עבור לתוכן

בעיה עם Tp-Link Access point

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

קודם כל הנתבים שברשותי הם:TP-LINK TL-WR641G, בקומה השלישית של הבית ובנוסף, TP-LINK Access Point TL-WA601G(נמצא בקומה השנייה).

אני בדר"כ מחובר מהקומה הראשונה.

לפני מס' ימים קראתי לטכנאי שאני מכיר בכדי לתקן את האות החלש שאני מקבל בעת גלישה במחשב נייד ובPS3.

הוא אמר שהוא יביא לי Access Point ושזה בעצם סוג של "מגבר" שיחזק את האות.

הוא עמד בהבטחתו הביא את ה"מגבר" וחיבר לשקע בקומה השנייה הכל טוב ויפה עד שהוא הלך, בתחילה האות היה מצוין אבל עכשיו

כאשר מתחברים לרשת המוגברת כביכול לוקח בערך חצי דקה של התחברות ולאחר שהוא מתחבר מופיע

בצד השמאלי של המחשב שהקישוריות מוגבלת ובעצם אין אינטרנט.

ניסיתי גם כן להתחבר לPS3 ושם המצב שונה המכשיר מראה אות של כ60-70 אחוז, ואפילו מקבל כתובת IP אך נכשל בלקבל חיבור לאינטרנט ומראה תקלה שקשורה לDNS: "An error occurred during communication with this server. this is a DNS error"

ניסיתי לנתק את הAccess Point ולהתחבר רגיל עם אות חלש, זה עבד במחשב אבל לא בPS3 ששוב קיבל שגיאת DNS.

אם מישהו יוכל לעזור לי בפתרון הבעיה אשמח.

פורסם

תנסה לנתק את ה-TP LINK הקודם ואת ה-ACCESS POINTS מהחשמל ולחבר...

בכל מקרה גם לי יש TP-LINK והחברה הזאת לא משהו... גם בנושא של הדרייברים אני כל פעם (!) שאני יוצא ממצב המתנה צריך לנתק ולחבר למחשב את הכרטיס רשת USB שלהם כדי שיעבוד...

פורסם
  • מחבר

תנסה לנתק את ה-TP LINK הקודם ואת ה-ACCESS POINTS מהחשמל ולחבר...

בכל מקרה גם לי יש TP-LINK והחברה הזאת לא משהו... גם בנושא של הדרייברים אני כל פעם (!) שאני יוצא ממצב המתנה צריך לנתק ולחבר למחשב את הכרטיס רשת USB שלהם כדי שיעבוד...

זה עובד רק לזמן קצר.. לאחר מכן זה חוזר לתקלה.

בבקשה עזרה כבר שבועיים אני לא משחק בPS3.

פורסם
  • מחבר

מקפיץ, אנשים אני חייב עזרה אם למישהו יש פתרון אני נואש לגמרי.. :(

פורסם

כמה פיתרונות אפשריים:

1. תגדיר DNS בראוטר (לא ב AP)

2. תשים לב שה LAN MAC של שניהם באמת תואמים אחד לשני

3. תשים לב שהערוצים של המגדיל טווח וגם של הראוטר זהים

4. אם כל זה לא עוזר נסה להגדיר כתובת IP סטטית במכשיר שאיתו אתה רוצה להתחבר

5. אם עדיין לא עוזר, ועם אותו המכשיר אתה מצליח להתחבר לראוטרו לא לAP נסה לשנות את שם הרשת ב AP אם עדיין לא מצליח נסה לשנות את הערוץ בראוטר ובAP אם עדיין לא עוזר נסה לעשות Hard Reset ל AP אבל תשים לב שתצטרך להגדיר אותו מחדש אם אינך יודע פנה לאותו טכנאי.

פורסם

Xpio, הקפצה מותרת רק לאחר 24 שעות. אנא קרא את חוקי הפורום ע"מ להמנע מלקבל על כך האזהרה בפעם הבאה.

נראה לי שהבעיה שלך נובעת מקשר רופף בין הAP לנתב. אם יש לך מחשב נייד, תגש לנקודה ששם יושב הAP ותראה אם אתה מקבל חיבור תקין לנתב.

סה"כ אני לא מת על האיכות של TP-LINK ואני לא הייתי בונה את הרשת שלי על בסיס המכשירים שלהם. בכל אופן, שימוש בAP מסבך את מבנה הרשת ועלול לגרום לתקלות "מוזרות". בכללי, פריסת רשת WIFI ללא בסיס קווי נועדה לסיבוכים, אם יש לך אפשרות להעביר כבל מהנתב לAP ולעבוד איתו במצב AP במקום במצב משחזר, יתכן וזה יפתור לך את הבעיה, אם מה שהציעו מעלי לא עוזר כמובן.

פורסם
  • מחבר

כמה פיתרונות אפשריים:

1. תגדיר DNS בראוטר (לא ב AP)

2. תשים לב שה LAN MAC של שניהם באמת תואמים אחד לשני

3. תשים לב שהערוצים של המגדיל טווח וגם של הראוטר זהים

4. אם כל זה לא עוזר נסה להגדיר כתובת IP סטטית במכשיר שאיתו אתה רוצה להתחבר

5. אם עדיין לא עוזר, ועם אותו המכשיר אתה מצליח להתחבר לראוטרו לא לAP נסה לשנות את שם הרשת ב AP אם עדיין לא מצליח נסה לשנות את הערוץ בראוטר ובAP אם עדיין לא עוזר נסה לעשות Hard Reset ל AP אבל תשים לב שתצטרך להגדיר אותו מחדש אם אינך יודע פנה לאותו טכנאי.

אפשר הסבר לאיך לעשות את הדברים? לראוטר אני יודע להיכנס דרך המחשב אבל לא לAP.

ובאמת שיניתי את הערוץ של הראוטר מ6 ל11 אני ינסה להחזיר בחזרה נראה מה ייצא.

עריכה: שיניתי את הערוץ ל6 אין שינוי, ניסיתי גם להתחבר קרוב לAP וזה מראה לי אות מצוין והכל עובד כאילו בסדר אבל אין אינטרנט..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים