עבור לתוכן

צריך המלצה לכרטיס רשת אלחוטי .

Featured Replies

פורסם

יש לי אינטרנט 1ץ5 והבית שלנו מפלסים יש לי שני מחשבים .

יש לי מחשב בחדר שלי שיש בחדר גם ראוטר מחברת D_LINK DI-24 והמחשב שלי מחובר חוטית ו מלמעלה בחצי מפלס המחשב השני שמחובר אלחוטית ..

ב USB של LEVEL ONE ..WD-0305USB גם כאשר הוא מחובר לUSB יציאה מקדימה ובבית יש ילדים קטנים שמשחקים בכל דבר ...

הקליטה של ה USB LEVEL ONE ..WD-0305USB היא 60 או 50 ולא כל פעם אינטרנט והאינטרנט נורא חלש...

המרחק הוא כ15 או 20 מטר . המרחק הוא לא כל כך גדול כי לעלות למפלס השלשי היא בכמה מדרגות ואתה שם ..

אז אם אתם רואים שצריך כרטיס רשת תמליצו על איזה כרטיס רשת כדאי ? וגם שיהיה כדאי וגם שיקלוט ממרחק ...

וגם שיחדור דרך קירות כי יש לי קירות שיצטרך לחדור .

פורסם

תערוך את הכותרת לכרטיס רשת אלחוטי אך אחד לא יכול לנחש איזה כרטיס אתה צריך :smile1:

פורסם
  • מחבר

כי אני צריך ממכם שתביאו לי כרטיס רשת יותר טוב וקולט את האינטרנט כי זה שיש לי לא יודע אם הוא חודר לתוך הקירות ..אני צריך משהו שיחדור ויקלוט כמו שצריך

פורסם

לא נראה לי שיש פתרון אידאלי בשבילך:

לעשות מודינג לאנטנה של הראוטר + כרטיס רשת

לקנות ראוטר נוסף שתומך ב- AP

לקנות אנטנה חזקה - 6DBI ומעלה

פורסם
  • מחבר

תשמע אין ליכרטיס רשת במחשב אלא יש לי USB שקולט אינטרנט .

ובנוגע ל מלעשות מודינג לאנטנה של הראוטר

ואיך לדעת אם האנטנה חזקה מספיק כדי לתמוך או להיות עם 6DBI ומעלה ואיפה אפשר לקנות את הראוטר הזה ?

ואיפה אחבר את האנטנה על הראוטר ?אם כן אפשר להחליפ את אנטנת ה D-LINK DI-425

איפה אחבר את האנטנה השניה ?כי לי אין כרטיס רשת אלחוטית ...

פורסם
  • מחבר

סליחה על ההקפצה ...

תשמעו אני לא יכול ככה עם האינטרנט ..הגעתי למצב שאני מוכרח לעשות משהו .

אני אקנה ACCESS POINT שתתחבר קוווית למחשב השני ןהאקסס פוינט הזה יתחבר אלחוטית ויקח אינטרנט או קליטה מ הראוטר שלי שנמצא אצלי ..

אבל מה אקסס פוינט הזה צריך לתת גם למישהו אאחר אינטרנט להמשיך הלאה כי אני אקנה עוד מחשב ואשים למטה ... אתם מבינים אותי ?

אז אפשר לעשות את כל אלה ביחד כי קראתי שצריך להיות בו WDS שישמש ב BRIDGE ויתן אינטרנט למחשב ויתן גם לאחרים ...

זה אפשרי ?

אבל מהאקסס פוינט לתת אינטרנט למחשב חוטית ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים