עבור לתוכן

Connection Interrupted תחת פיירפוקס ו-014 בזב"ל ?

Featured Replies

פורסם

אני סובל כבר זמן רב מאותה בעיה בדיוק.

האשמתי זמן רב את הראוטר - SL2-141 המקולל, אך לפי הדיון זאת לא הבעיה.

ניסיתי מכל מיני מחשבים, כל מיני דפדפנים, בלי אנטיוירוס, עם, בלי פיירוואל, עם, אותה בעיה.

גם אני חושב שצורפתי לשירות SAFENET המטומטמם הזה לפני כמה חודשים, שנוטה גם לחסום אתרים לגיטימיים לגמרי.

אולי זה באמת זה?

• תגובות 63
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אומנם סיימתי לעבוד בבזק לפני שמונה חודשים (וטוב שכך) אבל אני בטוח שעדיין הרבה מהמהחלות של שירות safenet עדיין לא נרפאו (כמה שיחות ועידה הייתי עושה עם בזק בינ"ל...).

תבקשו מנציג תמיכה של הספק משתמש "בטולי" זמני ליממה או מהשהו רק כדי להיות בטוחים.

פורסם
  • מחבר

נראה לי שזה באמת מה שאני אעשה.. אני זוכר שלפני שנה היה לי משהו דומה, והבחור פשוט הוריד לי את הSAFENET ואמר שזה אמור להסתדר..

מאז שידרגתי והם הוסיפו אותי שוב לשירות המטופש, הזהרתי אותם שזה יאט אותי וזה לא נחוץ כי יש לי חבילת אבטחה שטובה פי כמה על השטויות שלהם, אבל הם היו חייבים לדחוף את זה.

99 אחוז שזאת הבעיה.

פורסם

מה זאת אומרת, אי אפשר לנתק את הדבר הזה מהמשתמש ? למה צריך משתמש בתולי ?

פורסם

ביטול השירות כרוך הליך ביורקרטי מול שירות לקוחות כי זה כמעט כמו להיתנתק מהחברה כלקוח.

פורסם

מהה ? למה ? מחר אני אנסה את זה כנראה כי אני גם לא רואה שזה בדיוק עוזר, אף פעם גם לא נכנסתי לעומק השירות הזה, מישהו יודע מה בכלל טיב הדבר הזה ?

פורסם

אני הייתי מחובר עד לפני חודשיים לבזב"ל והאינטרנט אמנם עבד בפיירפוקס אבל היה מאוד איטי.

איך שעברתי לחברה מתחרה פתאום האינטרנט טס

פורסם

אני יכול לאשר - הייתה לי בעיה דומה לפני כחצי שנה. הייתי בטוח שהבעיה היא מקומית אצלי , עד שיום אחד נתקלתי בדף שגיאה של SAFENET

התקשרתי ודרשתי לבטל את השרות הזה (שהתווסף ללא ידיעתי) - והפלא ופלא , כל הבעיות נפתרו.

פורסם

התקשרתי, איימתי קצת, והשירות הוסר, האינטרנט נושם הרבה יותר טוב לבינתיים, אבל אני רוצה לתת לזה עוד כמה ימים ולראות כי כך הדבר.

יש לציין כי אין קשר לאיטיות בטורנטים.

פורסם

אני יכול לאשר - הייתה לי בעיה דומה לפני כחצי שנה. הייתי בטוח שהבעיה היא מקומית אצלי , עד שיום אחד נתקלתי בדף שגיאה של SAFENET

התקשרתי ודרשתי לבטל את השרות הזה (שהתווסף ללא ידיעתי) - והפלא ופלא , כל הבעיות נפתרו.

בשביל להפעיל את השירות הזה, צריך להפעיל אותו גם מהצד שלך(ע"י הוספת #safe לשם המשתמש בעת ההתחברות)

מעניין אותי איך גם את זה הם עשו ללא ידיעתך.

מכאן, אם יש לכם מנוי לשירות Safenet ב-014, פשוט תתחברו רגיל לספק, נגיד username@014

במקום username#safe@014 ואז השירות לא יהיה פעיל(כל מה שרשמתי לעיל תקף ל-ADSL בלבד).

פורסם

אני לא בטוח שאתה צודק, הדבר לא נאמר מהתמיכה, ויש הבדל גדול בין השימוש עם ה-SAFE לבלעדיו. ולא היה שום שינוי בשם המשתמש.

פורסם

רשמתי שהדבר מכוון לשימוש ב-ADSL בלבד.

פורסם

לא הייתי רושם את זה אם לא הייתי ב-ADSL מן הסתם... ;)

פורסם

אנשים פה טועים ומטעים

בחיבור ADSL- זה לא משנה איך תקליד את המשתמש, אם יש לך SAFE אתה תקבל אותו..

בחיבור כבלים ...אם אתה רושם רק את השם משתמש אז הכל סבבה ואם אתה מוסיף אחרי השם משתמש @csafe אז רק הוא יהיה פעיל

בכל אופן , השירות הזה לא משפיע על תעבורה בשיתוף קבצים לדוגמא, הוא כן עושה את האינטרנט יותר איטי ואין מה לעשות לגבי זה..

זה מיועד לאנשים שרוצים הגנה נוספת ולא דורשים מהירות הכי גבוה בגלישה באתרים

מכיוון שכל שירות שבודק אתרים לפני שהוא נכנס אליהם ---גם אם זה לוירוסים או גם אם הם מופיעים ברשימה כלשהי-

יגרום לאיטיות

בכל מקום

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים