחר כך.

יש תוכנות של שמירת סיסמאות, ככה אתה יכול לקחת את הסיסמאות איתך לכל מקום (כמובן שזה התוכנה הזאת מוגנת על ידי סיסמא :))

יש תוכנות סנכרון למייל, ככה תוכל לקחת איתך את המיילים לכל מקום, ובכל מחשב שתחבר את הDOK תוכל לומר לו להוריד מיילים משם (התוכנה המובנת עובדת רק עם POP3)

וכן הלאה וכן הלאה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים